چراغ فروزان انقلاب، روشنایی بخش کشورهای منطقه و جهان اسلام است/ خیانت سران فتنه در سال ۸۸ آغازگر تحریمها و فشار به نظام اقتصادی کشور بود

محمدرضا پورابراهیمی گفت: یکی از عوامل اصلی مشکلات معیشتی مردم و وضع تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی خیانات سران فتنه در سال ۸۸ بود که دشمن برای اعمال تحریم ها گستاخ کرد. به گزارش فت فتو پیش از ظهر امروز در آستانه روز جمهوری اسلامی؛ آیین اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران با حضور مدیران […]

محمدرضا پورابراهیمی گفت: یکی از عوامل اصلی مشکلات معیشتی مردم و وضع تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی خیانات سران فتنه در سال ۸۸ بود که دشمن برای اعمال تحریم ها گستاخ کرد.

به گزارش فت فتو پیش از ظهر امروز در آستانه روز جمهوری اسلامی؛ آیین اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران با حضور مدیران ارشد استان،نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، فرماندهان نظامی و انتظامی، تعدادی از خانواده شهدا، ایثارگران و اقشار مختلف در میدان عاشورا کرمان برگزار شد.
 
چراغ فروزان انقلاب، روشنایی بخش کشورهای منطقه و جهان اسلام است
در این مراسم محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی بر اساس همان تعالیم الهام بخش اسلام و مکتب تشیع در سال ۵۷به رهبری امام(ره) مسیر حرکتی را شروع کرد که امروز چراغ فروزان این انقلاب به جز جمهوری اسلامی ایران روشنایی بخش کشورهای منطقه و جهان اسلام و عرصه بین المللی شده است.

 وی افزود: بعد از رحلت امام(ره) این حرکت بزرگ نظام جمهوری اسلامی در پرتو رهبری های رهبری حکیم، عالم، دانشمند در مسیر عزت و افتخار در حال پیشرفت است.

پورابراهیمی با بیان اینکه در سال ۵۷مردم ایران پس از قرن ها به یک نظام سلطنتی پایان دادند و با رای قاطع خودشان هم جمهوریت را با پشتوانه مردمی تعریف کردند و هم ماهیت اسلامی را به نظام بخشیدند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کسب افتخارات عظیم نظام اسلامی علیرغم همه مشکلات در طی سالیان گذشته تشریح کرد: در ابتدای انقلاب کودتاهایی را شاهد بودیم و جنگ و تهاجم فرهنگی و فتنه سال ۸۸ و بسیاری اتفاقات دیگر اینها اتفاقات برنامه ریزی شده برای براندازی نظام توسط عوامل داخلی و حمایتهای خارجی بود نه تنها نظام در این عرصه ها از خودش ضعف نشان داد بلکه حرکت قدرتمند نظام در پرتوی رهبری در بسیاری از عرصه ها اقتدار ایجاد کرد که دشمنان فکر می کردند محل صدمه به ایران است.
 
اقتدار و قدرت بازدارندگی نظام، دشمنان را به پای میز مذاکره کشانده است
 
وی ادامه داد: در حالیکه آمریکایی ها و دشمنان ما تصور می کردند با جنگ تحمیلی چندروزه نظام مقدس را ساقط می کنند این جنگ نه تنها منجر به سقوط جمهوری اسلامی نشد بلکه منجر به اقتداری شد که امروز اثرگذاری ایران را در منطقه می بینیم اگر امروز آمریکا و اروپا و کشورهای دیگر پای میز مذاکره با ایران می نشینند بخاطر قدرت بازدارندگی نظام است.
 
محمدرضا پورابراهیمی عنوان کرد: در گزارش تخصصی که در حرکت اخیر سپاه در نابودی پایگاههای دشمن در به ما داده شد بیانگر این مطلب بود که کوچکترین خطایی در این عملیات اتفاق نیفتاده است و دشمنان ما این را می دانند که  جمهوری اسلامی به نقطه ای از بازدارندگی رسیده که اگر آنها دست از پا خطا کنند قطعا منافع آنها در کل منطقه از بین خواهد رفت.
 
