سید جواد حسینیکیا در گفتوگو با نذیر کرمان به اهمیت بازنگری در لیست کالاهای ممنوعه و لزوم تکمیل سامانه تجارت اشاره کرد و گفت: افزایش سالانه تعداد کالاهای ممنوعه در کشور، سبب شده است نمونههای تقلبی و غیر استاندارد وارد بازار شوند؛ این وضعیت نهتنها کیفیت کالاها را تحت تأثیر داده، بلکه سلامت مصرفکنندگان را […]
سید جواد حسینیکیا در گفتوگو با نذیر کرمان به اهمیت بازنگری در لیست کالاهای ممنوعه و لزوم تکمیل سامانه تجارت اشاره کرد و گفت: افزایش سالانه تعداد کالاهای ممنوعه در کشور، سبب شده است نمونههای تقلبی و غیر استاندارد وارد بازار شوند؛ این وضعیت نهتنها کیفیت کالاها را تحت تأثیر داده، بلکه سلامت مصرفکنندگان را نیز به خطر انداخته است.
وی افزود: بنابراین ضروری است لیست کالاهای ممنوعه بازنگری و سامانه تجارت به صورت کامل تکمیل شود تا تمامی کالاها از مبدا تا مصرف دارای بارکد و قابلیت ردیابی باشد. این اقدامات به کاهش واردات کالاهای غیر استاندارد کمک و از انحرافات مالیاتی و تقلب جلوگیری میکند. تکمیل این سامانه میتواند مشکل کیفیت پایین کالاها و فرارهای مالیاتی را برطرف کند.
افزایش سالانه تعداد کالاهای ممنوعه در کشور، سبب شده است نمونههای تقلبی و غیر استاندارد وارد بازار شوند؛ این وضعیت نهتنها کیفیت کالاها را تحت تأثیر داده، بلکه سلامت مصرفکنندگان را نیز به خطر انداخته است.
این نماینده مجلس با تاکید بر این که «دولت باید به سمت حذف ممنوعیتهای بیمورد و استفاده از ابزارهای دیگری مانند تعرفهها برای حمایت از تولید داخل حرکت کند» خاطرنشان کرد: به جای ممنوعیتهای گسترده، زیرساختهای مورد نیاز برای رقابتپذیری و بهبود استانداردها را فراهم کنیم. این اقدام به مصرفکنندگان اجازه میدهد تا کالاهای با کیفیت و قابل اطمینان خریداری کنند و بازار داخلی هم به سمت ارتقای کیفیت هدایت خواهد شد.
بنابراین ضروری است لیست کالاهای ممنوعه بازنگری و سامانه تجارت به صورت کامل تکمیل شود تا تمامی کالاها از مبدا تا مصرف دارای بارکد و قابلیت ردیابی باشد. این اقدامات به کاهش واردات کالاهای غیر استاندارد کمک و از انحرافات مالیاتی و تقلب جلوگیری میکند. تکمیل این سامانه میتواند مشکل کیفیت پایین کالاها و فرارهای مالیاتی را برطرف کند.
حسینیکیا متذکر شد: نباید تنها بر ممنوعیت کالاها تکیه کرد؛ میبایست در پی تقویت سامانه تجارت و افزایش استانداردها باشیم تا مصرفکنندگان بتوانند از کالاهای با کیفیت بالا بهرهمند شوند. این موضوع علاوه بر بهبود رقابتپذیری، باعث رونق اقتصادی و ارتقای سطح رفاه عمومی میشود. با حذف ممنوعیتهای غیرضروری و حمایت از تولید داخلی، میتوانیم بهطور مؤثرتری از سلامت اقتصادی کشور حمایت کنیم و منافع بلندمدت برای همه بخشها به ارمغان بیاوریم.
به جای ممنوعیتهای گسترده، زیرساختهای مورد نیاز برای رقابتپذیری و بهبود استانداردها را فراهم کنیم. این اقدام به مصرفکنندگان اجازه میدهد تا کالاهای با کیفیت و قابل اطمینان خریداری کنند و بازار داخلی هم به سمت ارتقای کیفیت هدایت خواهد شد.
وی ادامه داد: این اقدامات میتواند به کاهش واردات کالاهای غیر استاندارد و افزایش رضایت مصرفکنندگان و جامعه کمک کند. همچنین این اقدامات گامی موثر برای کسب توسعه پایدار و تامین منافع ملی است.
انتهای پیام
منبع: نذیر کرمان ? لیست کالاهای ممنوعه کشور باید بازنگری شود / ممنوعیت واردات باعث رونق نمونههای تقلبی شده است
اعتماد نوشت: نشست هیات نمایندگان اتاق ایران به موضوع بررسی وضعیت ناترازی انرژی و راهکارهای جبران خسارتهای این ناترازی اختصاص یافت. در این نشست میزان خسارت صنایع کل کشور بر اثر خاموشیها ۲۰ میلیارد دلار (با دلار ۶۵ هزار تومانی) برآورد شده که بسیار عدد بزرگ و عجیبی است. اما اگر درست باشد با توجه […]
نه فقط روزهای آخر، که تقریبا همیشه بیمار و رنجور بود. حالش از کسی پنهان نبود و کسی هم در دولت و دربار کوششی برای کتمان ضعف جسمی شاه نمیکرد. فقط گروهی از مشروطهخواهان در نوشتن متمم قانون اساسی و گرفتن امضای شاه در تأیید آن عجله داشتند، چون میدانستند که به همراهی شاه بعدی […]
به گزارش نذیر کرمان؛ سردار علی محمد نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نشست خبری امروز (۱۷ دی) پیرامون برگزاری رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹، با تقدیر از همه خبرنگاران داخلی و خارجی اظهار کرد: امروز همچنان جمهوری اسلامی ایران با تهدیدات و فتنههای ترکیبی و شتابنده از سوی کانونهای سلطه مواجه است. […]
«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه و با ادعای اینکه «برنامه هستهای ایران به نقطه بیبازگشت نزدیک میشود»، گفت که فرانسه باید با دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا درباره ایران گفتوگوی راهبردی داشته باشد. به گزارش ایسنا، ماکرون که در پاریس و در جمع سفرای فرانسه در کشورهای جهان صحبت میکرد، گفت رهبران […]
− =