سامانه‌های ارزیابی تخصیص سوخت به ناوگان حمل و نقل به خوبی اجرایی نمی‌شود

سیدباقر نورالدینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، در پاسخ به وجود مشکلات توزیع گازوئیل در جنوب و شرق استان کرمان و صفوف طولانی در این مناطق، اظهار داشت: توزیع نفت گاز در حوزه شرق استان کرمان نسبت به سال قبل ۱۶ درصد افزایش داشته است. وی با اشاره به اینکه خودروهای درون شهری در […]

سیدباقر نورالدینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، در پاسخ به وجود مشکلات توزیع گازوئیل در جنوب و شرق استان کرمان و صفوف طولانی در این مناطق، اظهار داشت: توزیع نفت گاز در حوزه شرق استان کرمان نسبت به سال قبل ۱۶ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه خودروهای درون شهری در این منطقه رشد غیرمتعارفی داشته است، بیان کرد: طبق بازدیدی که تیم‌های کنترل نظارت ما در این مناطق داشتند برخی از این خودروها که حتی فعالیتی هم نداشتند، فقط درون صف ایستاده، سوخت خود را دریافت کرده و عرضه خارج از شبکه نفت گاز را داشتند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان با بیان اینکه این خودروها به دستگاه‌های قضایی معرفی شده و با آنها برخورد شده است، ادامه داد: رشد مصرف نفت گاز در این مناطق افزایش زیادی داشته و البته سامانه‌ها مورد نظر در این زمینه به خوبی اجرایی نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه اخیراً تفاهم‌نامه چهار جانبه‌ای امضا شده که سامانه سپهتن و سیپاد مبنای تخصیص سوخت به ناوگان درون شهری و برون شهری قرار گیرد، گفت: در حال حاضر این تخصیص سوخت براساس بارنامه‌ها و صورت وضعیت‌هایی صادر شده، انجام می‌شود و بر این اساس کارت سوخت آنها شارژ می‌شود.

نورالدینی با بیان اینکه گاهی شاهد عرضه این سوخت در مسیرهای غیرمتعارف هستیم که باعث افزایش مصرف گازوئیل در شهرستان‌های شرقی و جنوبی استان هستیم، افزود: با وجودی که توزیع نفت گاز در این مناطق افزایش داشته باز هم شاهد شلوغی صفوف هستیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد ناوگان درون شهری و برون شهری نیز افزایش پیدا کرده است و بخشی از شلوغی صف‌ها به افزایش ناوگان در این مناطق بر‌می‌گردد، بیان کرد: ما در این مناطق افزایش مصرف را داشتیم که نشان دهنده عرضه بیشتر سوخت در این مناطق است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان با بیان اینکه بیشترین حمل محصولات کشاورزی جنوب استان کرمان در حوزه شهرستان‌های جیرفت و کهنوج است، ادامه داد: با هماهنگی انجام شده با ستاد سوخت، در شهرستان جیرفت سه جایگاه عرضه سوخت به کامیون‌های حمل محصولات کشاورزی اختصاص داده شده تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن سوختگیری را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه از مرداد سال قبل کارگاه تعمیرات تجهیزات سامانه هوشمند در استان راه افتاده و به محض اعلام خرابی جایگاه‌ها بلافاصله در سامانه اعلام می‌شود، بیان کرد: بالای ۷۰ درصد تعمیرات نازل‌های جایگاه‌های سوخت در استان انجام می‌شود و با اقدامات انجام شده میانگین خرابی نازل‌ها در استان از ۲۰ درصد به ۱۰ تا ۱۲ درصد رسیده است.

انتهای پیام/۵۱۱/




سامانه‌های ارزیابی تخصیص سوخت به ناوگان حمل و نقل به خوبی اجرایی نمی‌شود

منبع: تسنــیم
? سامانه‌های ارزیابی تخصیص سوخت به ناوگان حمل و نقل به خوبی اجرایی نمی‌شود