معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بیان کرد: امیدواریم با تلاش دانشگاهیان و فعالیتهای پژوهشی توانمند بتوانیم پرده از بُعد معمایی جامعه ایران برداریم و رسالت خود را در عرصه جهاد تبیین و روایتگری به خوبی ایفا کنیم. به گزارش فت فتو از کرمان، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه دومین […]
به گزارش فت فتو از کرمان، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه دومین جشنواره ملی ذوالفقار که امروز، ۱۱ بهمنماه و در کرمان برگزار شد، با تبریک ایام دهه فجر بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، این انقلاب بی نام خمینی(ره) در هیچ جا شناخته شده نیست. انقلابی ضد استبدادی و ضد استعماری که طلیعه تمدنی خدامحور و مدعی تاریخ جدیدی است.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی در اوج نزاع بلوک شرق و غرب راه سومی پیش رو نهاد و بشریت را از این دوگانگی موهوم نجات داد و سنت را احیا کرد. انقلاب در زمانی که غالب تحلیلها مدعی افول دین و سلطه سکولاریسم بودند بر مبنای دین حکومت جدیدی بنا نهاد و روحی در کالبد بی روح جهان مدرن دمید.
کلانتری با بیان اینکه انقلاب انسانهای تراز متفاوتی همچون شهیدان چمران، باکری، خرازی و سلیمانی را پرورش داد، افزود: شهید حاج قاسم سلیمانی خود پرورده مکتب امام خمینی(ره) بود و اکنون رهبر معظم انقلاب او را مکتبدار میخواند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز و معما بود، گفت: این ماهیت انقلاب اسلامی فرصتی طلایی بود برای اینکه در تنازعات علمی و معرفتی بهویژه در عرصه علوم انسانی، جهانیان را با این رویکرد آشنا کنیم و پرده از ماهیت اعجابگون ایران برداریم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه روایت ناصحیح از واقعیت انقلاب اسلامی، آینده را به بیراهه میبرد، افزود: جنگ روایتها در بطن خود یک جنگ سیاسی و تاریخساز است.
کلانتری تصریح کرد: از ابتدای انقلاب و در مقاطع حساس پس از انقلاب، با اتکا بر نظریات غربی سعی شد واقعیتهای انقلاب بیان شود که این امر برازنده جامعه انقلابی ایران نیست زیرا روایتها با واقعیتهای ملموس جامعه ایران در وقایع مهمی نظیر راهپیماییها، تشییع پیکر شهدای غواص، مراسم اعتکاف، تشییع پیکر شهید سلیمانی و غیره سازگاری نداشت.
وی با بیان اینکه واقعیتهای جامعه ایران به دلیل اینکه در قاموس نظریات غربی قرار نمیگیرد به راحتی از کنار آن میگذرند، افزود: اما این موضوعات فرصت مناسبی برای تبیین دقیق و صورتبندی علوم انسانی بومی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به نقش و اهمیت جهاد تبیین و روایتگری، تصریح کرد: امیدواریم با تلاش دانشگاهیان و کارهای پژوهشی خوب بتوانیم پرده از این بُعد معمایی جامعه ایران برداریم و رسالت خود را در عرصه جهاد تبیین و روایتگری به خوبی ایفا کنیم زیرا ممکن است روایتهایی که از جامعه ایران میشود بتواند واقعیتهای جامعه ایران را در بلند مدت دگرگون و مصادره به مطلوب کند.
انتهای پیام
منبع:خــبرگزاری بین المللی قــرآن ? رسالت خود را در عرصه جهاد تبیین به خوبی ایفا کنیم
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان کرمان، دومین دوره جایزه جهانی ادبی فلسطین با معرفی ۲۵ برگزیده در بخشهای مختلف به کار خود پایان داد و در این میان، سه نویسنده ایرانی درخشیدند. در این دوره، مرضیه اعتمادی، نویسنده عضو کانون فرهنگی هنری مسجد […]
به گزارش نذیر کرمان از کرمان، حجتالاسلام اکبر سلطانی، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کرمان امروز، ۱۲ آذرماه با اشاره به برگزاری مراسم افتتاحیه نخستین مرحله از طرح تربیت معلم صوت و لحن قرآن کریم(سطوح ۴ و ۵) ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این طرح برای نخستین بار در طی سالهای اخیر، گفت: هنر […]
به گزارش نذیر کرمان از کرمان، حجتالاسلام والمسلمین اصغر عسکری، امام جمعه رفسنجان، ظهر امروز، ۹ آذرماه در خطبههای نماز جمعه این شهر در مصلی امام خامنهای که با حضور پیکر پاک شهید گمنام برگزار شد با گرامیداشت یاد شهدای هستهای به منطق مقاومت پرداخت و گفت: قدرتهای استعماری و به ظاهر بزرگ درصدد سلطه بر […]
به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی ایثار کرمان، به مناسب هفته بسیج سعید ایرانمنش، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان همراه با رضا کاویانی، مدیرعامل نیروگاه سیکل ترکیبی شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان، مهدی سلطانی نژاد، معاون تعاون و امور اجتماعی و فرمانده پايگاه بسیج ولایت بنیاد استان کرمان و جمعی […]
هشت × 5 =