کرمان_معاون اقتصادی استاندار کرمان گفت: نبود صنایع پاییندستی موجب عدم پیشرفت معادن استان کرمان شده است. به گزارش نذیر کرمان، امیرحسن زاده، عصر پنجشنبه در آئین افتتاحیه بزرگترین آزمایشگاه تجزیه مواد معدنی جنوبشرق در کرمان اظهار داشت: در معادن استان کرمان توسعه اتفاق افتاد، اما پیشرفتی حاصل نشده است، زیرا مس و گلگهر در صنایع […]
کرمان_معاون اقتصادی استاندار کرمان گفت: نبود صنایع پاییندستی موجب عدم پیشرفت معادن استان کرمان شده است.
به گزارش نذیر کرمان، امیرحسن زاده، عصر پنجشنبه در آئین افتتاحیه بزرگترین آزمایشگاه تجزیه مواد معدنی جنوبشرق در کرمان اظهار داشت: در معادن استان کرمان توسعه اتفاق افتاد، اما پیشرفتی حاصل نشده است، زیرا مس و گلگهر در صنایع پاییندستی کار چندانی انجام ندادهاند.
وی با بیان اینکه ساختار وزارتخانه معدن باید در کشور شکل بگیرد و بهعنوان یک زمینشناس از فعالان حوزه معدن میخواهم که این مطالبه را پیگیری کنند افزود: شرکتهای بزرگ در استان کرمان به ما کمکی نکردهاند و۵۰ سال است که در رفسنجان مس کاتُد تولید میکنیم، اما ۱۰ هزار نفر بیکار داریم و با اینکه در شهرکهای صنعتی ایجاد شغل شده است، اما همه میخواهند به شرکت مس بروند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان ابراز کرد: صنایع پاییندستی و جنبی باید در استان کرمان شکل بگیرد و نه تنها یک میلیون کاتد مس بلکه دو میلیون تن کاتد در کشور تولید شود، اما ابتدا باید صنایع پاییندست برای آن تعریف شود.
حسنزاده ادامه داد: شرکتهای خصوصیای در استان کرمان داریم که به شکل حرفهای و بدون رانت کار میکنند و و سراغ دولت هم نمیآیند زیرا بخش خصوصی واقعی میداند چه باید انجام دهد.
وی تصریح کرد: در معادن استان کرمان توسعه اتفاق افتاد اما پیشرفتی حاصل نشده است زیرا مس و گلگهر در صنایع پاییندستی کار چندانی انجام ندادهاند.
حسنزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بزرگترین آزمایشگاه تجزیه معدن جنوبشرق در کرمان ظرفیت آنالیز ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن در سال را دارد، ادامه داد: امیدواریم این مجموعه بتواند طرح توسعه را در جنوب استان کرمان هم اجرا کند.
وی از به صدا درآمدن زنگ خطر رشته معدن در دانشگاهها بهعلت خالی ماندن رشتههای معدن و زمینشناسی خبر داد و افزود: این در شرایطیست که برای معدنی در استانهای معدنی باید تفکر معدنی شکل بگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه هنوز تفکر معدنی در کشور ما شکل نگرفته است، اظهار داشت: مدارس بهترین گزینه برای ایجاد تفکر معدنی هستند بنابراین از آموزش و پرورش درخواست داریم، بچهها را با معادن آشنا کنند تا علاقمندی در این رشته در آنها شکل بگیرد.
حسنزاده همچنین خواستار شناسنامهدار شدن گهرسنگهای استان کرمان شد و بیان کرد: در حالی ما از گهرسنگها غفلت کردهایم که گهرسنگ در دنیا یکهزار و۲۰۰ میلیارد دلار گردش مالی دارد و در هند ۲۰ میلیون نفر بهطور مستقیم در این حوزه فعالیت میکنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در پایان سخنان خود عنوان کرد: در آبانماه سالجاری مسابقات ملی گهرسنگ با کمک ایمیدرو به میزبانی استان کرمان برگزار میشود.
منبع: مــهر ? نبود صنایع پاییندستی موجب عدم پیشرفت معادن در کرمان شده است
کرمان_معاون فرهنگی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت: فرهنگ سازی برای تسهیل امر ازدواج بین خانوادهها باید رواج داده شود. به گزارش نذیر کرمان، حجت الاسلام و المسلمین محسن عارفی، ظهر پنجشنبه در نشست گفتگو محور بررسی مشکلات و معضلات کنونی و آینده کشور در مسئله جمعیت با اشاره به بحران کاهش […]
کرمان_ معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان گفت: راهبرد اصلی شورای ستاد برگزاری پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی استفاده از تجهیزات هوشمند و ظرفیت های مردمی در تامین امنیت است. به گزارش نذیر کرمان، رحمان جلالی، صبح پنجشنبه در نشست خبری با بیان اینکه برای برگزاری مراسم هفته مقاومت در کرمان هوشمندسازی امنیت با انجام […]
کرمان_ فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: امسال هفته مقاومت با شعار «سرباز وظیفه پاسدار قاسم سلیمانی» طی روزهای ۱۱ تا ۱۷ دیماه در شهر کرمان برگزار می شود. به گزارش نذیر کرمان، سردار محمد علی نظری، صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: امسال برای پنجمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برنامههای هفته مقاومت […]
کرمان_استاندار کرمان با تاکید بر توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و به ویژه انرژی خورشیدی در این استان گفت: در همین راستا دو ساختار جدید در استان کرمان ایجاد خواهد شد. به گزارش نذیر کرمان، محمدعلی طالبی، در یکصد و پنجمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، توسعه انرژی خورشیدی را به عنوان یکی […]
× 1 =