توصیه جانباز شیمیایی کرمانی دوران دفاع مقدس به جوانان

جانباز شیمیایی کرمانی گفت: جوانان بدانند که اگر می‌خواهند راه را گم نکنند، به بیانات رهبری توجه کنند. حسین ایرانمنش در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری«فت فتو»؛ در خصوص نحوه حضور خود در دوران دفاع مقدس گفت: سال ۶۰ و قبل از عملیات طریق القدس، اولین بار بود که وارد جبهه شد که […]

جانباز شیمیایی کرمانی گفت: جوانان بدانند که اگر می‌خواهند راه را گم نکنند، به بیانات رهبری توجه کنند.

حسین ایرانمنش در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری«فت فتو»؛ در خصوص نحوه حضور خود در دوران دفاع مقدس گفت: سال ۶۰ و قبل از عملیات طریق القدس، اولین بار بود که وارد جبهه شد که در این عملیات مجروحیت مختصری پیدا کردم و پس از آن به دلیل سن کم و جثه کوچکم با وجود آن‌که بسیار گریه کردم، اما اجازه شرکت در جبهه را به من ندادند.

این جانباز کرمانی دوران دفاع مقدس ادامه داد: قبل از انقلاب همراه پدرم و بچه‌های مسجد حافظ فعالیت انقلابی داشتیم و همچنین پدرم در زمینه انقلاب و پخش اعلامیه‌های امام خمینی(ره) فعالیت می‌کرد؛ به همین دلیل خانواده در خصوص حضورم در دوران دفاع مقدس تأثیرگذار بودند.

وی با بیان این‌که با توجه به علاقه‌ای که نسبت به مباحث انقلاب و جبهه داشتم و همچنین بر اساس امر معمار کبیر انقلاب امام خمینی(ره) به جبهه رفتم، عنوان کرد: بعد از عملیات رمضان و در زمان عملیات والفجر مقدماتی به جبهه اعزام شدم که در آن شرایط در عملیات‌های مختلف، به‌عنوان بسیجی حضور داشتم.

ایرانمنش اظهار کرد: زمانی که دشمن، شیمیایی گسترده زد، مختصری شیمیایی شدم و به دلیل این‌که کار زیاد بود، ستاد اطلاعات فعالیت می‌کردم؛ در عملیات والفجر چهار تعدادی از نیروها شهید، برخی زخمی و تعدادی شیمیایی شدند؛ با توجه به شرایط، حاج قاسم گفت برای آن‌که در این قسمت فعالیت کنی،پاسدار شو که در ابتدا امتناع کردم اما حاج قاسم گفت که نه پاسدار شو و بر روی یک برگ یادداشت مطالبی را در این زمینه نوشت و من این‌گونه پاسدار شدم.

این جانباز کرمانی دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در عملیاتی دشمن با قساوت و عناد بسیار، به سنگر نیروهای اطلاعات کرمان راکت شیمیایی زد که در این عملیات تعداد بسیاری از نیروها شهید شدند و برخی دیگر در اثر، اثرات مخرب شیمیایی سالیان بعد به شهادت رسیدند و برخی دیگر از از لحاظ ریوی و چشمی شرایط خوبی ندارند.

وی در خصوص رشادت‌های سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: حاج قاسم مجموعه اخلاقیات و سیره شهدای دوران دفاع مقدس اعم از اخلاص، شجاعت، رشادت، عرفان و غیره را در درون خود پرورش داده بود و در این شرایط رشد کرد و خداوند عالم به حاج قاسم عزت داد.

ایرانمنش بیان کرد: شهید سلیمانی هم پاسدار و هم جانباز بود و به گفته مقام معظم رهبری، وی شهید زنده بود؛ حاج قاسم از دوران انقلاب به امام راحل عشق و اعتقاد بسیار داشت و همچنین وی بر بحث ولایت تأکید داشت؛ به طور کلی حاج قاسم در زمینه پاسدار و جانباز بودن تابع ولایت بود.

این جانباز دوران دفاع مقدس افزود: در دوران دفاع مقدس و زمانی که حاج قاسم فرماندهی لشکر ۴۱ ثارالله بود، جایی نشد که دشمن حمله کند و بتواند خط لشکر ۴۱ ثارالله بشکند، این روحیه‌ای بود که شهید سلیمانی داشت و به نیروهای زیر دست خود منتقل کرده بود.

