روایتی از شکست‌های گروهک منافقین در رفسنجان/معلمی که اخراج شد اما پای انقلاب ماند

حمیدرضا توکلی یکی از انقلابیون رفسنجانی می‌گوید: تشکیلات منافقین در رفسنجان چندان موفق نبود و افرادی که ابتدا بدون آشنایی با این گروه، به آنان پیوسته بودند، ریزش کردند و تا جایی که توانستند آبروی این گروه نفوذی غرب را بردند و این گروه را پلی برای عبور جوانان از اسلام به سمت مادی‌گرایی معرفی […]


حمیدرضا توکلی یکی از انقلابیون رفسنجانی می‌گوید: تشکیلات منافقین در رفسنجان چندان موفق نبود و افرادی که ابتدا بدون آشنایی با این گروه، به آنان پیوسته بودند، ریزش کردند و تا جایی که توانستند آبروی این گروه نفوذی غرب را بردند و این گروه را پلی برای عبور جوانان از اسلام به سمت مادی‌گرایی معرفی کردند.

فت فتو_کرمان؛ زهرا بمی: نام رفسنجان در دوران انقلاب برای همه کشور آشنا بود، شهری که به‌واسطه بزرگمردانی همچون شیخ‌عباس پورمحمدی به پایگاه انقلاب تبدیل شده بود و جوانان انقلابی زیادی را زیر دست خود تربیت کرد.

رفسنجان انقلابیونی داشت که برای دفاع از اسلام سینه سپر می‌کردند و هیچ ترسی از گلوله سربازان ساواک نداشتند به‌طوری که از جوان ۱۳ ساله‌اش در رکاب خمینی کبیر قدم می‌گذاشت تا پیرمرد ۶۰ ساله بدون ترس از کشته‌شدن، و این شجاعت از پیش از انقلاب نمود کرد و تا جنگ و تبدیل شدن رفسنجان به شهر فاتحان اروند، شهر شهدای بزرگی همچون حاج‌علی محمدی‌پور که سردار دل‌ها همواره از او یاد می‌کرد و می‌فرمود به مانند او دیگر در رفسنجان نخواهیم یافت.

یکی از السابقون‌ السابقون انقلاب در رفسنجان حمیدرضا توکلی است که سابقه رفتن به زندان ساواک در ۱۳ سالگی را در کارنامه درخشان انقلابی خود دارد.

در گفت‌وگو با وی ابتدا نتوانستم از زبانش خدماتی که برای نظام و انقلاب انجام داده را بشنوم چون مردی بسیار متواضع بود و در خلال صحبت‌هایش خود را در برابر انقلابیون، شهدای نظام و انقلاب بسیار کوچک می‌دانست.

منافقین پلی برای عبور جوانان از اسلام به سمت مادی‌گرایی

او از فعالیت‌های منافقین در رفسنجان می‌گوید و به این نکته اشاره می‌کند که آنان نتوانستند در رفسنجان کار شاخصی انجام دهند گاهی معجزات الهی مانع از رسیدن آنان به اهداف‌شان می‌شد که آن را به عینه دیدیم.

وی از راه‌اندازی تشکیلات منافقین که آن روزها به نام مجاهدین خلق نام داشت یاد کرد و گفت: افراد درستی در این تشکیلات عضو شده بودند که بعدها که با اهداف آنان آشنا شده بودند، پا پس کشیدند و تا جایی که توانستند به تبیین این گروه پرداختند و اعلام کردند که این‌ها از اسلام خارج شدند و پلی برای عبور جوانان از اسلام به سمت مادی‌گرایی شده‌اند و آبروی این گروه را می‌بردند.

این شهروند انقلابی رفسنجان با اشاره به چندین برنامه منافقین که با شکست مواجه شد، توضیح داد: با ابزاری مانند سه‌راهی اتصال لوله دو سر لوله‌ها را می‌بستند و داخل آن مواد منفجره می‌ریختند و پرتاب می‌کردند که هرگز نتوانستند با این کار به کسی آسیب برسانند.

وی ادامه می‌دهد: یکی از این لوله‌ها را در منزل شیخ‌عباس پورمحمدی انداخته بودند که عمل نکرد و واقعا کارهای بچه‌گانه این گروه تعجب‌آور بود که قصد دارند با این رفتارها جلوی اسلام بزرگ و این همه انقلابی بایستند.

توکلی تصریح می‌کند: منافقین عامل نفودی دشمن شدند و برخی از آنان که با اعمال این گروه مخالف بودند و فریب خورده بودند از پیوستن به این گروه پشیمان شده بودند.

اغتشاشات اخیر و حوادثی که ردپای پررنگ منافقین در آن بود مورد دیگری بود که این معلم اخراجی از آموزش و پرورش زمان شاه، به آن پرداخت.

