کرمان – فت فتو – خط شماره ۳ کارخانه تولید کنستانتره شرکت گهرزمین سیرجان با اعتبار ۶۰ میلیون یورو با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار کرمان و سایر مسئولان روز سه شنبه افتتاح شد. به گزارش خبرنگار فت فتو، اجرای این پروژه برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر غیرمستقیم […]
کرمان – فت فتو – خط شماره ۳ کارخانه تولید کنستانتره شرکت گهرزمین سیرجان با اعتبار ۶۰ میلیون یورو با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار کرمان و سایر مسئولان روز سه شنبه افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار فت فتو، اجرای این پروژه برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر غیرمستقیم اشتغالزایی می کند.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین گفت: در منطقه سیرجان هرروز یک افتتاح یا کلنگ زنی داریم و منطقه گل گهر با عظمتی فوق العاده ۴۰ درصد پشتیبانی از فولاد کشور را در اختیار دارد کهو بیش از ۲۲ هزار نفر در منطقه گل گهر و بیشاز ۶ هزار نفر در شرکت گهر زمین مشغول به کار هستند.
محمد فلاح افزود: کارگران در شرایط بد آب و هوایی و وضعیت نامناسب زیست محیطی در گودهای معدنی فعالیت می کنند که سنگینی هوا در این مناطق سبب تنگی نفس می شود و فعالیت در این شرایط دشوار است.
وی تصریح کرد: بیشترین درآمد استان کرمان طی سال های گذشته از حوزه کشاورزی بوده و پسته که محصول اول استان کرمان است، سال گذشته و امسال دچار خسارت شد؛ سال آینده نیز ۸۰ درصد محصول را نخواهیم داشت لذا نیاز به حضور شخصیت های نخست کشور در شهرستان سیرجان وجود داشت.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین گفت: همچنین شرایط بد آب و هوایی و مشکلات خرید ماشین آلات، بهره برداری از کارخانههای منطقه گل گهر را دشوار کرده است.
وی تصریح کرد: مدیران مجموعه گل گهر یکهزار میلیارد تومان از پیش پرداخت کردند و طلسم استفاده از آب دریا را شکستند که اگر پشتیبانی استاندار وقت کرمان و پرداخت های گل گهر نبود این آب امروز به سیرجان نیامده بود.
فلاح افزود: انجام پروژه انتقال آب یک طلسم بود اما انتقال آن به کویر قلب رهبری را خوشحال کرد، اگر این کار ادامه یابد مشکلات خشکسالی در استان فوق العاده کاهش می یابد و فاتحه خشکسالی خوانده خواهد شد.
وی با بیان اینکه چرا تمام معدن شماره سه به گهرزمین واگذار نشده اظهارداشت: اگر تولید گهرزمین ادامه نیابد در آینده نه چندان دور تولید آن به ۵۰ درصد می رسد و ۵۰ درصد تولید می خوابد؛ در این صورت خسارتی به صنعت فولاد کشور وارد می شود لذا نگذاریم سنگ از منطقه بیرون برود، نگذاریم تولید راکد شود.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین گفت: عمر کارخانجات به جای ۱۰ سال باید به ۳۰ سال برسد؛ چرا ما بیش از ۲ میلیون تن گندله بر زمین داریم و در کشور این آمار هشت میلیون تن است اما مشتری ندارد؟
وی ابراز داشت: چرا تامین ماشین آلات معدنی در شرایط تحریمی باید قطعه قطعه به کشور وارد شود و زمان ترخیص جنازه تحویل بگیریم؟
فلاح بیان کرد: چرا پهنه جیرفت در طول و عرض وسیع مطالعه شده و دنبال حفاری آن نیستیم؟ آماده دسترسی به این توده ها و جبران بیکاری ناشی از بین رفتن محصولات کشاورزی استان کرمان را داشته باشیم و با این کار اشتغال در جنوب کرمان را ایجاد کنیم.
وی افزود: چقدر در انتقال جمعیت کار به سواحل دریای عمان وقت گذاشیم؟ چرا محلی برای دپو و حوضچه باطله فولاد در منطقه گل گهر نداریم؟، چرا مشکلات مانع رشد کارآفرینی بیشتر شده است؟.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین ادامه داد: چرا ۴۲ مگاوات برق مورد نیاز ما به ۲.۵ مگاوات تقلیل یافته و بسیاری از کارخانه ها را برای نداشتن برق تعطیل کردیم یا در احداث نیروگاه کمتر موفق بودیم؟
وی افزود: استانداران با اختیارات در شورای تامین و شورای معادن باید مناطق واکاوی نشده را به شرکت های پرتوان واگذار کنند نه افراد دلال.
