به گزارش خبرنگار نذیر کرمان، همزمان با دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه سلامالله علیها جشنواره «غذای سالم» با هدف معرفی آداب و رسوم اصیل ایرانی، احیای غذاهای محلی و سنتی و اجرای اصول مهم تغذیه یعنی بهداشت غذا، کیفیت غذا و ارزش ارگانیکی غذا برگزار شد. سمنبر میرزایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند […]
به گزارش خبرنگار نذیر کرمان، همزمان با دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه سلامالله علیها جشنواره «غذای سالم» با هدف معرفی آداب و رسوم اصیل ایرانی، احیای غذاهای محلی و سنتی و اجرای اصول مهم تغذیه یعنی بهداشت غذا، کیفیت غذا و ارزش ارگانیکی غذا برگزار شد.
سمنبر میرزایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند در این نشست گفت: همچنان که برای سلامت تن و جسم دغدغه مصرف غذای سالم داریم، بنابراین باید برای روح و روان سالم نیز دغدغه داشته باشیم و جامعهای شاد و با نشاط و سالم خواهد بود که کنار ترویج شادی سالم و غذای سالم با برنامههای درست به فکر تغذیه سالم برای نشاط و سلامت روحی و روانی آحاد مردم داشته باشد.
در حاشیه این مراسم، کانون دانشجویی سلامت با همکاری حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی و بهرهگیری از داوران محلی و بینالمللی ازجمله سیدعباس مسعودزاده کارشناس آشپزی صدا و سیمای مرکز کرمان و سه داور باتجربه، این جشنواره را در دو بخش غذاها و شیرینیهای محلی و با شرکت ۳۴ داوطلب دختر برگزار کرد.
در پایان افراد زیر بهعنوان نفرات برتر اعلام شدند:
بخش شیرینی: فاطمه محمودزاده
بخش غذا و دسر: الهه رحمانی، مریم عابدی و نعیمه ایزدی بهصورت گروهی مقام نخست، هانیه هژبرپور مقام دوم و پریسا رازانی مقام سوم.
در پایان سیدعباس مسعودزاده بهعنوان فوت کوزهگری و رمز موفقیت گفت: در مسئله رضایت مشتری ابتدا باید مشتری را چشم سیر و سپس شکم سیر کرد که این به اهمیت تزئین، دورچینی و رنگ و لعاب غذا اشاره دارد.
انتهای پیام/
منبع:آنـــا ? معرفی نفرات برتر جشنواره «غذای سالم» در زرند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرنگار نذیر کرمان، به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج و همکاری بسیج دانشجویی، نمایشگاهی از تولیدات صنایعدستی دانشجویان خلّاق برپا شد. در این نمایشگاه، دانشجویان محصولات تولیدی و صنایعدستی خود را به معرض نمایش عموم گذاشتند. از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، خودباوری بر توانمندیهای تولیدی […]
نذیر کرمان – حسین بوذری؛ مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۳ را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند. نامگذاری این سال از چند جهت قابل ارزیابی است؛ نخست بُعد اقتصادی و دوم بُعد مشارکت مردم، «جهش تولید» قطعاً قابل دستیابی است، بهخصوص با وجود ظرفیتهای بزرگ و قابل دسترس اقتصادی و از همه مهمتر حضور […]
طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفتوگو با خبرنگار نذیر کرمان از صدور مجوز راهاندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: پس از بررسیهای لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راهاندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در […]
به گزارش خبرنگار نذیر کرمان، همایش بینالمللی اربعین و فرهنگ مقاومت سوم و چهارم مهر ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید سلیمانی کرمان برگزار میشود. براین اساس، پوستر همایش بینالمللی اربعین و فرهنگ مقاومت با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، علی بیگزاده معاون استاندار، حجتالاسلام علی عارفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری […]
× 8 = 8