معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:اورژانس قضایی؛ گامی به سوی پیشگیری از ورود پرونده ها به دستگاه قضایی است  | اخبار رفسنجان

تحقق ۴۱۸۸ مورد سازش توسط مصلحین و اورژانس قضایی در استان کرمان. به گزارش نذیر کرمان؛ معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: طرح اورژانس قضایی با سازش ۵۰ درصدی موارد ارجاعی، در پیشگیری از ورود پرونده ها به دستگاه قضایی موفق بوده است.   سید مهدی قویدل در […]


تحقق ۴۱۸۸ مورد سازش توسط مصلحین و اورژانس قضایی در استان کرمان.

به گزارش نذیر کرمان؛ معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: طرح اورژانس قضایی با سازش ۵۰ درصدی موارد ارجاعی، در پیشگیری از ورود پرونده ها به دستگاه قضایی موفق بوده است.

 

سید مهدی قویدل در نهمین کارگاه آموزشی اورژانس قضایی و حکمین قرآنی در جهت تقویت رویه صلح و سازش در رفسنجان افزود: ضرورت دارد ساز و کار ارجاع پرونده ها به مصلحین و حکمین قرآنی و اورژانس قضائی در کل استان تدوین و تقویت شود؛ چراکه مداخله در روند سازش و ایجاد مصالحه بین طرفین در مراحل اولیه اختلاف منجر به عدم ایجاد پرونده خواهد شد.

وی ادامه داد: تیم های سازشی هم در مرکز استان و هم در شهرستان ها با محوریت مدیران پروژه تشکیل شده اند و با هدایت روسای حوزه های قضایی در استان، مشارکت مردمی در جهت کاهش ورودی پرونده ها راهبری می شود.

 

معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ضمن تاکید بر این مطلب که اجرای طرح اورژانس قضایی، موفقیت آمیز بوده است، ادامه داد: در حوزه خانواده و اختلافات خانوادگی، بسیاری از موارد در سطوح اولیه حل و فصل می شود و آمار موجود نشان دهنده موفقیت این طرح در استان است.

قویدل خاطرنشان کرد: ورود مصلحین در پرونده های قصاص و برخی پرونده ها با مبالغ در خور توجه، از دیگر اقدامات این قشر از مردم می باشد.

 

وی گفت: نقش مهم و اثرگذار حل اختلاف توسط مردم و برای مردم با فکر و زبان توانمند مصلحین آموزش دیده محقق شده است.

این مقام قضایی بیان کرد: دفاتر اورژانس قضائی در بخشی از شهرستان ها از جمله ریگان، به ۵ دفتر رسیده و برای روستاها نیز این دفاتر تشکیل شده است.

 

قویدل استفاده از کارشناسان حقوقی را مولفه مثبت این سیستم های سازشی برشمرد و اظهارداشت: در راستای تقویت و بهبود عملکرد مصلحین و تیم های اورژانس قضایی، از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ دوره آموزشی برگزار شده است و تعداد ۸ مورد بازدید نیز از واحدهای سازشی توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان انجام شده است.

وی یادآور شد:از ابتدای سال جاری تاکنون هفت هزار و ۶۵۲ مورد به مصلحین و اورژانس قضایی استان کرمان ارجاع شده که چهار هزار و ۱۸۸ مورد به سازش رسیده است.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در پایان از حوزه های برتر قضایی در حوزه بهره گیری از ظرفیت مصلحین و اورژانس قضایی از جمله جازموریان، رفسنجان، ریگان قلعه گنج، رودبار جنوب و سیرجان تقدیر کرد.

 

انتهای خبر/

منبع: نذیر کرمان
?معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:اورژانس قضایی؛ گامی به سوی پیشگیری از ورود پرونده ها به دستگاه قضایی است  : اخبار استان کرمان – رفسنجان