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در عرصه های دیگر در تهاجم فرهنگی علیرغم همه امکاناتی که دشمنان دارند علیه جوانان وفرهنگ رویشهای بزرگی را در عرصه فرهنگی می بینیم؛ همچنین در حوزه های علمی پیشرفتهای ما با سالهای گذشته قابل قیاس نیست و دشمن به این توانمندی ها واقف است.
 
دشمن از نارسایی های داخلی دولت تدبیر و امید برای ضربه زدن به ایران استفاده کرد
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن بعد از ناامید شدن از ضربه زدن به ایران در همه عرصه تمرکز خود را بر روی اقتصاد و معیشت مردم قرار داده است؛ تشریح کرد: دشمن از نارسایی های داخلی ما به ویژه در ۸سال دولت یازدهم و دوازدهم نهایت سواستفاده کرده است؛ از سال ۹۰کشور ما مورد تحریم های شدید بوده اما راهکار وجود داشته و قابل مدیریت بوده است و می توانست به بهترین فرصت تبدیل شود اما تصمیمات به نحوی نبود که ظرفیت ایجاد کند و گاهی تصمیمات داخلی که گرفته می شد به جای ضریب کاهندگی تحریم در اقتصاد و معیشت مردم ضریب فزاینده ایجاد کرد نمونه آن سیاست ارزی است مسائل مربوط به حمایتها از شرکتها و بنگاههای اقتصادی از دیگر عوامل است.
 
پورابراهیمی گفت: اما امروز دولتی مکتبی و انقلابی با اراده مردم روی کار آمده که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ مسئولیت امور اجرایی کشور را در دست گرفت که در یک تعامل بسیار ارزشمند ارکان نظام در مسیر بازسازی نظام اقتصادی کشور قرار گرفته اند.
 
ایران با تعامل سه قوه در مسیر یک جراحی اقتصادی قرار گرفته است
وی با ضمن نوید دادن برای تحولات اقتصادی در کشور خاطرنشان کرد: مسیر حرکت اقتصاد ایران در یک جریان جراحی اقتصادی قرار گرفته که با تعامل بین مجلس، دولت، قوه قضائیه و ارکان نظام قرار هست اتفاقات مثبتی که در نیمه دوم سال گذشته شروع شد در دستور کارقرار گیرد.
 
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اصلاحات نظام اقتصادی کشور توضیح داد: اولین اقدام اصلاح نظام بودجه ریزی کشور بود که به دلیل بازه زمانی بسیار کوتاه از آغاز فعالیت دولت تا ارائه بودجه امکان انجام تحولات ساختاری درهمه بخشها نبود ولی تحولات خوبی در برخی بخشها صورت گرفت.

محمدرضا پورابراهیمی ادامه داد: همچنین اصلاح ساختار نظام بانکی از مهمترین موضوعات است اصلاح ساختار تامین اجتماعی و بیمه ها که امروز چالش اساسی برای نظام اقتصادی است که برخی از اینها هیچ ارتباطی با تحریمها ندارد در دستور کار جدی قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه اثر تحریمها در روز اولی که هیچ آمادگی نداشتیم سهمش بیش از ۳۰ درصد در اقتصاد ایران نبوده است گفت: اصلی ترین عوامل عوامل داخلی هستند  اگر به این عوامل داخلی اهمیت ندهیم چه تحریم باشد چه نباشد ناتوانمندی اقتصادی استمرار پیدا می کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم تمام تلاش این بود که مشکلات اقتصادی از طریق مذاکرات حل شود بزرگترین خطای دولت یازدهم و دوازدهم در حل مشکلات معیشتی مردم همین بود و نتیجه آن را دیدیم تمام تعهدات جمهوری اسلامی ایران انجام شد و اما دشمن به تعهدات خود عمل نکرد.
 