وی با تأکید بر اینکه در سخت‌ترین شرایط، ولایت‌پذیری مورد تأکید حاج قاسم بود، عنوان کرد: در عملیات کربلای چهار بعد از آن‌که شناسایی شدیم، جلسه‌ای داشتیم که برخی از نیروها گفتند کار سخت است و امکان ندارد که ما بتوانیم از این منطقه عبور کنیم؛ اما حاجی گفت که ما وظیفه خود را انجام می‌دهیم و امر ولایت مهم بود.

ایرانمنش ابراز کرد: در وصیت‌نامه شهید سلیمانی و در بخشی از صحبت‌های امام علی علیه‌السلام که دقت کنیم، مشاهده خواهیم کرد که بیان کرده‌اند که اگر می‌خواهید راه را در فتنه‌های آخرالزمان گم نکنید، ولایت است.

این جانباز کرمانی دوران دفاع مقدس اظهار کرد: خانواده جانبازان بیشترین سختی را تحمل می‌کنند و معتقدم در این روز به‌جای ارتباط با جانبازان، خانواده‌های آنان را دریابیم که چه کار می‌کنند و دارای چه شرایطی هستند که امیدواریم خانواده این عزیزان عاقبت به‌خیر شوند.

وی ادامه داد: جانبازان اعصاب و روان نیز شرایط سختی را دارند، این عزیزان با استفاده از گاز اعصابی که دشمن استفاده کرد، شیمیایی شده‌اند و هم اکنون بسیاری از آنان مشکل اعصاب و روان دارند.

ایرانمنش با اشاره به نامگذاری روز میلاد حضرت ابوالفضل العباس علیه‌السلام به عنوان روز جانباز تصریح کرد: این روز عزتی است که خداوند عالم به واسطه حضرت عباس علیه‌السلام به جانبازان دادند که روز میلاد ایشان به عنوان روز جانباز نام‌گذاری شده است و بسیاری از جانبازان راه و سیره حضرت ابوالفضل علیه‌السلام را پیشه گرفتند، حضرت عباس علیه‌السلام تا آخرین لحظه در کنار امام و ولایت ماند.

این جانباز کرمانی دوران دفاع مقدس در خصوص مشکلات جانبازان افزود: سفری به محل یادمان شهدای اطلاعات شیمیایی لشکر ۴۱ ثارالله داشتم دیدم فردی از اعراب منطقه در خرابه‌های آنجا زندگی می‌کرد، از او سوال کردم که آیا تاکنون خارجی‌ها به این منطقه آمده‌اند؟ گفت دو توریست آلمانی آمدند اینجا و از خاک واقع در این محل برداشتند و به من گفتند که اینجا خطرناک است، فرد عرب عنوان کرد از آنها جویا شدم به چه علت، گفته بودند که اینجا موادی به کار رفته است که آثار خود را ۲۰ الی ۳۰ سال آینده نشان می‌دهد.

وی ضمن اشاره به مطلب فوق بیان کرد: بنده از سال ۶۶ شیمیایی سخت شدم و سال ۷۰ شرایطم حاد شد و پس از آن تحت درمان قرار گرفتم و امروزه شاهد هستیم که برخی از جانبازان شیمیایی به دلیل همان مواد از بین می‌روند و این کار دشمن است.

ایرانمنش اظهار کرد: اقداماتی که امروز از دشمن شاهد هستیم، در اوایل انقلاب، این فتنه‌ها و تهاجمات را دشمنان توسط جریان منافقین در کشور انجام می‌دادند که در آن سال‌ها، شرایط بدتر بود؛ امروزه جوانان اول باید خود را پیدا کنند و مسئله‌ای که می‌تواند جوانان را حفظ کند، دوری از فضای مجازی است، چرا که دشمن بیشترین استفاده را از این فضای می‌کند.

این جانباز کرمانی دوران دفاع مقدس ادامه داد: دشمن در فضای مجازی اگر ده مورد را راست بگوید و یک مورد دروغ، دروغ آن به گونه‌ای است که ده مورد راست گفته شده را از بین می‌برد و این مهم را بدانید که دشمن دلش برای ما نسوخته است  و جوانان بدانند که اگر می‌خواهند راه راگم نکنند، به صحبت‌های مقام معظم رهبری توجه کرده و آنها را به عنوان تراز مد نظر خود قرار دهند.

انتهای خبر/م




توصیه جانباز شیمیایی کرمانی دوران دفاع مقدس به جوانان

منبع:آرمـان
? توصیه جانباز شیمیایی کرمانی دوران دفاع مقدس به جوانان