فت فتو/کرمان طبق اعلام مدیرکل زندانهای استان کرمان در سال جاری ۱۳ نفر از زندانیان محکوم به قصاص در استان کرمان از طریق صلح و سازش رهایی یافتند. در سال گذشته نیز ۳۲ محکوم به قصاص از طناب دار رهایی پیدا کردند. مجتبی حسینی ظهر امروز ۱۸ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: […]
فت فتو/کرمان طبق اعلام مدیرکل زندانهای استان کرمان در سال جاری ۱۳ نفر از زندانیان محکوم به قصاص در استان کرمان از طریق صلح و سازش رهایی یافتند. در سال گذشته نیز ۳۲ محکوم به قصاص از طناب دار رهایی پیدا کردند.
مجتبی حسینی ظهر امروز ۱۸ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سازمان زندانها اقدامات تأمینی و تربیتی انجام میدهد.
او اصلاح زندانیان خطا رفته را از ماموریتهای سازمان رندانها برشمرد و اظهار کرد: برنامه های گسترده ای برای اصلاح و تربیت زندانیان در حوزههای فرهنگی، آموزشی، بهداشت و درمان، مددکاری، اشتعال و حرفه آموزی و… داریم.
مدیرکل زندانهای استان کرمان اشتغال و حرفه آموزی را از جمله اولویتهای این نهاد عنوان کرد و افزود: به جهت توانمندسازی زندانیان و کمک معیشتی خانواده های آنها و با رویکرد خود اشتغالی، برنامههای کسب مهارت داریم.
به گفته او یکی از دلایل بازگشت زندانیان به زندان، نداشتن اعتبار اجتماعی و شغل است و اگر این خلاء را با حرفه آموزی و … پر کنیم، این مسئله تا حدودی حل خواهد شد.
حسینی با بیان این مطلب که ۶۰ دوره آموزشی در رشته های مختلف در سال گذشته برای مددجویان توسط سازمان فتی و حرفه ای و جهادکشاورزی، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی برگزار شد و ۲۴۰ دوره آموزشی برای ۴ هزار و ۱۷۳ نفر برگزار شد که بیش از سه هزار نفر آنها موفق به دریافت گواهینامه شدند، باید مدنظر در تمام گواهینامه ها اسمی از زندان به کار برده نشده است.
طبق اعلام او به طور کلی اشتغال مولد و غیرمولد در زندانها داریم که اشتغال مولد شامل اشتغال کارگاهی، اشتغال اعزام به کار و اشتغال نشسته میشود.
مدیرکل زندانهای استان کرمان با اشاره به اینکه در سطح استان کرمان ۹۱ کارگاه دارند، عنوان کرد: هزار و ۲۴۰ زندانی در بحث اشتغال نشسته مشغول هستند و حقوق زندانیان از طریق بنیاد تعاون حرفه آموزی و انجمن حمایت از زندانیان پرداخت میشود.
به گفته او در سال گذشته ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به حساب خانوادههای زندانیان و خود زندانیان واریز شده و در سال گذشته بالغ بر ۴ میلیارد تومان وام برای اشتغال مددجویان پرداخت شده است.
حسینی در ادامه به اقدامات فرهنگی و تربیتی اشاره کرد و افزود: آموزشهای رسمی(سواد آموزی، ادامه تحصیل مددجویان و …) و غیررسمی( آموزش مهارتهای زندگی، تدابیر در نهج البلاغه، آموزش برنامههای قرآنی و …) برای مددجویان داریم.
او به تبیین اقدامات ورزشی صورت گرفته پرداخت و افزود: مددجویان استان کرمان سال گذشته رتبه سوم مقامات کشوری در رشته زورخانهای را کسب کردند.
به گفته مدیرکل زندانهای استان کرمان ۱۳ انجمن حمایت از زندانیان در سطح استان فعال هستند، که در راستای کمک به معیشت، درمان خانواده زندانیان و تهیه جهیزیه، اقدام در جلب رضایت شکات و … کار میکنند.
او میافزاید: در سال گذشته ۲۴۴ زندانی توسط انجمن حمایت از زندانیان آزاد شدهاند همچنین کمیته امداد نیز به خانوادههای زندانیان کمک میکند.
طبق اعلام حسینی، انجمن حمایت از زندانیان در سال گذشته ۳۴ هزار و ۹۶۱ مورد حمایتهای نقدی و غیرنقدی از خانواده های زندانیان داشته است.
او در ادامه از اقدامات ستاد دیه سخن به میان آورد و میگوید: این ستاد در سال گذشته با پرداخت ۲۰ میلیارد و ۱۷۳ میلیون تومان زمینه آزادی ۳۲۷ زندانی را فراهم کرده است.