پورابراهیمی ادامه داد: ورود ما به برجام برای حل مشکلات اقتصادی مردم بود مشکلاتی که به واسطه تحریمها انجام شد که البته این تحریمها هم به واسطه ریشه هایی بود که از عوامل اصلی آن فتنه سال ۸۸ بود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تشریح کرد: روند جمهوری اسلامی در قبل از سال ۸۸ به سمتی هدایت شده بود که آمریکایی ها قبول کرده بودند مواضع جمهوری اسلامی را بپذیرند و مسیر حرکت را در یک تعامل جلو ببرند اما فتنه ۸۸به دشمنان کد داد که در جمهوری اسلامی رخنه شده و اختلاف جدی است لذا تحریمها را با شدت از آن سال به بعد ایجاد کردند.
 
خیانت سران فتنه در سال ۸۸آغازگر تحریم ها و فشار به نظام اقتصادی کشور بود
وی تصریح کرد: اصلی ترین فشاری که به نظام اقتصادی جمهوری اسلامی وارد شد خیانت سران فتنه در سال ۸۸ بود که آغاز تحریمها به واسطه خیانت آنها بود امروز اگر مردم در مشکلات اقتصادی هستند ریشه و یکی از عوامل اصلی آن عوامل خائن در سال ۸۸بود که دشمن را گستاخ کرد تا  تحریمها را انجام دادند.
 
پور ابراهیمی در خصوص خباثت های امریکایی ها در برجام گفت:در دوره اوباما تحلیل جامعی را بر روی اقتصاد ایران انجام دادند و به ریز مسائل ورود کردند تمام نقشه عملیاتی اقتصادی ایران را مطالعه کردند این استعمارگران تمام نقشه ی عملیاتی اقتصاد ایران را ذره به ذره مطالعه کردند و برای ان برنامه ریزی کردند، کتابی تحت عنوان هنر تحریم که اطلاعات همین آقای ریچارد نفیو نوشته شده است که ما در  مرکزپژوهش ها و کمیسیون اقتصادی مجلس آن را ترجمه کردیم.

وی با بیان اینکه پیشنهاد می کنیم حتما کتاب  هنر تحریم اثر ریچترد نفیو  که ترجمه شده را مطالعه کنند، گفت:  اطلاعاتی در خصوص برجام ومذاکرات می دهد که کاملا امروزمشخص است برای رسیدن به موفقیت خودشان  به کدام کد ها و رمز ها ورود کردند، امروز دوستان نظامی ،فرماندهان و امیران در جلسه حضور دارند و صحبت های من برای آنها کاملا تبیین است.

هدف از اجرای تحریم های فلج کننده براندازی نطام جمهوری اسلامی بود 

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اذعان کرد: میزان ورود و لحظه به لحظه کارهای آنها به طور دقیق در نقشه راهشان پیاده شده چه کارهایی که برای بانک مرکزی باید انجام بدهند، چه ویژگی باید برای تحریم تجاری ایجاد کنند، و انقدر برنامه ریزی شده بود که  اوباما بعد ازاینکه طرح تحریم های ایران  را در دولت خودش تایید شد، گفت؛ من قول می دهم طی مدت ۶ ماه با تحریم های فلج کننده ، که نتبجه آن ساقط شدن جمهوری اسلامی ابران باشد، بنابر این چه حجمه عظیمی از تحریم ها را به نظام جمهوری اسلامی وارد کردند.

وی افزود: بعد در دولت ترامپ که شما دیدید نهایت گستاخی را کردند اظهار نظر در مورد مردم عزیز و بزرگوار کشورمان انجام شد در دولت ترامپ که رسما اعلام کردند براندازی قطعی است و سال ۹۷ هم وزیر اموررخارجه آمریکا هم جان بولتون مشاور ارشد کاخ سفید رسما با گستاخی اعلام کردند که نیمه دوم سال۹۷ پایان جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و ما جشن کریسمس را در ایران برگزار می کنیم بنابر این،  این ها با این اهداف آمدند.

