کشاورزی در استان کرمان در بیشتر موارد جز اضمحلال منابع، فایده چندانی ندارد

فت فتو/کرمان رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معان و کشاورزی استان کرمان گفت: در دوره های مختلف فعالیت های خوبی در استان انجام شده اما دلیل عدم نتیجه گیری در برخی حوزه ها به دلیل نبودن حکمرانی خوب بوده که باید برای تغییر این روال چاره‌اندیشی شود. سیدمهدی طبیب‌زاده در نشست با اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان […]

فت فتو/کرمان رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معان و کشاورزی استان کرمان گفت: در دوره های مختلف فعالیت های خوبی در استان انجام شده اما دلیل عدم نتیجه گیری در برخی حوزه ها به دلیل نبودن حکمرانی خوب بوده که باید برای تغییر این روال چاره‌اندیشی شود.

سیدمهدی طبیب‌زاده در نشست با اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان گفت: تمرکز استان بر شرکت های بزرگ معدنی و غفلت از شرکت های کوچک و متوسط موجب کاهش اشتغال و تمام شدن منابع معدنی می شود که این موضوع آینده استان را با مشکلات جدی روبرو می کند.

وی بیان کرد: کشاورزی در استان نیز با هدف امنیت غذایی و حفظ اشتغال انجام می شود که در بیشتر موارد جز اضمحلال منابع فایده چندانی ندارد.

طبیب زاده، در رابطه با گردشگری با تاکید بر داشتن دیدگاه اقتصادی به جای دیدگاه امنیتی نسبت به توریسم خارجی، تصریح کرد: کرمان با این همه جاذبه گردشگری مقصد گردشگری در کشور نیست که باید در این بخش اقدامات جدی انجام شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معان و کشاورزی استان کرمان بیان کرد: توسعه اقتصادی پروژه‌ها از توسعه زیرساخت ها پیشی گرفته و منابع دولتی نیز توان سرمایه گذاری در زیرساخت ها را ندارند به همین دلیل پیشنهاد تشکیل شرکت توسعه زیرساخت ها را مطرح کرده‌ایم.

تراز تجاری استان ۶۶۵ میلیون دلار منفی است

براساس این گزارش جلیل کاربخش، نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معان و کشاورزی استان کرمان نیز در این نشست به کاهش صادرات و افزایش بسیار زیاد واردات در سال جاری اشاره کرد و گفت: تراز تجاری استان ۶۶۵ میلیون دلار منفی است که شاید دلیل آن آسیب دیدگی محصول پسته امسال و مهاجرت صادرات از گمرکات استان به دلیل بروکراسی اداری باشد.

در ادامه عباس جبالبارزی عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی کرمان، سپردن یک کار به چند نفر، حضور مدیران در جلسات داخلی و معطل ماندن ارباب رجوع در ادارات دولتی، ایجاد مانع و تشکیل کارگروه برای رفع موانع را از جمله مسائل حوزه کسب و کار در استان دانست و بیان کرد: کرمان رتبه سی‌ام را در فضای کسب و کار کشور دارد که انتظار داریم مجموعه های مختلف مانند تامین اجتماعی، منابع طبیعی، محیط زیست و… همکاری بیشتری برای بهبود این فضا داشته باشند.

جبالبارزی، در بخش دیگری در رابطه با واحد کسب و کار اتاق بازرگانی کرمان افزود: از سال ۹۸ تاکنون ۸۷۴ پرونده متقاضیان کسب و کار به ثبت رسیده که ۳۳ درصد آنها عضو اتاق بوده اند و ۹۳ درصد آنها مختوم یا حل شده اند و مابقی به کارگروه های مختلف مانند رفع موانع تولید ارجاع داده شده است. 

سازمان تامین اجتماعی هم قاضی شده هم مجری!!

علی نقوی، رئیس کمیسیون امور زیربنایی و سرمایه گذاری اتاق بازرگانی استان کرمان نیز ر این جلسه بیان کرد: در چند سال اخیر بشدت با کمبود نیروی متخصص در اغلب حوزه ها روبرو هستیم که امیدواریم سرمایه گذاری های لازم برای حفظ نیروی متخصص در استان صورت گیرد.

همچنین محمدحسین اکبری، رئیس کمیسیون بیمه، بانک و مالیات اتاق کرمان نیز بیان کرد: اختیارات بیش از حد به سازمان تامین اجتماعی، این سازمان را هم قاضی و هم مجری کرده و به همین دلیل بی عدالتی هایی مشاهده می شود.

رئیس دفتر نمایندگی اتاق کرمان در شرق استان ادامه داد: در این منطقه دچار آفت سوسک خرطومی شده ایم که وارداتی و خطرناک است و به دستور وزیر جهاد کشاورزی برای جبران خسارت در ۶ استان درگیر با این آفت اعتبار ویژه ای در نظر گرفته شده که درخواست داریم این موضوع از طرف استاندار پیگیری شود.

انتهای پیام




کشاورزی در استان کرمان در بیشتر موارد جز اضمحلال منابع، فایده چندانی ندارد

منبع: ایـسنا
? کشاورزی در استان کرمان در بیشتر موارد جز اضمحلال منابع، فایده چندانی ندارد