کرمان – فت فتو – بوی غذاها و دسرهای خوشمزه محلی، عطر دمنوش های گیاهی، صدای ظرف های مسی و سفالی همراه با هیاهوی شاد آشپزها، همهمه و شادی خانواده ها و اشتیاق برای رقابتی شادی آفرین و پرانگیزه در مسابقه آشپزی شهر بردسیر کرمان سراسر سالن تالار گل ها را فرا گرفته بود. به […]
کرمان – فت فتو – بوی غذاها و دسرهای خوشمزه محلی، عطر دمنوش های گیاهی، صدای ظرف های مسی و سفالی همراه با هیاهوی شاد آشپزها، همهمه و شادی خانواده ها و اشتیاق برای رقابتی شادی آفرین و پرانگیزه در مسابقه آشپزی شهر بردسیر کرمان سراسر سالن تالار گل ها را فرا گرفته بود.
به گزارش فت فتو بعد از مدت ها سوت و کور بودن شهر بخاطر طغیان کرونا، حالا اندک اندک برنامه هایی از این دست و البته با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، هوایی تازه در ریه های خسته شهر می دمد.
سازمان فنی و حرفه ای پیرو جلسه شورای فرهنگ عمومی که در آن سخن از ترویج فرهنگ کار، مهارت آموزی و کارآفرینی می رفت با همراهی شهرداری و شورای شهر پیرو برنامه گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری و ایجاد نشاط اجتماعی در شهروندان، بانی خیر و برگزار کننده این رقابت ها بودند.
۵۰ شرکت کننده خانم و آقا از سن ۱۶ تا ۵۰ سال در این مسابقه حضور داشتند و برای تهیه غذاهای سنتیِ استان کرمان ازجمله بزقورمه و کشک و بادمجان و آبگوشت قلم همراه با آب روغنو، بلغور و شله زرد رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر داشتند.
رییس مرکز فنی و حرفه ای بردسیر در حاشیه این برنامه به فت فتو گفت: تاکید شورای فرهنگ عمومی بر ترویج فرهنگ کار و مهارت آموزی و نیاز جامعه به کسب مهارت یکی از دلایل برگزاری این مسابقه بود.
حسین عالم زاده افزود: ارج نهادن به هنر آشپزی و زمینه سازی شرکت در مسابقات ملی مهارت (که همه ساله در کشور برگزار می شود) نیز دلیل محکم دیگری برای این حرکت بود.
وی توضیح داد: مسابقات ملی مهارت زمینه حضور منتخبان در مسابقات بین المللی مهارت است و این مسابقات هر ساله بین کشورهای عضو سازمان جهانی کار برگزار می شود.
عالم زاده گفت: این رقابت های جهانی سال آینده در شانگهای چین برگزار خواهد شد.
شهردار بردسیر نیز گفت: در ترویج فعالیت های مهارت افزایی و کارآفرینی این مسابقه آشپزی با مشارکت شهرداری و مرکز فنی و حرفه ای بردسیر برگزار شد.
وحید خطیبی افزود: استقبال گسترده شهروندان از این برنامه در مدت اندک جالب توجه بود که خود نشان از ضرورت پرداختن به موضوعات اینچنینی دارد.
وی توضیح داد: شهرداری بردسیر در چندسال اخیر فعالیت های اجتماعی و فرهنگی خود را با حمایت شورای اسلامی شهر توسعه چشمگیری داده و برای نشاط و شادابی اجتماعی و ترویج علایق و مهارت های جامعه ارزش فراوانی قائل است.
داوری این رقابت ها بر عهده سرآشپز کشوری سیدعباس مسعودی بود و در پایان خانم ها فاطمه ستوده نژاد با طبخ بزقورمه رتبه اول، فهیمه مستعلی زاده با طبخ کشک و بادمجان رتبه دوم و مهدیه نجفی زاده با طبخ کشک و بادمجان رتبه سوم این رقابت ها را به دست آوردند.
سه تن از شرکت کنندگان آقا و ۴۷ شرکت کننده خانم بودند. این برنامه روز پنجشنبه در تالار گل های شهر بردسیر برگزار شد.
بردسیر در فاصله ۶۰ کیلومتری غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.
منبع:ایرنـا ? رقابت در بردسیر با طعم بُزقورمه
نصرالله بازوند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر به کرمان، ضمن تجدید میثاق با آرمانهای شهدا، علیرضا ابراهیمی را به عنوان سرپرست جدید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان معرفی کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان از تدوین سند تحرکبخشی توسعه بخش کشاورزی استان با تأکید بر نقش بخش خصوصی و تغییر رویکرد بهرهبرداران طی ۱۰ سال اخیر خبر داد.
کرمان- معاون قضایی و حل اختلاف دادگستری کل استان کرمان گفت: هیئت های صلح، راهبرد مهم تحقق همدلی در جامعه بر مبنای آموزه های دینی و اسلامی هستند. به گزارش نذیر کرمان، حجت الاسلام و المسلمین محمد امیر ابراهیمی عصر دوشنبه در آئین افتتاح هیئت صلح مسجد طفلان مسلم شهر کرمان گفت: با تحقق عدالت […]
منوجان- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری منوجان گفت: بیش از ۳ هکتار از اراضی ملی این شهرستان خلع ید و از تصرف خارج شد. به گزارش نذیر کرمان، حسامالدین دوراندیش عصر دوشنبه به خبرنگاران گفت: در راستای صیانت و حراست از حقوق بیت المال ٣١ هزار و ۶٠۶ متر مربع از اراضی ملی واقع […]
8 − = سه