وی با ذکر این مطلب که معمولا طراحی این قضایا را سازمان سیا، موساد، سرویس‌های جاسوسی انگلیس و منافقین انجام می‌دهند، افزود: این‌ها تشکیلاتی هستند که از ناحیه غرب حمایت مالی شده و راست و دروغ را در هم آمیخته و به خورد مردم می‌دهند. به‌طور مثال یک اختلاس واقعی را که یک شخص انجام داده را با انتساب دروغ چندین اختلاس به یک یا چند شخصیت مهم کشور با هم جمع بسته و می‌نویسند و منتشر می‌کنند و مردم را به شورش دعوت می‌کنند، اما آن‌هایی که این سرویس‌ها را می‌شناسند با بصیرت کامل راست و دروغ را تشخیص می‌دهند.

توکلی ابراز می‌کند: گروه منافقین آدم‌های فاسدالاخلاقی هستند که آخور خود را از غرب پر می‌کنند و عوامل غرب هستند و هیچ‌گاه نمی‌توانند برای ملت بصیر ایران دلسوزی کنند آنها اگرچه در این مملکت جنایات زیادی انجام داده‌اند اما کور خوانده‌اند که آسیبی به ریشه تنومند انقلابی که خون هزاران جوان دلاور پایش ریخته شده، بزنند و بخواهند در کشور ما حکومت کنند.

وی به نظر یکی از آشنایان خود که بیش از ۵۰ سال است که در آمریکا زندگی می‌کند در مورد گروهک منافقین هم اشاره می‌کند و می‌گوید: به گفته او«کسی که رفت با صدام دشمن ایران همکاری کرد و به آنها پیوست خائن به ملت است، کسی که به دشمن ملت اطلاعات دهد که کجا را بمباران کنند، نامش را ایرانی نمی‌شود گذاشت».

آقای توکلی در بخش دیگری از سخنان خود به جنایاتی که ساواک در رفسنجان انجام می‌داد نیز اشاره داشت و از شهادت شهید محمدحسین انصاری اولین شهید تظاهرات رفسنجان سخن به میان آورد و گفت: آن زمان بنده حدود ۲۴ سال سن داشتم. در حالی که مردم در نیمه شعبان از مسجد بیرون آمده و علیه رژیم شاه شعار می‌دادند ساواک کمین گرفته بود و با اصابت گلوله ساواک محمدحسین انصاری فرزند مرحوم حجت‌الاسلام انصاری به شهادت رسید.

این کشاورز رفسنجانی اضافه می‌کند: شهید بصیرزاده اولین شهید انقلاب رفسنجان نیز زیر شکنجه در زندان ساواک به شهادت رسید و جنایات این رژیم کم نبود.

نامه محرمانه ساواک به آموزش و پرورش؛ زندانی سیاسی اخراج شود

اما چه شد که حمیدرضا توکلی از آموزش و پرورش اخراج شد؟ توکلی می‌گوید: بنده پیش از انقلاب معلم بودم و طی نامه‌ای محرمانه از سوی ساواک به آموزش و پرورش حکم اخراج مرا صادر کرده بودند. ساواک سوابق مرا پیدا کرده بود و زمانی که فهمیده بودند من سابقه زندانی شدن در ۱۳ سالگی به‌دلیل همراهی با مردم در تظاهرات و کارهای انقلابی دارم، حکم اخراجم را به‌عنوان زندانی سیاسی صادر کرده بودند.

وی که در دوران دفاع مقدس نیز نقش آفرینی کرده است، با اشاره به اینکه تا انقلاب هست، جنگ دشمن با ما تمامی ندارد، افزود: اما ملت ایران در هر فتنه‌ای که رخ می‌دهد نشان دادند که برای حفظ انقلاب و اسلام در صحنه خواهند بود.

آقای توکلی از انقلابیونی مانند حجت‌الاسلام شیخ عباس پورمحمدی، شهید آیت‌الله سعیدی، شهید غفاری، آیت‌الله هاشمیان و دیگر انقلابیون یاد کرد و اظهار داشت: انقلابیون رفسنجان انسان‌های خودساخته و فرزانه‌ای بودند که شجاعانه ایستادند و روحانیت رفسنجان هیچ‌گاه با نظام شاهنشاهی همراهی نکرد.

وی متذکر شد: حوادث انقلاب و جنایاتی که دشمن طی بیش از چهار دهه بر ملت ایران روا داشته است را باید برای نسل جدید تبیین کرد. 

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب





روایتی از شکست‌های گروهک منافقین در رفسنجان/معلمی که اخراج شد اما پای انقلاب ماند

منبع: فــارس
? روایتی از شکست‌های گروهک منافقین در رفسنجان/معلمی که اخراج شد اما پای انقلاب ماند