فت فتو/کرمان شامگاه ۱۰ شهریورماه با حضور استاندار کرمان و مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد آیین اهدای۱۲۱ اثر به موزه هنرهای معاصر کرمان توسط مرحومه منیژه میرعمادی و همسرشان دکتر جمشید ناصری تحت عنوان ارمغان برگزارشد. به گزارش فت فتو، “علی زینی وند” استاندار کرمان در این آیین گفت: معاونت امور هنری وزارت ارشاد […]
فت فتو/کرمان شامگاه ۱۰ شهریورماه با حضور استاندار کرمان و مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد آیین اهدای۱۲۱ اثر به موزه هنرهای معاصر کرمان توسط مرحومه منیژه میرعمادی و همسرشان دکتر جمشید ناصری تحت عنوان ارمغان برگزارشد.
به گزارش فت فتو، “علی زینی وند” استاندار کرمان در این آیین گفت: معاونت امور هنری وزارت ارشاد به تناسب نیاز استان ها کار می کند.
وی موزه هنرهای صنعتی معاصر کرمان را یکی از موزه های معروف دنیا دانست و بیان کرد: آثار فاخری در کرمان وجود دارد.
استاندار کرمان تاکید کرد: مسئولین نظام باید همه امور و مردم با سلایق مختلف را زیر چتر حمایتی خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه فرهنگ و هنر همه هویت ماست، اظهار کرد: باتوجه به اینکه کرمان شهر بین المللی و به حق پایتخت مقاومت اسلامی است باید در خلق آثار با برجستگی سردار شهید سلیمانی کار کنیم که اگر این را خوب ارائه بدهیم تا نسل ها الگوساز و هویت ساز است و شخصیت سازی می کند.
زینی وند با تأکید بر اینکه موزه هنرهای صنعتی معاصر کرمان باید برجسته و نمایان شود؛ افزود: کرمان امروز باید آثار فراموش شده و غبار گرفته را به نمایش بگذارد که قطعه ای عظیم و پرافتخار در هویت ایرانی و اسلامی است.
به گزارش فت فتو، “هادی مظفری” مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد اسلامی در این آیین گفت: این دو فرهیخته با اهدای ۶۹۶ اثر ارزشمند تاریخ هنر ایران در حق فرهنگ و هنر کشور لطف کردند.
وی با یادآوری اینکه کرمان در واقع زادگاه میرعمادی است؛ بیان کرد: پیشنهاد شد تعدادی از آثاری را که این زوج فرهنگ دوست در دوره حیات خود جمع آوری کرده بودند، علاوه بر تهران به دیگر موزه های کشور نیز اهدا شود.
مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد اسلامی با بیان اینکه ۹ بهمن سال گذشته اولین مجموعه این آثار با عنوان «ارمغان» به موزه هنرهای معاصر تهران اهدا شد، افزود: بخش دوم آثار اهدایی که آثاری ارزشمندی به لحاظ مادی و معنوی است؛ تقدیم موزه کرمان شد.
مظفری مرمت آثار و ساختمان موزه هنرهای صنعتی معاصر کرمان و اهدای ۱۲۱ اثر ارزشمند به این موزه را سه اتفاق مهم دانست و بیان کرد: هیچ استانی آثاری به این ارزشمندی که واجد اطلاق موزه ای باشد را ندارند زیرا تلقی موزه برای مجموعه ای که فاقد آثار ارزشمند باشد سخت است.
همچنین “محمدرضا علیزاده” مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز با اشاره به ظرفیت های فرهنگی و هنری به ویژه در زمینه هنرهای تجسمی، موزه هنرهای صنعتی معاصر را مرکز ثقل هنرهای تجسمی دانست و گفت: شهرهای کرمان، بم و سیرجان در حوزه شمال استان به عنوان شهرهای خلاق هنرهای تجسمی، چاپ و نشر و هنرهای دستی معرفی شدند.
وی در ادامه از هزینه کرد بالغ بر یک میلیارد تومان برای بازسازی و مرمت موزه هنرهای صنعتی معاصر خبر داد و عنوان کرد: حفظ و نگهداری و مرمت موزه طی دو فاز انجام شد.
علیزاده گفت: برگزاری دو نمایشگاه بین المللی، قریب به ۲۰ نمایشگاه داخلی، ۵۰ فعالیت از جمله سالانه خوشنویسی، سالانه مجسمه سازی و… از جمله اقدامات انجام شده در موزه است.
وی از چاپ و رونمایی گنجینه موزه در آینده نزدیک خبر داد و اهدای ۱۲۱ اثر اهدایی مرحومه منیژیه میرعمادی و همسرش را مهمترین اتفاق در تاریخ موزه هنرهای صنعتی معاصر کرمان عنوان کرد.
وی بیان کرد: حدود ۱۴ میلیارد تومان ارزش این آثار است که در واقع سرمایه گذاری برای آینده است.
به گزارش فت فتو، محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس نیز این رخداد را باعث ارتقای جایگاه فرهنگ و هنر کشور دانست و ابراز امیدواری کرد: مجلس نیز عددهای موثرتری را در بودجه به این امر اختصاص بدهد.
انتهای پیام
منبع:ایـسنا ? ۱۲۱ اثر هنری به موزه هنرهای معاصر کرمان اهدا شد
نذیر کرمان/کرمان رئیس مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی گفت: مرکز تحقیقات وزارت راه حریم گسل را در بم تعیین کرده و طبق مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی هر گونه ساخت و ساز در این مناطق ممنوع است. غزال راهب پنجم دی ماه در شورای اداری شهرستان بم درباره مسائل مطرح شده اظهار کرد: […]
استاندار کرمان در نشست با مدیران کمیته امداد، ضمن قدردانی از اقدامات این نهاد، از آمادگی استان برای حمایت از طرحهای تحولآفرین در حوزه اقتصاد مددجویان خبر داد و بر لزوم کاهش شکاف درآمدی بین مناطق مختلف استان تاکید کرد.
نذیر کرمان/کرمان استاندار کرمان گفت: درس بزرگ حادثه بم، توجه به اصول شهرسازی و معماری و درس پایداری و همدلی برای ساختن و آبادکردن این سرزمین بود . محمدعلی طالبی عصر پنجم دی ماه در مراسم بیست و یکمین یادبود جانباختگان زلزله سال ۱۳۸۲ در بهشت زهرای بم اظهار کرد: زلزله بم سرنوشت و زندگی […]
نذیر کرمان/کرمان پنجم دی ماه و صبحگاه مرگبار ۲۱ سال قبل بار دیگر داغ دل بمیها را زنده کرد. روزی که تنها طی ۱۲ ثانیه زمین لرزید و یکی از کهنترین شهرهای ایران را ویران و بزرگترین بنای خشتی جهان را تخریب کرد. با گذشت روزهای زیاد از زلزله دی ماه سال ۱۳۸۲، بمیها بر […]
8 − 2 =