درمان‌های گیاهی برای کاهش علائم مسمومیت غذایی از دیدگاه طب ایرانی | اخبار کرمان و شهرستان ها

نذیر کرمان/کرمان طبق گفته متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در هنگام مواجهه با مسمومیت غذایی بهتر است از مصرف غذاهای جامد و دیرهضم مانند انواع لازانیا، کله پاچه، تخم مرغ، فست فودها و غذاهای حاوی قارچ حداقل به مدت ۲۴ ساعت خودداری کنید. دکتر زرین سرحدی نژاد امروز ۱۵ آبان […]



نذیر کرمان/کرمان طبق گفته متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در هنگام مواجهه با مسمومیت غذایی بهتر است از مصرف غذاهای جامد و دیرهضم مانند انواع لازانیا، کله پاچه، تخم مرغ، فست فودها و غذاهای حاوی قارچ حداقل به مدت ۲۴ ساعت خودداری کنید.

دکتر زرین سرحدی نژاد امروز ۱۵ آبان ماه در این رابطه افزود: این کار سبب می‌شود تا با کاهش فشار بر سیستم گوارشی، به بهبودی زودتر کمک ‌کند.

به اعتقاد وی، اگر خاکشیر را در آب به مدت پنج دقیقه جوشانده و به آن کمی گلاب اضافه کنید و میل نمایید، می‌تواند در درمان مسمومیت غذایی موثر باشد.

این متخصص داروساز سنتی برای جبران مایعات از دست رفته بدن هم توصیه کرد: مصرف غذاهای نرم و ساده مانند سوپ و برنج، مصرف آب و نوشیدنی‌های سبک بدون شکر، میوه‌های مناسب نظیر سیب هم به صورت آب سیب یا رب سیب و موز به دلیل دارا بودن املاح مناسب مانند پتاسیم منجر به جبران مایعات از دست رفته بدن می‌شود و نقش کلیدی در بازیابی بدن دارند.

بنا به گفته وی، استفاده از دمنوش‌های گیاهی نیز می‌تواند به کاهش التهاب و تسکین علائم کمک شایانی کند.

 سرحدی‌نژاد برای کنترل حالت تهوع و استفراغ هم توصیه کرد: دمنوش «زنجبیل» ضد تهوع است و برای کنترل حالت تهوع و استفراغ مفید است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره گیاه شیرین بیان هم گفت: استفاده از جوشانده شیرین‌بیان به دلیل دارا بودن خاصیت ضدالتهابی و ضد اسپاسم خود، به کاهش حالت تهوع و سوءهاضمه کمک می‌کند.

این متخصص داروساز سنتی برای پاکسازی عفونت‌های گوارشی هم عنوان کرد: گیاه گَون نیز با خواص ضد میکروبی خود، در پاکسازی عفونت‌های گوارشی نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی از دیگر راهکارهای طب ایرانی برای درمان تهوع و استفراغ را اینگونه بیان کرد و گفت: استفاده از جوشانده هل خصوصاً با پوست، همراه با کمی گلاب نیز از داروهایی است که برای درمان تهوع و استفراغ مفید است.

طبق نظر سرحدی‌نژاد، مصرف گشنیز بو داده آسیاب شده که در آب گرم به مدت ۳۰ دقیقه خیسانده شده باشد، برای درمان تهوع و استفراغ و همچنین رفع اسهال کمک زیادی می‌کند.

انتهای پیام


درمان‌های گیاهی برای کاهش علائم مسمومیت غذایی از دیدگاه طب ایرانی

منبع: ایـسنا
? درمان‌های گیاهی برای کاهش علائم مسمومیت غذایی از دیدگاه طب ایرانی