کرمان – نذیر کرمان – آسفالت گوگردی فرآوری شده برای نخستین بار در کشور و به عنوان پایلوت(نمونه) در جاده کاظم آباد – زنگی آباد کرمان با حضور مسئولان ملی و استانی درحالی رونمایی شد که به گفته مسئولان اجرای این محصول فناورپایه علاوه بر ارتقای کیفیت و بهره وری، کاهش هزینهها را برای راهها […]
کرمان – نذیر کرمان – آسفالت گوگردی فرآوری شده برای نخستین بار در کشور و به عنوان پایلوت(نمونه) در جاده کاظم آباد – زنگی آباد کرمان با حضور مسئولان ملی و استانی درحالی رونمایی شد که به گفته مسئولان اجرای این محصول فناورپایه علاوه بر ارتقای کیفیت و بهره وری، کاهش هزینهها را برای راهها به همراه خواهد داشت.
دریافت ۹ MB
به گزارش نذیر کرمان، آسفالت گوگردی در گذشته در یکی از استان های کشور مورد استفاده قرار گرفته بود اما استفاده از فرمولاسیون جدید با فناوری شرکت های دانش بنیان داخلی در فرایند ساخت این نوع آسفالت برای نخستین بار در کشور، مضراتی همچون بو، آلودگی و قیمت آن را کاهش داده و سبب ارتقای کیفیت و بهره وری این محصول شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان در حاشیه مراسم رونمایی از این محصول در گفت و گو با نذیر کرمان با اشاره به صرفه جویی در قیر مصرفی با استفاده از این نوع آسفالت گفت: در این روش آسفالت گوگردی جایگزین آسفالت انعطاف پذیر با قیر می شود و در این زمینه از گوگرد بهجای قسمتی از قیر افزودنی استفاده می کنیم.
علی عبدالهی افزود: بر این اساس ۳۰ درصد از قیر مصرفی کاهش می یابد و جایگزین آن گوگرد اضافه می شود که این فرایند ۱۰ درصد هزینهها را کاهش می دهد.
وی با اشاره به رونمایی از طرح آسفالت گوگردی در جاده زنگی آباد – کاظم آباد در حوالی شهر کرمان تصریح کرد: سه کیلومتر در این مسیر اجرا می کنیم و سپس وضعیت ترافیک آن پس از یک سال بررسی و ارزیابی می شود تا اگر این روش نسبت به شرایط آب و هوایی پاسخگو باشد، این پروژه را به تمام جاده های استان کرمان تعمیم دهیم.
این مسئول اضافه کرد: این طرح برای نخستین بار در ۵۳ کیلومتر از راههای غیرشریانی استان کرمان با اعتبار ۱۱۲ میلیارد تومان عملیاتی خواهد شد.
طرحی اقتصادی، زیست محیطی و کیفی
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی نیز در این آیین با اشاره به اجرای پروژه اجرای آسفالت با افزودنی گوگرد فراوری شده گفت: متخصصان معتمد مزیت های بسیاری برای این نوع فناوری قائل هستند، از جمله اینکه این طرح، میزان درصد قیر مصرفی را ۳۰ درصد و از نظر اقتصادی تا ۱۵ درصد هزینه ها را کاهش داده است.
غزل راهب افزود: در حال بررسی هستیم که در توسعه این طرح، جایگزینی گوگرد به جای قیر افزایش یابد، این پروژه مزیت های زیادی دارد ازجمله اینکه در چرخه تولید محصولات نفتی سالانه ۱.۶ میلیون تن محصول گوگرد داریم که یک مشکل محیط زیستی است و اگر بتوانیم از آن در فناوری استفاده کنیم؛ می تواند بسیار موثر باشد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، اجرای این طرح دوام و کیفیت آسفالت را افزایش می دهد و تاثیرات زیست محیطی مطلوبی هم خواهد داشت؛ به خصوص ایمنی کارگاه را بهینه و میزان تولید گازهای آلاینده همچون SO۲ و H۲S را کمتر از میزان مجاز در کارگاه ها می کند و آن را به میزان قابل توجه کاهش می دهد؛امیدواریم استفاده از این فرایند افزایش پیدا کند زیرا در صنعت حمل و نقل می تواند اثرگذاری خوبی داشته باشد.