پور ابراهیمی ادامه داد: کارهایی که آمریکایی ها قبول کرده بودند تا در بحث برجام انجام دهند درحوزه اقتصادی بود و اساس حرکت ما در آن حوزه بود ، ما برای این  وارد برجام شدیم که  تحریم های نظام بانکی، تحریم بانک مرکزی، تحریم نفت، تحریم تجارت رفع شود.

هدف ما  از ورود به برجام رفع تحریم های اقتصادی بود 

وی با بیان اینکه کدام یک از این واژه ها سیاسی است؟، گفت:  همه این ها مسائل اقتصادی است اما آمریکایی ها این را می دانستند که اگر فشار را وارد کنند اثرش در معیشت مردم نمایان می شود و توسط آن عوامل در درون ایران حکومتی است  اجرایی می شود انهم توسط کسانی که معیشت مردم را به برجام گرده زدند که اثرش شده  آثار تورمی در اقتصاد که هم اکنون شما اثرش را می بینید.

پور ابراهیمی عنوان کرد: بنده با  صراحت عرض می کنم که در هیچ جای دنیا در یک بازه ۱۰ ساله ارزش پول ملی کشوری یک بیست و پنجم نشده، تغییرات کاهش پول در دنیا در طول سال ۵ درصد و ۱۰ درصد است هر یکباری که  ۱۰۰ درصد ارزش پول ملی که هیچ کشوری نمی تواند در مقابل این کاهش ارزش پول کلی مقاومت بکند اما جمهوری اسلامی ایران این مسیر را به واسطه حمایت این مردم انقلابی  انجام شد.

وی افزود: تحمل کاهش پول ایران به واسطه مردمی که آمدند در مراسم تشییع حاج قاسم حاضر شدند و  نشان دادند که یک فرمانده  نظامی که معمولا فرماندهان نظامی بدلیل تصمیمات خاصی که می گیرند در عرصه نظامی نمی توانند چهره محبوب باشند اما حاج قاسم نشان داد، محبوب ترین چهره دنیا یک شخصیت نظامی می تواند باشد ۲۵ میلیون در مراسم تشییع او حاضر شدند از  خارج و داخل کشور این مردمی که نشان دادند پای انقلابشان پای نظامشان ایستادند.

پور ابراهیمی گفت:  امروزهم به  فضل الهی آن دوره زمانی تمام شده مسیر حرکتی در انقلاب اسلامی شروع شده و آن بازسازی نظام اقتصادی است در دولت سیزدهم با مجلسی که امروز با فرمایش مقام معظم رهبری به عنوان مجلس انقلابی نام گرفته است ، ما تمام تلاشمان را برای اصلاحات ساختاری نظام اقتصادی بدون توجه به تحریم ها برای سال ۱۴۰۱ در دستور کار قرار داده ایم.

بازسازی نظام اقتصادی آغاز شده است 

وی با بیان اینکه ما به دنبال پیگیری مطالبات قطعی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات برجامی هستیم و ذره ایی از منافع آن هم کوتاه نخواهیم آمد، افزود: امروز هم در این جلسه بنده اعلام می کنم که خط قرمزما تحریم سپاه است اگر قرار باشد در موضوع مذاکرات با موضوع تحریم سپاه کسی کوتاه بیاید ما کوتاه نخواهیم آمد و خط قرمز ما گره نزدن دوباره حل مشکلات اقتصادی به اس پیدی و اینس تکسه که نباید این ها به کانال ها ارتباط پیداکنند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:  رابطه ما با دولت فعلی رابطه همکاری متقابل است حمایت کردیم در تشکیل این دولت همراهی کردیم در حضور رییس جمهور انقلابی برای این مسئولیت، اما امروز اعلام می کنیم موضع مجلس در برابر دولت این است اگر ذره ایی ازمنافع ملی کسی کوتاه بیایید چه دولت انقلابی چه دولت های دیگر برایمان هیچ فرقی نمی کند، ما چک سفید امضا به احد الناسی ندادیم ، بخش اقتصادی هم در کنار مطالبات قانونی ما در بحث برجام درحوزه اقتصادی هم به این شکل است.

