چراغ خاموش موج نور با بی‌مهری مدیران

مدیر کارخانه موج نور در کرمان با بیان اینکه تنها تولیدکننده برج نور و پایه‌های چند وجهی در کرمان هستیم،گفت: دوسال از احیاء دوباره کارخانه می‌گذرد اما هنوز مدیران استان سفارشات خود را از ما دریغ می‌کنند. مهدی علی‌نقی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان»؛ از احیاء کارخانه ۴۰ ساله‌ای […]



مدیر کارخانه موج نور در کرمان با بیان اینکه تنها تولیدکننده برج نور و پایه‌های چند وجهی در کرمان هستیم،گفت: دوسال از احیاء دوباره کارخانه می‌گذرد اما هنوز مدیران استان سفارشات خود را از ما دریغ می‌کنند.

مهدی علی‌نقی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان»؛ از احیاء کارخانه ۴۰ ساله‌ای که راکد شده بود خبر داد.

وی ادامه داد: این کارخانه که در اختیارآباد واقع است از سال ۱۳۶۴ با ۲۱۰ میلیون تومان آغاز به کار کرد و تا اوایل دهه ۹۰ با جدیت به کار خود ادامه داد و در همین زمان به علل مختلف که بیماری مدیرعامل از مهم‌ترین آن بود سبب رکود در این کارخانه شد.

مدیر کارخانه برج نور «کفشدوزک کویر» افزود: ما از ابتدای سال  ۱۴۰۰ با تزریق نقدینگی و کارهایی که برای تعمیرات و بروزرسانی تجهیزات لازم بود کارخانه را دوباره راه‌اندازی کردیم و دستگاه‌های قبلی هم اورهال شدند.

علی‌نقی عدم درخواست کار از سوی استان را چالشی برای این مجموعه عنوان کرد و گفت: کارخانه موج نور که محصول تولیدی آن ساخت پایه‌های تیر چراغ برق و پروژه‌های روشنایی است، مورد بی‌مهری مدیرانی اجرایی استان است.

وی اذعان کرد: در کرمان ما تنها کارخانه در جنوب‌شرق هستیم که برج نور، پایه پرچم و تیرهای برق چندوجهی را تولید می‌کنیم و نمونه کار ما در سه راه کشاورز  و معروف به شصت متری است همین چند وقت پیش اجرا و به اتمام رسیده و مشهود است.

مدیرکارخانه موج نور کرمان ادامه داد: درحالی که ما در کرمان هم توان، هم ظرفیت و هم نیروی متخصص و مواد اولیه را موجود داریم اما سفارشات از استان به شهرهایی همچون اراک، اصفهان و تهران ارسال می‌شود و عملا کار به کارگران کرمانی واگذار نمی‌شود.

وی به سخنان استاندار کرمان مبنی بر خرید استان از کارخانجات داخلی اشاره کرد و گفت: درحالی که استاندار به صراحت دستور داده است از کارخانجات و صنایعی که در داخل استان هستند باید استفاده شود نه تنها خبری از سفارش به ما نشد، حتی اصلا بازدید از کارخانه موج نور ما نیز صورت نگرفته است.

علی‌نقی با بیان اینکه تاکنون بیش از  ۴ میلیارد تومان هزینه شده است تا کارخانه را احیا کنیم، ادامه داد: خوشبختانه امتیاز ما بر این اساس است که کار را سفارشی انجام می‌دهیم و هنگام ثبت سفارش سرمایه درگردش ما تامین می‌شود اما نکته منفی این نوع کارها این است که اگر سفارشی نباشد کارگر ما باید بیکار بماند و این به صرفه نیست. 

مدیرکارخانه موج نور کرمان پروژه‌ای کار کردن را به ضرر کارفرما بر اساس لیست حق بیمه کارگر عنوان کرد و گفت: ما ممکن است در ماه تنها ۱۰ روز و یا ۲۰ روز کار داشته باشیم و ۱۰ روز باقی‌مانده ماه را تعطیل باشیم اما ما برای رفاه کارگر ۳۰ روز حقوق را رد می‌کنیم که این هدر رفت درآمد و نیروی انسانی است.

وی ادامه داد: اگر استان سفارشات خود را به ما واگذار کند که شامل دستگاه‌هایی چون شهرداری راه و شهرسازی و غیره است، همه به کار ما نیاز دارند زیرا در تخصص ماست که پروژه‌های زیرساختی استان را تامین کنیم و حتی کارخانجات بزرگ، ورزشگاه‌ها و پمپ بنزین‌ها و هرجا که به سیستم روشنایی معابر احتیاج دارند نیازمند ما هستند.

علی‌نقی با بیان اینکه در حال حاضر با ۵ کارگر بحث تولید را پیش می‌بریم، خاطرنشان کرد: اگر استان ما را حمایت کند برای ۳۵ کارگر می‌توانیم زمینه اشتغال را ایجاد کنیم ضمن اینکه توات تولید روزانه ۶۰ تیر چراغ برق را به‌صورت روزانه داریم.

انتها خبر/ طهماسبی
 


چراغ خاموش موج نور با بی‌مهری مدیران

منبع:آرمـان
? چراغ خاموش موج نور با بی‌مهری مدیران