این مسئول گفت: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی در کنار سازمان راهداری و شرکت های خصوصی به عنوان بانیان اصلی توسعه راهها کشور قرار دارد و امیدواریم بتوانیم فناوری های نوین همچون استفاده از پودر لاستیک و فناوری های قیرهای اصلاح شده را توسعه دهیم تا نقش موثری در بهبود راه های کشور ایفا کنیم.
پروژه آسفالت گوگردی کرمان قابل تسری به کشور
سرپرست معاونت راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور نیز گفت: این طرح در گذشته در استان یزد اجرا شده اما نوع گوگرد و فرایند فراوری به گونه ای دیگر بوده اما وضعیت اجرای این پروژه در کرمان به صورت کوتاه مدت و بلندمدت بررسی می شود که مطالعات تاکنون نشان می دهد عملکرد مثبتی خواهد داشت.
مهران قربانی افزود: این پروژه به صورت خاص در کرمان اجرا شده و در صورتی که براساس آزمایش ها، نتیجه بهبود عملکرد حاصل شود، قابل تسری به سایر مناطق کشور است.
اصلاح آسفالت گوگردی
مدیرکل دفتر نگهداری راههای فرعی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور نیز گفت: استفاده از این نوع آسفالت با توجه به مقاومت بالاتر، وضعیت سیاه شدگی و انعطاف پذیری در اولویت مناطق پرترافیک کشور است و این پروژه در کرمان به صورت پایلوت کشور اجرا می شود که پس از آزمایش های عملکردی و بررسی نتیجه کار، آن را توسعه می دهیم و فراگیر می کنیم.
فیروز قیاسی افزود: گوگرد جایگزین بسیار خوبی برای قیر است و این طرح به لحاظ عملکردی فوق العاده بوده، مقداری نگران مسایل زیست محیطی بودیم که خوشبختانه با حمایت مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی از این طرح به سرانجام می رسد.
وی بیان کرد: در پروژه قبلی از گوگرد معمولی استفاده کردیم و در آنجا پس از یک تا ۲ ماه مساله بوی آن را داشتیم اما این پروژه با وجود عملیات فناوری توسط شرکت های دانش بنیان، خوشبختانه این مساله وجود ندارد.
منبع: نذیر کرمان ? نخستینبار در کشور آسفالت گوگردی فرآوری در راههای کرمان رونمایی شد+ فیلم
کرمان – نذیر کرمان – یکی از دستور کارهای شورای معادن کرمان نحوه محاسبه، وصول و بازگشت حقوق دولتی بود که به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در سه حوزه معدن بزرگ با وصول مالیات، حقوق دولتی و عوارض گمرکی به اضافه حق انتقاع که گرفته شده، این استان در سال ۱۴۰۲ بیش […]
کرمان – نذیر کرمان – ۲ موشن کمیک (کمیک متحرک یا نوعی انیمیشن) در آستانه پنجمین مراسم سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در محل موقوفه بیت الزهرا(س) رونمایی شد. به گزارش نذیر کرمان، مجموعه موشن کمیک «باران گرفته است»، بر اساس کتابی به همین نام از […]
کرمان – نذیر کرمان – دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان گفت: محکومان جرایم غیرعمد استان در راستای حفاظت از محیط زیست؛ به جای تحمل حبس درخت میکارند. به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، مهدی بخشی روز پنجشنبه در نشست مجازاتهای جایگزین حبس استان با اشاره به اینکه مجازات […]
کرمان – نذیر کرمان – استاندار کرمان گفت: تولید ۲ هزار مگاوات انرژی خورشیدی را به عنوان چشمانداز توسعه فعالیت های استان قرار دادهایم و پیگیری کردیم. به گزارش نذیر کرمان، محمدعلی طالبی روز پنجشنبه در یکصد و پنجمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان در محل اتاق بازرگانی کرمان افزود: استان […]
8 − 3 =