کاروانسرا و بازار طلا در کرمان ساخته می‌شود

به گزارش نذیر کرمان از کرمان، آیین امضای تفاهم‌نامه مشترک ساخت کاروانسرا و بازار طلا بین شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه و شهرداری کرمان صبح امروز با حضور فداکار، استاندار کرمان، پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، شعرباف، شهردار کرمان و عابدی‌نژاد، مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه در سالن پیامبر […]

به گزارش نذیر کرمان از کرمان، آیین امضای تفاهم‌نامه مشترک ساخت کاروانسرا و بازار طلا بین شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه و شهرداری کرمان صبح امروز با حضور فداکار، استاندار کرمان، پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، شعرباف، شهردار کرمان و عابدی‌نژاد، مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد.

محمدمهدی فداکار در این آیین با بیان اینکه توسعه و رونق اقتصادی استان را با جدیت پیگیری می‌کنیم، اظهار داشت: می‌توان گفت در حوزه طلا تقریباً کاری در استان کرمان نشده بود.

وی با اشاره به اینکه کرمان استان مصرف‌کننده‌ای در طلا است و با وجود معادن طلایی که در این استان وجود دارد، می‌توانیم تولید کننده طلا در کشور باشیم، گفت: در ساخت کاروانسرا و بازار طلا در کرمان نظرات تخصصی در نظر گرفته شود و بنای اصلی آن کارگاه ساخت باشد.

استاندار کرمان با بیان اینکه ساختمان استانداری در میدان عاشورای شهر کرمان به پارک علم و فناوری تبدیل می‌شود، ادامه داد: از فعالیت‌های دانش‌بنیان در استان کرمان حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید و ساخت طلا در استان کرمان باید توسعه پیدا کند و حتماً از آن استقبال می‌کنیم، افزود: از هرگونه سرمایه‌گذاری در استان استقبال می‌کنیم و امیدوار هستیم که انتفاع آن به مردم استان برسد.

امیر حسن‌زاده، معاون امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه جلسه اول این طرح بر سر پروژه در خیابان امام (ره) تشکیل شد، اظهار داشت: کشور ما یک کشور معدنی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه معدن طلا است.

وی با اشاره به اینکه ۱۲۰ تن مصرف طلای کشور است و سالی حدود ۴۰ تن واردات در این حوزه داریم، گفت: در استان کرمان تاکنون در مورد طلا اتفاقی نیفتاده بود و نیاز بود که فرآوری طلا در استان کرمان انجام شود.

معاون امور اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه متاسفانه بازار طلای ترکیه در دنیا رونق دارد و این در حالی است که ما هم روزی از تولیدکنندگان طلا بودیم، افزود: در سرچشمه حدود هزار و ۳۰۰ کیلوگرم تولید طلا داریم که در بورس ارائه می‌شود.

حسن‌زاده با اشاره به اینکه تولید طلا در مصرف خانگی هم اشتغال‌زایی دارد و هم ارزش افزوده بیشتری ایجاد می‌کند، ادامه داد: ما قصد داریم طلاساز شویم و کارگاه‌های ساخت طلا با موارد امنیتی در کرمان ساخته شود، هدف ما در آینده تامین بازار طلای خلیج فارس و در آینده اروپا است.

سعید شعرباف، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه بناهای تاریخی در شهر کرمان وجود دارد که می‌توان در زمینه‌های مختلف از آنها بهره‌برداری کرد، اظهار داشت: بازسازی بناهای تاریخی باعث زیباسازی شهر و رونق گردشگری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین زمینی که در بافت تاریخی شهر کرمان داشتیم برای ساخت کاروانسرا و بازار طلا در اختیار شرکت ملی مس قرار داده می‌شود، گفت: امیدوار هستیم به‌زودی شاهد احداث آن باشیم.

محمد عابدی‌نژاد، مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه نیز در این جلسه با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های استان کرمان باید ایجاد صنایع پایین‌دستی برای ارزش افزوده بالای مواد معدنی باشد، اظهار داشت: در روند تولید کاتد مس یک پسماند آندی داریم که ارزان‌ترین آن مقداری طلا است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تلاش می‌کنیم تا با ایجاد یک کارخانه فرآوری بتوانیم طلای موجود در مس و سایر عناصر این پسماند آندی را استحصال کنیم، بیان کرد: طلا و نقره مصرف عام دارد.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه با بیان اینکه طلای موجود می‌تواند به طلا و جواهرات مورد مصرف مردم قرار بگیرد، گفت: ایجاد کارخانه استحصال طلا در دست اقدام است و در مرحله بعد احداث کارگاه‌های ساخت طلا را در برنامه داریم.

وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم که یک پارک علم و فناوری و رشد صنعت مس را در شهر کرمان احداث کنیم، افزود: اگر یک بنا از کاروانسراهای قدیمی در اختیار شرکت مس گذاشته شود این آمادگی را داریم تا با بازسازی آن پارک رشد و فناوری برای صنعت مس در شهر کرمان احداث کنیم.

انتهای پیام/۵۱۱/




کاروانسرا و بازار طلا در کرمان ساخته می‌شود

منبع: تسنــیم
? کاروانسرا و بازار طلا در کرمان ساخته می‌شود