کرمان- رئیس شبکه دامپزشکی کرمان گفت: مرغداران کرمانی برای جوجه ریزی در واحدهای خود، باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند. به گزارش نذیر کرمان، محمود زین الدینی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اهمیت بهداشت و مراقبت بیماریهای طیور در امر پیشگیری و کنترل بیماریها، به مرغداران توصیه میشود، […]
کرمان- رئیس شبکه دامپزشکی کرمان گفت: مرغداران کرمانی برای جوجه ریزی در واحدهای خود، باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند.
به گزارش نذیر کرمان، محمود زین الدینی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اهمیت بهداشت و مراقبت بیماریهای طیور در امر پیشگیری و کنترل بیماریها، به مرغداران توصیه میشود، از هرگونه جوجه ریزی غیرمجاز پرهیز کنند.
وی افزود: مرغداران بایستی در امر جوجه ریزی، اجرای کامل ضوابط بهداشتی و قرنطینهای را رعایت کنند.
زین الدینی بیان کرد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع میشود و تا زمان کشتار در کشتارگاه صنعتی طیور و عرضه در بازارهای مصرف ادامه دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی کرمان تصریح کرد: در این نظارتها بر اساس شیوه نامه و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد شناسایی و بررسی قرار میگیرند.
وی ادامه داد: برای کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم انجام میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران موجب جلوگیری از بروز و شیوع بیماریهای ویروسی و باکتریایی با درصد واگیری و مرگ و میر بالا در سطح مرغداریها میشود.
زین الدینی خاظرنشان کرد: همچنین رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی، زمینه ارتقا سطح تولید و تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی را برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
وی یادآور شد: در راستای تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی، مراقبتهای بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی انجام میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان تصریح کرد: این مراقبتها شامل؛ رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه برداری و بازدیدهای دورهای در واحدهای مرغ گوشتی است.
زین الدینی همچنین تاکید کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند.
وی ادامه داد: نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی و ضدعفونی سالنهای پرورش، عقیم سازی کود باید زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی رعایت شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان اظهار کرد: نظارت کامل بر جوجهریزی واحدهای مرغداری به صورت مستمر انجام میشود.
وی بیان کرد: در صورت دریافت گزارش بیماری، بلافاصله جهت کنترل آن، نسبت به نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه اقدام میشود.
زین الدینی در پایان یادآور شد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، ۲ میلیون و۷۰۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی شهرستان کرمان انجام شده است.
منبع: مــهر ? مرغداران کرمانی برای جوجه ریزی باید گواهی بهداشتی دریافت کنند
کرمان- کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: برای برخی مناطق استان کرمان، افزایش ابر، وزش تندبادهای لحظه ای و رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق پیش بینی می شود. به گزارش نذیر کرمان، امین دریافر صبح سه شنبه به بررسی آخرین نقشههای پیش یابی هواشناسی در استان کرمان اشاره و […]
کرمان- جمعی از خبرنگاران خبرگزاری های استان کرمان به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار با شهدای استان و سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی تجدید پیمان کردند. به گزارش نذیر کرمان، صبح سه شنبه، جمعی از مدیران و خبرنگاران خبرگزاریهای استان با حضور در گلزار شهدا، ضمن قرائت فاتحه و اهدای گل، با شهدای آرمیده در […]
کرمان- نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت استان کرمان گفت: تاکنون بیش از ۴۲ هزار نفر از استان کرمان جهت شرکت در پیادهروی اربعین ثبت نام کرده اند. به گزارش نذیر کرمان، حجتالاسلام والمسلمین علی سازندگی صبح سه شنبه در جلسه شورای رسانه ستاد اربعین استان کرمان، از زائران پیاده روی اربعین حسینی […]
کرمان- مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تحقیقات نشان می دهد مشارکت جامعه، تقویت همیاری و اقدام جمعی، باعث افزایش خود مراقبتی می شود. محمد ثمری در گفتگو با نذیر کرمان اظهار کرد: اخیراً کارگاه و کنگره کشوری خودمراقبتی، به همت دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان […]
− = 3