سال گذشته ۲۵ جشن گلریزان برگزار شد و امسال نیز ۲۶ جشن گلریزان در ماه مبارک رمضان برگزار شده است؛ این نیز بخش دیگری از سخنان مدیرکل زندانهای استان کرمان بود.
او در ادامه درباره اشتغال و حرفه آموزی اظهار کرد: بنیاد تعاون و صنایع دستی، تجهیز و ساماندهی و توسعه کارگاه ها را در دستور کار دارد.
حسینی در ادامه درباره اقدامات قضایی نیز گفت: در سال گذشته ۹۷۶ نفر از آزادی مشروط، ۷۷۶ نفر از تعلیق مجازات، ۹۱۰ نفر از آزادی گذشت شاکی، ۸۷۰ نفر از عفو، ۷۵۶۲ از مرخصی استفاده کردهاند.
به اعتقاد او دادرسی الکترونیکی یکی از دستاوردهای دوران شیوع کرونا است و اکنون ۸۴ درصد زندانیان از این طریق محاکمه میشوند.
مدیرکل زندانهای استان کرمان عنوان کرد: ۳۵۸ زندانی از پابند الکترونیکی استفاده میکنند و در محدوده مشخص آزادانه فعالیت روزمره خود را انجام میدهد.
به گزارش فت فتو، عبدلینژاد مسئول اشتغال و حرفه آموزی زندانهای استان کرمان در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارگاههای آموزشی و تولیدی بند مردان زندان مرکزی کرمان، حرفه آموزی را زیرساخت اشتغال دانست و گفت: در سال گذشته یک مجموعه اشتغال و حرفه آموزی توسط خیرین در دل زندان ایجاد شد.
به گفته او در حال حاضر ۸ رشته آموزشی و ۴ کارگاه تولیدی در این مجموعه وجود دارد و ۵۰ درصد درآمد حاصل از محصولات تولیدی به زندانی و ۵۰ درصد به خانواده وی پرداخت میشود.
در دیدار با مددجویان بند قرآنی مطرح شد: رشتههای مختلف به مددجویان علاقمند آموزش داده میشود و مددجویان زندان مرکزی استان کرمان، در مشابقات قرآنی استانی و کشوری صاحب مقام شدهاند. همچنین گفته شد که هزار مددجو در این زندان حافظ بخش هایی از قرآن کریم هستند که چهار نفر آنها کل قرآن را حفظ کردهاند.
به گزارش فت فتو، در این زندان به غیر از کارگاهها و کلاسهای آموزشی، زورخانه و کتابخانه نیز برای استفاده مددجویان وجود داشت.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? در ۴۶۰ روز گذشته ۴۵ محکوم به قصاص در استان کرمان رهایی یافتند
نذیر کرمان/کرمان رئیس اورژانس جیرفت، از مسمومیت ۹ نفر در یکی از سردخانههای شهرک صنعتی ۲ جیرفت خبر داد. به گفته دکتر جواد افشارمنش، این حادثه در ساعت ۱۴ روز ۱۷ دیماه به مرکز اورژانس اطلاع داده شد. بلافاصله اکیپهای اورژانس به محل اعزام شدند تا اقدامات لازم را انجام دهند. افشارمنش درباره علت این […]
نذیر کرمان/کرمان فرماندار زرند گفت: حمایت از سرمایهگذاران و رفع مسائل و موانع آنان از وظایف اصلی دستگاههای اجرایی است. سیدرضا حسینی نژاد غروب ۱۷ دی ماه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان اظهار کرد: حمایت از سرمایهگذاران و رفع مسائل و موانع آنان از وظایف اصلی دستگاههای اجرایی است. وی افزود: […]
اجلاسیه پایانی پنجمین سالگرد شهید سلیمانی در کرمان اجلاسیه پایانی پنجمین سالگرد شهید سلیمانی در کرمان منبع: ایـسنا ? اجلاسیه پایانی پنجمین سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
نذیر کرمان/کرمان رئیس پلیس راه جنوب استان کرمان از توقیف یک دستگاه پژو با ۱۹۱ کیلومتر سرعت در محور حادثهخیز دلفارد-جیرفت خبر داد. سرهنگ امیر معینالدینی امروز ۱۷ دی ماه در تشریح این خبر گفت: ماموران تیم گشت پلیس راه هنگام گشتزنی در محور دلفارد-جیرفت که یکی از محورهای حادثهخیز حوزه جنوب استان است، با […]
7 + = شانزده