مخترع «تراکینگ خورشید» عنوان کرد: این محصول قادر است بدون نیاز به سنسور نوری بهصورت متحرک خود را با زاویه تابش نور خورشید هماهنگ کند. حمید عربزاده در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای فت فتو اظهار کرد: نام محصول تولیدی «تراکینگ خورشیدی» است و […]
مخترع «تراکینگ خورشید» عنوان کرد: این محصول قادر است بدون نیاز به سنسور نوری بهصورت متحرک خود را با زاویه تابش نور خورشید هماهنگ کند.
حمید عربزاده در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای فت فتو اظهار کرد: نام محصول تولیدی «تراکینگ خورشیدی» است و این قابلیت را دارد که با توجه به تغییر زاویه تابش نور خورشید و با جابهجایی پنلهای خورشیدی همواره آنها را عمود به تابش خورشید قرار دهد.
وی با بیان اینکه فعالیت ما در حوزه برق صنعتی و طراحی برق کارخانجات است، اضافه کرد: یک سامانه پنل خورشیدی اختراع کردیم که در کنفرانس بینالمللی رتبه برتر گرفت و نمونه داخلی آن موجود نیست.
مخترع تراکینگ خورشید عنوان کرد: مزیت سامانه پنل خورشیدی آن است که قادر است از راه دور دیتا را اعمال و خرابی در سیستم را به مرکز کنترل ارسال کند.
بیشتر بخوانید:
تولید قطعه پیشساخته مقاوم بتن در برابر خوردگی
عربزاده با اعلام اینکه در شهرستان رفسنجان استان کرمان شرکت ما به عنوان شرکت برتر معرفی شد، ادامه داد: محصول «تراکینگ خورشید » ثبت اختراع شده است.
وی درباره اینکه آیا محصول تولیدی شما نمونه داخلی دارد؟ بیان کرد: خیر. نمونههای قدیمی نیز برحسب سنسورهای نور عمل میکردند که در صورت ابری یا نیمهابری بودن هوا موجب خطا در سیستم شده و بازده سیستم را پایین میآورد یا اگر بازتابهای محیطی وجود داشت باز هم سنسورهای نوری دچار خطا میشوند در حالی که براساس طول و عرض جغرافیا و ساعت منطقه به این سیستم دیتا اعمال میکنیم و این سیستم یک سال کاری (هوای ابری یا غیرابری) روند خود را ادامه میدهد و زمانی که به ایستگاه آخر رسید، دوباره سنس میکند و در وضعیت اولیه قرار میگیرد که روز بعد آماده کار باشد.
مخترع تراکینگ خورشید که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان حمایت میشود، تبیین کرد: اکنون رویکرد دنیا رو به انرژیهای نو و تجدیدپذیر بهخصوص انرژی خورشیدی است که گام بزرگی در دنیاست؛ اما سیستمهای قدیمی ثابت بودند یا براساس سنسور نوری کار میکردند و احتمال خطا در آنها وجود داشت؛ بنابراین این ایده به ذهنم رسید که سیستمی تولید کنم که بدون نیاز به سنسور نوری بهصورت متحرک خود را با زاویه تابش نور خورشید هماهنگ کند.
این پژوهشگر در پاسخ به این سؤال که برای طراحی و ساخت نمونه آزمایشگاهی این محصول چقدر هزینه کردهاید؟ گفت: تاکنون ۲۵ میلیون تومان هزینه کردهایم.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
منبع:آنـــا ? هماهنگی با زاویه تابش نور خورشید بدون نیاز به سنسور
این مطلب بدون برچسب می باشد.
کرمان- معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش کرمان با بیان اینکه تعداد افراد بی سواد در جنوب و شرق استان بیشتر است گفت: نرخ سوادآموزی در استان کرمان حدود ۹۶ درصد میباشد. به گزارش نذیر کرمان، عباس ارجمند صبح دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به یکم تا هفتم دی ماه […]
کرمان- رئیس میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کوهبنان از درگذشت «حاج حسن توکلی» پیشکسوت صنایع دستی این شهرستان خبر داد. به گزارش نذیر کرمان، مهدی احمدی گفت: حاج حسن توکلی از پیشکسوتان صنایعدستی کوهبنان که بیشاز ۷ دهه در حوزه تولید و آموزش صنایعدستی این شهرستان فعالیت داشت، درگذشت. رئیس میراثفرهنگی کوهبنان افزود: ایشان در رشتههای […]
در پی وقوع نزاعی خونین در شهرک اللهآباد کرمان که منجر به قتل یک جوان زیر ۲۰ سال شد، پلیس کرمان در اقدامی سریع، هر دو عامل این جنایت را ساعاتی پس از وقوع جرم دستگیر کرد.
مدیر رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، حمایتهای مدیرکل زندانهای استان را نقطه قوت و پشتیبان فعالیتهای روابط عمومی دستگاه قضایی در این استان دانست.
× =