فت فتو/کرمان استاندار کرمان با بیان اینکه اگر امسال هم آموزش غیرحضوری هم باشد، با یک گسست آموزشی تا دانشگاه مواجه هستیم، گفت: در مدارسی که تراکم بالای دانش آموز دارند، به نظر می رسد راهی غیر از ترکیبی برگزار کردن کلاس ها نیست و کار سختی هم نیست. به عنوان مثال سقف کلاس های […]
فت فتو/کرمان استاندار کرمان با بیان اینکه اگر امسال هم آموزش غیرحضوری هم باشد، با یک گسست آموزشی تا دانشگاه مواجه هستیم، گفت: در مدارسی که تراکم بالای دانش آموز دارند، به نظر می رسد راهی غیر از ترکیبی برگزار کردن کلاس ها نیست و کار سختی هم نیست. به عنوان مثال سقف کلاس های ۳۰ نفره به دو گروه ۱۵ نفره تقسیم و به صورت چرخشی و هفتگی هر گروه در کلاس حاضر شده و آموزش ببینند و با این شیوه می توانیم مدارس را بازگشایی کنیم.
دکتر”علی زینی وند” امروز ۱۴ شهریورماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به تشکیل کارگروهی از دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش و دفتر اجتماعی استانداری برای بررسی بازگشایی حضوری مدارس و ارائه پیشنهادها و راهکارهای اقتضایی اظهار کرد: برای بازگشایی حضوری مدارس از واکسیناسیون کامل فرهنگیان، کادر مدرسه و رانندگان سرویس باید اطمینان یابیم و به دلیل اینکه ملاک برای ایمنی، زدن دوز دوم واکسن کروناست، باید روند واکسیناسیون تسریع شود.
وی با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس در شرایط کرونایی پیچدگی هایی دارد و با روند عادی نمیتوان با آن برخورد کرد، افزود: روند روتین کارها یک بخش کار است و باید در زمینه کرونا فعال شده و کمک بگیرید و محیط فیزیکی مدرسه، مواد ضدعفونی کننده و سرویس های بهداشتی از موارد مهم هستند و باید آمادگی کامل وجود داشته باشد.
زینی وند تصریح کرد: به نظر می رسد اگر قرار است پیشنهاد بدهیم، مدارس باید دو دسته شده و در صورت بازگشایی، مدارس روستایی و جاهایی که جمعیت کم است، بتوانند به صورت حضوری آموزش را آغاز کنند.
استاندار کرمان بیان کرد: اگر امسال هم آموزش غیرحضوری هم باشد، با یک گسست آموزشی تا دانشگاه مواجه هستیم و با این شرایط بعدا خیلی سخت می شود.
وی افزود: در مدارسی که تراکم بالای دانش آموز دارند، به نظر می رسد راهی غیر از ترکیبی برگزار کردن کلاس ها نیست و کار سختی هم نیست. به عنوان مثال سقف کلاس های ۳۰ نفره به دو گروه ۱۵ نفره تقسیم و به صورت چرخشی و هفتگی هر گروه در کلاس حاضر شده و آموزش ببینند و با این شیوه می توانیم مدارس را بازگشایی کنیم.
زینی وند با اشاره به لزوم اقناع مردم تصریح کرد: به راحتی نمی شود مردم را قانع کرد که فرزندانشان را به مدرسه بفرستند و باید کار توجیهی همراه با آماده سازی مدارس و همچنین واکسیناسیون صورت بگیرد.
وی بیان کرد: در مناطق روستایی و عشایری استان کرمان افراد بالای ۱۸ سال در حال واکسینه شدن هستند و به نظر بنده والدین زیر ۳۵ سال باید شناسایی و واکسینه شوند.
استاندار کرمان در ادامه با اشاره به اینکه موضوع املاک آموزش و پرورش باید توسط بازرسی استانداری به جد پیگیری شود، گفت: باید کارها دسته بندی و برای آنها تصمیم گیری شود؛ در استان کرمان با کارهایی مواجه شده ایم که ۲۵ سال به دلیل بی مبالاتی برخی از مدیران معطل شده اند.
وی با اشاره به اینکه همچنان جذب کمک های خیران و مردمی در امر مدرسه سازی باید تقویت شود، تصریح کرد: مدارس باید مدرن باشند و بعد از اتمام ساخت فضای فیزیکی مدارس، باید مدرن سازی آنها دنبال شود.
زینی وند بیان کرد: با ایجاد مدارس تیزهوشان، غیرانتفاعی و … جامعه بلوک بندی شده ناعادلانه ای تحویل نسل های بعدی می دهیم که تا ۱۰۰ سال به شیوه عادی برگردانده نمی شود.
وی تصریح کرد: داریم پزشکانی تربیت می کنیم که طعم سختی و نداری را نچشیده و در مقابل بیماری که پول ندارد، درکی نداشته و علاوه بر پول، زیرمیزی را نیز می خواهد و برخی از این ها محصول مدارس پولی است.
استاندار کرمان با اشاره به اهمیت مهارت آموزی بیان کرد: اگر روزی تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی کم و متقاضیان رشته های فنی و حرفه ای اضافه شد، بدانید نظام آموزشی دارد نرمالیزه می شود.
انتهای پیام
منبع:ایـسنا ? راهکارهای پیشنهادی استاندار کرمان برای بازگشایی مدارس
زلزله بزرگ ۶.۵ بم استان کرمان در ۲۱ سال قبل در حالی رخ داد که تا پیش از آن هیچ زمینلرزهای در آن به ثبت نرسیده بود و به باور متخصصان این حوزه با ملاحظات پیشگیرانه میتوان ۵ تا ۱۰ برابر از میزان خسارتهای جانی و مالی در سوانح طبیعی و انسانی کاست؛ چرا که […]
نذیر کرمان/کرمان سحرگاه پنجم دیماه ۱۳۸۲، شهر بم در خوابی سنگین فرو رفته بود. سوز سرد زمستانی، کوچههای خاموش شهر را در آغوش گرفته بود و خانهها چون صدفهایی مطمئن، خانوادههای خسته را در خود پناه داده بودند. اما زمین، این مادر بیرحم، ناگهان طغیان کرد. تنها ۱۲.۵ ثانیه کافی بود تا آرامش به ویرانی […]
نذیر کرمان/کرمان رئیس اتاق بازرگانی شهرستان رفسنجان به ظرفیتهای شهرستان اشاره و تأکید کرد: موقعیت استراتژیک رفسنجان و ظرفیتهای متنوع آن میتواند در خدمتِ شعار تولید یک میلیون تن کاتد مس در برنامه هفتم توسعه اقتصادی باشد و این شهرستان را به عنوان «نقطه سبز سرمایهگذاری» تلقی کند. مجید حجت غروب چهارم دیماه در نشست […]
نذیر کرمان/کرمان مراسم تجلیل از بانوان و مادرانی که فرزندانشان از سقط نجات یافتند(طرح نفس)، چهارم دی ماه در زرند برگزار شد. این مراسم با حضور امام جمعه، فرماندار، مسئول مرکز نفس کرمان، جمعی از مسئولان اجرایی، فرماندهان نیروهای نظامی، انتظامی و خانوادههای معظم شهدا با هدف تکریم مقام زن و تجلیل از مادران برگزیده […]
3 × = 12