فلاح تصریح کرد: شرایطی گذاشته شود که بااستعدادها پای کار بیایند تا در آینده اشتغالزایی خوبی ایجاد شود.
ضرورت بازگشت اعتبارات قانونی معادن به کرمان
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: با توجه به مشارکت مردم و زیرساخت ها منطقه سیرجان ظرفیت تبدیل به استان را دارد. در هیات دولت مصوب شده که جیرفت استان شود، جیرفت باید ۳۰ سال پیش استان می شد اما سیرجان نیز این ظرفیت را دارد.
شهباز حسن پور افزود: انتقاد حق رسانه است هرچه مطالبه گری بیشتر باشد کار دستگاه های نظارتی کاهش می یابد و رسانه ها باعث پیشرفت توسعه شهر هستند اما عده ای هم از این قلم که ارزش بالایی دارد سوءاستفاده می کنند.
وی با بیان اینکه پس از سه چهار سال هنوز پروانه بهره برداری برای پروژه گندله سازی نتوانستیم بگیریم عنوان کرد: ۶۷ درصد کل وصولی مطالبات حقوق دولتی در استان کرمان و ۳۳ درصد در مابقی استان ها بوده است.
حسن پور افزود: در سه بند تبصره ۴ تا ۶ شفاف گفته شده که بخشی از حقوق دولتی را خزانه به وزارت صنعت و معدن برگرداند و وزارت آن را در زیرساخت های منطقه معدنی هزینه کند که دریغ از یک ریال.
وی ادامه داد: اختیار تبصره ۵ از استان ها گرفته شده و نتیجه آن این شده که در ۱۰ کیلومتری شرکت گهرزمین مردم آب برای خوردن ندارند و ۱۰ هزار نفر زیر خط فقر با مرگ دست و پنجه نرم می کنند.
نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت: شعار این دولت عدالت محوری است و استدعا دارم اختیارات تبصره ۵ به استان ها داده شود و براساس تبصره ۶ قانون معادن ۱۵ درصد پول دریافتی از معادن باید در منطقه معدنی هزینه شود که یک درصد هم از آن برنگشته است.
وی ابراز داشت: یکمورد خدمات پس از فروش خودروسازان داخلی و خارجی در سیرجان وجود ندارد و گورستانی از سرمایه های مملکت (ماشین آلات) در اینجا دپو شده؛ برخی پیمانکاران بخاطر ۵۷ درصد افزایش حقوق به خاک سیاه نشسته اند، من از کارگری دفاع می کنم که پیمانکار حق آنان را ضایع می کند.
حسن پور ادامه داد: وزارت صمت می تواند یک انقلاب معدنی را پایه گذاری کند که مشکل معدن رفع شود.
منبع: ایرنـا ? خط ۳ کارخانه کنستانتره شرکت گهرزمین در سیرجان افتتاح شد
کرمان – نذیر کرمان – رییس سازمان بسیج رسانه کرمان با بیان اینکه فراخوان نهمین جشنواره رسانهای ابوذر در استان از ابتدای شهریورماه منتشر شده است گفت: ۱۵ دی ماه آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره بود که با توجه به برگزاری هفته مقاومت و تهیه آثار فراوان اهالی رسانه در راستای مکتب و […]
کرمان- نذیر کرمان- فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: ۹۰ هزار زائر در قالب راهیان مکتب شهید سلیمانی و حدود ۴۰۰ هزار زائر به صورت خودجوش از اول سال جاری تا روزهای پایانی هفته مقاومت به زیارت مزار سردار دلها در گلزار شهدای کرمان آمدهاند. به گزارش نذیر کرمان، سردار محمدعلی نظری روز دوشنبه در […]
کرمان- نذیر کرمان- فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به صحنههای میلیونی تشییع پیکر سپهبد شهید سلیمانی گفت: این صحنهها شاید دیگر تکرار نشود و از آن سال هرساله این مردم میزبان حجم وسیعی از اهالی اقصی نقاط ایران و سایر بلاد جهان هستند که به زیارت مزار وی می آیند، مردی که […]
کرمان – نذیر کرمان – باشگاه مس کرمان امشب(دوشنبه) در خبری اعلام کرد که فرزاد حسینخانی به عنوان سرمربی جدید این تیم فوتبال معرفی و جایگزین علی سامره شد. به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی باشگاه مس کرمان، هیأت مدیره این باشگاه پس از قدردانی از زحمات علی سامره، تصمیم به تغییر […]
3 − =