جشنواره رسانه و عدالت استان کرمان به موضوعی ملی تبدیل شده است | خبر کرمان

کرمان_رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به در پیش بودن پنجمین دوره جشنواره “رسانه و عدالت” گفت: این جشنواره به موضوعی ملی تبدیل شده است. به گزارش نذیر کرمان، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، پیش از ظهر شنبه در چهارمین نشست مشاوران رسانه‌ای رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه قوه قضائیه […]



کرمان_رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به در پیش بودن پنجمین دوره جشنواره “رسانه و عدالت” گفت: این جشنواره به موضوعی ملی تبدیل شده است.

به گزارش نذیر کرمان، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، پیش از ظهر شنبه در چهارمین نشست مشاوران رسانه‌ای رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه قوه قضائیه بارها استان کرمان را در راستای برگزاری جشنواره رسانه و عدالت مورد تمجید قرار داده است گفت: برگزاری جشنواره “رسانه و عدالت” یک اقدام بسیار خوب و مؤثر در قوه قضائیه به شمار می‌رود؛ زیرا در سال‌های گذشته حتی به ذهن متبادر نبود که جشنواره رسانه‌ای از سوی قوه قضائیه برگزار شود که الحمدالله چهار دوره این جشنواره برگزار شده است و کیفیت برگزاری آن نیز هر دوره نسبت به دوره قبل ارتقا یافته است.

وی افزود: البته راضی نگه داشتن تمامی سلایق در جشنواره‌ها امکانپذیر نیست که در قالب برگزاری جلسات و کارگروه‌های تخصصی تلاش می‌شود که نقاط ضعف برطرف و نقاط قوت تقویت شود نظرات تمامی متخصصان در برگزاری جشنواره مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی، گفت: در پنجمین دوره جشنواره رسانه و عدالت تلاش می‌شود که نظارت و هماهنگی از سوی دستگاه قضائی انجام شود و اجرا بر عهده رسانه‌ها باشد، زیرا اقدامات رسانه‌ای، حوزه تخصصی رسانه‌ها است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در پنجمین دوره جشنواره رسانه و عدالت باید هم رسانه‌های فعال و هم خبرنگار تجلیل شوند و این اقدام را می‌توان در قالب ارزیابی تولیدات رسانه‌ای در دو بخش عمومی و اختصاصی به انجام رساند.

وی افزود: در برگزاری جشنواره رسانه و عدالت به دنبال کار نمایشی نیستیم، بلکه به دنبال آن هستیم که در جامعه و قوه قضائیه اثربخش باشد؛ به همین دلیل است که ایده‌ها از سوی دستگاه قضائی مطرح می‌شود تا رسانه‌ها به تحلیل این موضوعات بپردازند و با تولیدات رسانه‌ای، در نهایت به کاهش آسیب‌های اجتماعی، جرایم و کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی منجر شود.

وی بیان کرد: در توجه به اقدامات رسانه‌ای به دنبال آن هستیم که رسانه‌ها، موضوعات موجود را مورد تحلیل قرار دهند و با تولید محتوای رسانه‌ای و ارائه راهکارهای تخصصی، زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی و جرایم را فراهم آورند.

وی یادآور شد: به عنوان نمونه محتواهای تولید شده در حوزه سرقت و به ویژه سرقت سیم برق توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و اصحاب رسانه موجب شد که در شش ماهه امسال میزان سرقت‌های این حوزه ۴۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یابد.

حجت الاسلام حمیدی، با تاکید بر اینکه منعکس کردن اخبار تولید شده از سوی روابط عمومی دستگاه قضائی نیز کار مهمی است و جای تقدیر دارد، گفت: تولید محتوا در این حوزه نیز بسیار مهم است و در این راستا باید جشنواره در دوره بخش عمومی و اختصاصی به آن پرداخته شود.

وی، ضمن اشاره به این مطلب که اصحاب رسانه یکی از اقشار تأثیرگذار جامعه در ابعاد فرهنگی سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و … هستند، ادامه داد: این قشر تلاشگر، بازوی توانمندی برای حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود؛ چرا که امروز هر سیاستی را نظام بخواهد انجام دهد، اگر پیوست رسانه‌ای نداشته باشد؛ قطعاً با شکست مواجه می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان حتی برای اجرای سیاست‌های باطل خود از ظرفیت‌های رسانه‌ای استفاده می‌کنند، گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اگر از ظرفیت رسانه‌ها استفاده نکنیم؛ در عرصه داخلی و بین المللی متضرر می‌شویم و همین نگاه قوه قضائیه را مجاب کرد تا از ظرفیت رسانه‌ها، اطلاع رسانی و اصحاب رسانه در حوزه‌های مکتوب، مجازی و … استفاده کند.

حمیدی تصریح کرد: قوه قضائیه، افق توجه به نقش رسانه‌ها در توسعه عدالت و امنیت را مدیون مقام معظم رهبری است؛ زیرا معظم له در چندین دیدار با مسئولان قوه قضائیه بر این نکته تاکید کردند که کار رسانه‌ای و اطلاع رسانی در قوه قضائیه ضعیف است و بر این اساس توجه قوه قضائیه به مسائل رسانه‌ای معطوف گردید.

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی بیان کرد: توجه به مباحث رسانه‌ای در قوه قضائیه که شاید محرمانه ترین اطلاعات و پرونده‌ها را در اختیار دارد، در مرحله اول دشوار و سنگین به نظر می‌آمد، زیرا بسیاری از مسائل موجود در این قوه محرمانه بوده و قابل ارائه به مردم نیست و همواره این سوال مطرح بود که چگونه می‌توان باب رسانه را در قوه قضائیه باز کرد.

وی گفت: با تأسیس مرکز رسانه قوه قضائیه، خبرگزاری و اقدامات بعدی انجام شده؛ امروز می‌بینیم تحولات بزرگی در راستای توجه به نقش رسانه‌ها در قوه قضائیه انجام شده است و کار به جایی رسیده که در سند تحول و تعالی قوه قضائیه نیز بر استفاده از ظرفیت رسانه‌ها تاکید شده و سیاست گذاری لازم نیز در این زمینه انجام شده است.

وی با اشاره به این مطلب که یکی از اولویت‌های هشتگانه قوه قضائیه در سال جاری، استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و اطلاع رسانی است افزود: تحول در نگاه قوه قضائیه به ظرفیت‌های رسانه‌ای در قوه قضائیه به خوبی قابل مشاهده است.

کد خبر 6276160


جشنواره رسانه و عدالت استان کرمان به موضوعی ملی تبدیل شده است

منبع: مــهر
? جشنواره رسانه و عدالت استان کرمان به موضوعی ملی تبدیل شده است