تولید نخ ۱۰۰ درصد پنبه با توان مهندسان ایرانی/ وقتی علم و تجربه در حوزه دانش‌بنیان تلفیق می‌شود

گروه استان‌های فت فتو؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ را سال «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری کردند و با قراردادن افقی جدید پیش روی صاحبان علم و کارآفرینان، ایجاد انگیزه و امید در گام دوم انقلاب را خواستار شدند. نسرین حمایتکار دانش‌آموخته رشته دکتری کارآفرینی بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول نشان داد که […]

گروه استان‌های فت فتو؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ را سال «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری کردند و با قراردادن افقی جدید پیش روی صاحبان علم و کارآفرینان، ایجاد انگیزه و امید در گام دوم انقلاب را خواستار شدند.

نسرین حمایتکار دانش‌آموخته رشته دکتری کارآفرینی بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول نشان داد که با به‌کارگیری علم و تجربه در کنار هم می‌توان صنعت ریسندگی و بافندگی کشور را توسعه داد و سهم قابل توجهی در ایجاد اشتغال دانش‌بنیان در کشور ایفا کرد.

خبرنگار فت فتو به مناسبت بهره‌برداری از کارخانه ماهوت شمال و تشریح فعالیت‌های تولیدی دانش‌آموخته رشته دکتری کارآفرینی بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مدیرعامل کارخانه با او گفت‌وگو کرده است.

حمایتکار در تشریح کارخانه ماهوت شمال به خبرنگار فت فتو گفت: ماهوت شمال در مساحتی بیش از ۵ هکتار با ظرفیت تولید ۵ هزار تن نخ صددرصد پنبه، سال ۱۳۹۹ کلنگ‌زنی و اکنون پس از دو سال تلاش و پشتکار همه مسئولان استان گلستان و به‌ویژه شهرستان علی آبادکتول با افتخار در هفته دولت راه‌اندازی شد.

تبلور توان مهندسان ایرانی در مراحل ساخت و بهره‌برداری ادوات و تجهیزات

وی اتکا بر توان مهندسان ایرانی در همه مراحل ساخت و بهره‌برداری ادوات و تجهیزات را نمونه بارزی از تبدیل تهدید تحریم به فرصت برشمرد و افزود: در حالی که به‌واسطه تحریم‌ها، کشور‌های سازنده ماشین‌آلات با ممانعت از حضور نمایندگان خود در ایران از ارائه هرگونه خدمات نصب و راه‌اندازی تجهیزات و قطعات یدکی خودداری کرده است؛ اما دانش‌آموختگان ایرانی در هیئتی ۲۰ نفره با حضور در کشور ترکیه و آشنایی با فرآیند کار با تلاش شبانه‌روزی ماشین‌آلات را مونتاژ و راه‌اندازی کردند.

تولید نخ ۱۰۰ درصد پنبه با توان مهندسان ایرانی/ وقتی علم و تجربه در حوزه دانش‌بنیان تلفیق می‌شود

دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این مطلب که تنها کارخانه تولید نخ صددرصد پنبه در شمال کشور هستیم از تولید روزانه ۱۵ تن نخ پنبه کامپکت در فاز نخست کارخانه خبر داد و  گفت: تولید این محصول از نظر کیفی با محصولات خارجی قابل رقابت است و می‌تواند علاوه بر خودکفایی در کشور زمینه صادرات آن را در آینده‌ای نه چندان دور به همراه داشته باشد.

توسعه صنعت ریسندگی و بافندگی کشور با توان مهندسان ایرانی/ تلفیق علم و تجربه در تولید دانش بنیان

حمایتکار در پاسخ به این پرسش که انتظار تولیدکنندگان از دولتمردان چیست؟ بیان کرد: با توجه به تعداد محدود کارخانه‌ها ریسندگی و بافندگی در کشور، تحریم‌ها و هزینه بسیار سنگین راه‌اندازی این صنعت در کشور، بدون شک انتظار می‌رود دولتمردان با نگاهی ویژه در کنار سرمایه‌گذاران این صنعت مسیر تولید را هموار و در این مهم موجبات خودکفایی کامل را فراهم کنند.

وی سهم واحد صنعتی خود را در کارآفرینی و کاهش بیکاری تشریح کرد و توضیح داد: این واحد صنعتی اکنون در فاز نخست با ۸۵ نفر نیروی انسانی در چهار شیفت کار خود را آغاز کرده که این تعداد در آینده نزدیک به ۳۵۰ نفر افزایش خواهد یافت.

دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی کارخانه ماهوت شمال را تلفیق علم و تجربه دانست و مطرح کرد: با توجه به ظرفیت تولید پنبه کشور در گلستان با بهره‌گیری از تجربیات گذشته در زمینه تولید فرش برای راه‌اندازی کارخانه ماهوت شمال اقدام کردیم که جا دارد از همه مسئولان عالی‌رتبه استان و شهرستان به‌ویژه رحمت‌‎الله نوروزی نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی برای ترغیب بنده برای سرمایه‌گذاری در استان گلستان و سرزمین طلای سفید تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/۴۱۲۱/




تولید نخ ۱۰۰ درصد پنبه با توان مهندسان ایرانی/ وقتی علم و تجربه در حوزه دانش‌بنیان تلفیق می‌شود

منبع:آنـــا
? تولید نخ ۱۰۰ درصد پنبه با توان مهندسان ایرانی/ وقتی علم و تجربه در حوزه دانش‌بنیان تلفیق می‌شود