توضیحات معاون غذا و داروی دانشگاه کرمان درباره کمبود انسولین | اخبار کرمان و شهرستان ها

نذیر کرمان/کرمان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: انسولین‌های قلمی از طریق یکی از شرکت‌های دانمارکی تهیه می‌شود که این شرکت به سمت تولید انسولین جدید رفته و کمتر از آن نوع انسولین قبلی تولید می‌کند و فقط در یک نوع خاص کمبود است. علی اسدی پور صبح امروز ۱۷ مهرماه در […]



نذیر کرمان/کرمان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: انسولین‌های قلمی از طریق یکی از شرکت‌های دانمارکی تهیه می‌شود که این شرکت به سمت تولید انسولین جدید رفته و کمتر از آن نوع انسولین قبلی تولید می‌کند و فقط در یک نوع خاص کمبود است.

علی اسدی پور صبح امروز ۱۷ مهرماه در نشست خبری اظهار کرد: انسولین‌های قلمی از طریق یکی از شرکت‌های دانمارکی تهیه می‌شود و این شرکت به سمت تولید انسولین جدید رفته و کمتر از آن نوع انسولین قبلی تولید می‌کند و در چند ماه گذشته تقریبا یک سوم درخواست ما را تحویل داده است.

«برخی از اقلام انسولین در داخل کشور تولید می‌شود و با توجه به اینکه ممکن است مردم نسبت به انسولین جدید واکنش نشان دهند، بهتر است مردم به انسولین قلمی داخل روی خوش نشان دهند. در انسولین کمبود نداریم بلکه در یک برند خاص کمبود است.» این مطلب را معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این نشست گفت.

به توصیه وی، اگر بیماران دیابتی رژیم غذایی و ورزش را رعایت کنند، درصد بالایی از این افراد نیازی به تزریق انسولین نخواهند داشت.

اسدی پور در ادامه درباره کمبود شیرخشک گفت: برخی از برند خاص شیرخشک کمبود بود و در شهریورماه خط تولید آن بازسازی شد و تا اواخر مهرماه کمبود آن برطرف می‌شود.

وی با تشریح سامانه‌هایی که برای تسهیل در تهیه دارو و رصد کمبود داروها و … فعال است، تصریح کرد: در سامانه دارو، قیمت دارو به روزرسانی می‌شود و این سامانه را کرمانی‌ها نوشتند و به کشور نیز تسری یافته است.

به گفته معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، سازمان غذا و دارو از طریق سامانه کمبود دارو، بهتر کمبودها را مدیریت می‌کند.

«هرگونه صادرات محصولات غذایی باید گواهی بهداشتی داشته باشد که در برخی از دانشگاه‌ها این گواهی صادر می‌شود و گواهی بهداشتی صادرات پسته به اروپا فقط در مراکز کرمان، رفسنجان و تهران صادر می‌شود و این گواهی مورد پذیرش اتحادیه اروپاست». این مطلب بخش دیگری از سخنان اسدی پور بود.

به گفته وی، دو کارخانه آردسازی در استان کرمان آرد کامل تولید می‌کنند و تعدادی از نانوایی‌ها با آرد کامل نان پخت می‌کنند.

انتهای پیام


توضیحات معاون غذا و داروی دانشگاه کرمان درباره کمبود انسولین

منبع: ایـسنا
? توضیحات معاون غذا و داروی دانشگاه کرمان درباره کمبود انسولین