وی عنوان کرد: با رئیس جمهور هم شخصا صحبت کردبم بخشی از حوزه اقتصادی باید ترمیم و تقویت شود و یک فرصت ۶ ماهه قبل ازسال بوده الان هم در اختیار دولت است ما ماه های پیش رو هم با دولت همکاری کامل خواهیم کرد اگر ابن همکاری ها به جایی رسید که حوزه تصمیمات اقتصادی در جایگاه مطلوب باشد حمایت مان را کامل انجام خواهیم داد اگر نبود یا دولت باید تصمیم بگیرد یا مجلس وارد خواهد شد و عمل خواهد کرد ما امروز منافع ملی مبنای تلاشمان است.

پور ابراهیمی افزود: بسیاری از گرفتاری ها ربطی به تحریم ها ندارد در نیمه دوم امسال شاهد رشد تجارت اقتصادی بودیم  و صادرات ما تحریم در حوزه نفت کاملا بی خاصیت شده است.

نباید دوباره مسایل اقتصادی را به برجام و تحریم ها گره زد

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تولید با رویکرد دانش بنیان بودن چیزی است که باید شاخصه اصلی اقتصاد باشد تا کنون با مزیت های نسبی اقتصاد را اداره کردیم  تا کنون خداوند متعال به ما مزیت نفت و گاز داده ما استفاده کرده ایم بنابر این اقتصاد ما مبتنی بر مزیت های نسبی بوده است، الان باید خلق مزیت بر اساس دانش بنیان باشیم و مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان باید باشد.

وی افزود: حمایت ویژه از شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری رهبر انقلاب این است که بر مبنای دانش علمی و دانشمندان و توان علمی باشد الان ما در مرحله رشد و خلق مزیت های علمی در جایگاه ۱۵ تولید علم و دانش هستیم .

پور ابراهیمی تاکید کرد: پس کشوری که می تواند رتبه ۱۵ را در ایجاد دانش بدست آورد و این انباشت علمی باید از معبر تجاری سازی عبور کند و تولید خلق ثروت کند و این خلا بوده است اما مسیرش هموار شده است و ۶۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور ایجاد شده است که باید به بورس وارد شوند و کلیه اقلام وارداتی در سال جدید باید توسط شرکت های دانش بنیان ساخته شود که تفاهم نامه آن را هم تذوین کرده ایم.
 
وی در پایان به پروژه انتقال آب شیرین از خلیج فارس به عنوان نمونه موفق دانش بنیانی اشاره و خاطر نشان کرد: با تلاش و پیگیری بزرگترین پروژه انتقال آب به بهره برداری رسیده است که با وجود دانش بنیانی و تخصص ایرانی انجام شده است با اینکه بزرگترین چالش مالی بود اما  ۳ هزار میلیارد تومان  به آن اختصاص داده شد که بعد دچار تحریم شدیم و نتوانستیم تجهیزات  را خریداری کنیم که برای این کار از دانشجویان نخبه دانشگاه صنعتی شریف استفاده کردیم و دانشجو ها با مهندسی معکوس توانستند قطعات را بسازند و  اکنون  نیازی به وارادات تجهیزات نداریم و این نشان از توان و تخصص علمی و اعتماد به جوانان این مرز و بوم است.

انتهای پیام/ طهماسبی

 




چراغ فروزان انقلاب، روشنایی بخش کشورهای منطقه و جهان اسلام است/ خیانت سران فتنه در سال ۸۸ آغازگر تحریمها و فشار به نظام اقتصادی کشور بود

منبع:آرمـان
? چراغ فروزان انقلاب، روشنایی بخش کشورهای منطقه و جهان اسلام است/ خیانت سران فتنه در سال ۸۸ آغازگر تحریمها و فشار به نظام اقتصادی کشور بود