درخشش طرح تولید پودر خوراکی غوره در رویداد ملی حل مسئله

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه فت فتو از ملایر، مرتضی امیدی‌نژاد  رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با طرح تولید پودر خوراکی غوره توانست در نخستین رویداد ملی حل مسئله مقام دوم را در بخش استادان کسب کند. علاوه بر استفاده از  پودر غوره به عنوان یک طعم دهنده غذا مانند […]

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه فت فتو از ملایر، مرتضی امیدی‌نژاد  رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با طرح تولید پودر خوراکی غوره توانست در نخستین رویداد ملی حل مسئله مقام دوم را در بخش استادان کسب کند.

علاوه بر استفاده از  پودر غوره به عنوان یک طعم دهنده غذا مانند سماق، این فرآورده غذایی در طب اسلامی ایرانی نیز برای درمان بیماری‌های دستگاه گوارش، صفرا، چربی سوزی و مشکلات کبدی موثر است.

امیدی‌نژاد درباره طرح  تولید پودر خوراکی غوره با بیان اینکه ملایر به عنوان شهر جهانی انگور انتخاب شده است به خبرنگار فت فتو گفت: ظرفیتی که در ملایر برای تولید این فرآورده خوراکی وجود دارد در دیگر مناطق کشور یافت نمی‌شود.

وی با اشاره  به همکاری «مهندس آمنه بهادری» در این طرح بیان کرد: به دلیل موفقیت طرح و قول مساعد دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برای سرمایه‌گذاری دانشگاه در این طرح آماده همکاری برای راه اندازی واحد تولیدی این طرح و اشتغال‌زایی برای دانشجویان را داریم.

انتهای پیام/۴۱۲۹/




درخشش طرح تولید پودر خوراکی غوره در رویداد ملی حل مسئله

منبع:آنـــا
? درخشش طرح تولید پودر خوراکی غوره در رویداد ملی حل مسئله