کودهای زیستی بر پایه دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم

مدیرعامل شرکت ریشه‌ گستر ویرا گفت: کودهای زیستی که بر پایه دانش‌بنیان تولید شده‌اند ضمن افزایش محصولات، مورد استقبال کشاورزان نیز قرار گرفته‌اند. ابراهیم صداقتی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی نذیر کرمان از تولید انواع کودهای زیستی مایکوریزی، زیست‌مهارگر و عوامل محرک رشد گیاه خبر داد و گفت: محصولات شرکت ریشه‌گستر ویرا به […]

مدیرعامل شرکت ریشه‌ گستر ویرا گفت: کودهای زیستی که بر پایه دانش‌بنیان تولید شده‌اند ضمن افزایش محصولات، مورد استقبال کشاورزان نیز قرار گرفته‌اند.

ابراهیم صداقتی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی نذیر کرمان از تولید انواع کودهای زیستی مایکوریزی، زیست‌مهارگر و عوامل محرک رشد گیاه خبر داد و گفت: محصولات شرکت ریشه‌گستر ویرا به منظور تولید محصولات سالم و کاهش استفاده از کودهای شیمیایی با الهام از طبیعت می‌توانند سهم بسزایی در سلامت جامعه داشته باشند.

وی ادامه داد: شرکت دانش‌بنیان ریشه‌گستر ویرا در سال ۱۳۹۶ به‌عنوان یکی از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان شروع به کار کرد و با الهام از طبیعت و استفاده از دانش و تجربه، تولید کودهای زیستی به‌عنوان مکمل‌های بسیار ضروری برای رشد، مقاومت و شادابی گیاه در راستای افزایش بهره‌وری کودهای شیمیایی و تولید محصولات با کیفیت و سالم را آغاز کرد و در سال ۹۷ موفق به اخذ مدرک محصولات دانش‌بنیانی شد.

مدیرعامل ریشه‌گستر ویرا اذعان کرد: در سال ۱۴۰۰  با تولید انواع کودهای زیستی باکتریایی منحصر به فردی را جهت کنترل نماتد به‌عنوان یکی از معضلات بزرگ کشاورزی پسته و سایر محصولات کشاورزی به اوج رسید و مورد تأیید بسیاری از متخصصین و کارشناسان خبره در زمینه بیماری‌های گیاهی قرار گرفت.

وی با اشاره به این امر که کود تولید شده  علاوه بر کاهش خسارت نماتد و کنترل آن، به رشد و باروری گیاه کمک نیز کمک می‌کند، گفت: تاکنون پنج نوع کود باکتولندباغی و درختان پسته، باکتولند گلخانه، صیفی‌جات،زراعی،زینتی سیب‌زمینی و پیاز، کود زیستی هوبر، باکتولند پودری و مایکولند را تولید‌کرده‌ایم که مورد استقبال کشاورزان واقع شده است.

صداقتی به معرفی محصولات خود پرداخت و گفت: کود مایکولند محصولی دانش‌بنیان، برپایه تحقیقات علمی و تکنولوژی نوین استفاده از قارچ‌های مایکوریز (میکوریز) است، این نوع قارچ از طریق بهبود گسترش ریشه، بهبود جذب آب و عناصر غذایی مورد نیاز (به‌ویژه عناصر تثبیت شده در خاک)، محافظت گیاه میزبان در برابر تنش‌های زیستی (بیمارگرهای گیاهی) و غیرزیستی (تنش شوری و خشکی)، القای مقاومت و ترشح هورمون‌های گیاهی و غیره نقش مهمی در چرخه زندگی گیاهان ایفا می‌کنند.

مدیرعامل ریشه گستر ویرا اذعان کرد: کود مایکولند براي ۹۰ درصد از گياهان قابل استفاده است و تنوع قارچ‌های موجود در اين محصول به این علت که از سراسر ايران جمع آوري شده بسیار بالاست، جمعيت قارچی موجود در اين محصول در حد استاندارد و بالاتر است.

وی عنوان کرد: کود زیستی باکتولند هوبر حاوی باکتری‌های متنوع جهت كمك به پوسيدن مواد آلی (كودهای حيوانی، ضايعات كشاورزی) است این ميكروارگانيسم‌ها با افزايش جمعيت، ترشح آنزيم و مصرف تركيبات آلی باعث شكسته شدن پيوندهای موجود در تركيبات آلی شده و روند پوسيدگی و كمپوست شدن را تسهیل مي‌كنند.

صداقتی تأکید کرد: استفاده از میکروارگانیسم‌های تجزیه‌کننده در تولید کمپوست علاوه بر کاهش هزینه‌های تولید ومدت فرآوری، کیفیت کمپوست تولید شده را افزایش می‌دهد زیرا این کودد ترکیب منحصر به فردی از مجمع باکتری‌ها و مخمرهاست که باعث تقویت‌خاک نیز می‌شود بنابراین با تسريع روند پوسيدگی مدت زمان كمپوست شدن مواد آلی كاهش و آزادسازی عناصر غذايی موجود در اين تركيبات مانند فسفر، آهن، روی، منگنز و ساير ماكرو و ميكرو عناصر افزايش می‌يابد.

مدیرعامل ریشه گستر ویرا در پایانخاطر نشان کرد: کودهای زیستی که بر پایه دانش‌بنیان تولید شده‌اند ضمن افزایش محصولات، مورد استقبال کشاورزان نیز قرار گرفته‌اند زیرا با نوع محصول خاک و حتی گیاه خود را سازگار می‌کنند.

انتهای خبر/ طهماسبی
 




کودهای زیستی بر پایه دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم

منبع:آرمـان
? کودهای زیستی بر پایه دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم