تحول اقتصادی با استفاده از کشاورزی هسته‌ای | اخبار استان کرمان

کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی گفت: با استفاده از کشاورزی هسته می‌توان گیاهان مقاوم تولید کرد که در نتیجه سود لازم را به ارمغان می‌آورد. به گزارش گروه شهرستان‌های پایگاه تحلیلی خبری «نذیر کرمان»؛ زین‌الدین سنجری‌نژاد در خصوص کشاورزی هسته‌ای گفت: موضوع کشاورزی هسته‌ای که اخیراً توسط استاندار محترم کرمان مورد تأکید قرار گرفته باعث تحول […]



کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی گفت: با استفاده از کشاورزی هسته می‌توان گیاهان مقاوم تولید کرد که در نتیجه سود لازم را به ارمغان می‌آورد.

به گزارش گروه شهرستان‌های پایگاه تحلیلی خبری «نذیر کرمان»؛ زین‌الدین سنجری‌نژاد در خصوص کشاورزی هسته‌ای گفت: موضوع کشاورزی هسته‌ای که اخیراً توسط استاندار محترم کرمان مورد تأکید قرار گرفته باعث تحول اقتصاد استان می‌شود که موضوعی است. 

 
وی افزود: اگر به پیشینه کشاورزی جنوب استان کرمان توجه کنیم در می‌یابیم که جنوب استان کرمان اولین جهش را در دهه ۵۰ تا ۶۰ داشت. 
 
کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی بیان کرد: حاصل مطالعاتی که در اواخر دهه ۴۰ صورت گرفت و در دهه ۵۰ وارد فاز عملیاتی شدند زیرساخت‌هایی استه در منطقه شاهد بودیم، از جمله ایستگاه تحقیقات کشاورزی همین سازمان جهاد کشاورزی که در دوره گذشته تحت عنوان سازمان عمران تلقی می‌شد و همچین سیلویی که در شهرستان جیرفت داریم. 
 
سنجری‌نژاد مطرح کرد: جهش دوم را از اوایل دهه ۸۰ در جنوب استان کرمان شاهد بودیم، در جهش دوم، با وارد کردن نهال‌های کشاورزی خاص و پیشرفته‌ای که حاصل تولیدات کارخانه‌هایی در خارج از کشور و بعضی‌هایشان در داخل کشور بود، علم گلخانه‌داری را به کشاورزان آموزش دادند. 
 
وی اظهار کرد: سپس کشاورزان به این سمت روی آوردند و باعث افزایش عملکرد محصولات کشاورزی شد و حتی سموم که وارد شهرستان شد باعث شد عملا عملکرد افزایش پیدا کند و باعث بهبود اقتصاد کشاورزی منطقه شد. 
 
کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی تأکید کرد: در همین راستا تعداد ادارات‌کل و دانشگاه‌ها نیز افزایش پیدا کرد و دانشگاه‌ها تعداد رشته‌های کشاورزی را افزایش دادند و دانشجویان بیشتری در این رشته‌ها تحصیل کردند که باعث ارتقای سطح دانش و درنتيجه پیشرفت در زمینه کشاورزی شد. 
 
سنجری‌نژاد ابراز کرد: در ادامه این مسئله خشکسالی‌ها باعث شد میزان عملکرد پایین بیاید، در خیلی مناطق آفات و بیماری‌ها افزایش پیدا کرد، تنوع کشت در بعضی مناطق به خصوص مناطق کوهستانی کاهش پیدا کرد. 
 
وی بیان کرد: برای غلبه بر این مسئله علم کشاورزی هسته‌ای می تواند گره‌گشا باشد، در کشاورزی هسته‌ای روی بهبود خاک، عملکرد گیاه، مقاومت گیاه حتی در برابر انبار‌گردانی کار می‌شود. 
 
کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی در پایان خاطرنشان کرد: وقتی ما چنین گیاهانی تولید کنیم عملاً در برابر معضلاتی که عنوان شد، گیاهان مقاوم هستند و در نتیجه کشاورزی می‌تواند سود لازم را داشته باشد و امنیت غذایی را برای جنوب استان کرمان و همچنین برای کشور شاهد باشیم. 
منبع: نذیر کرمان 
 
انتهای خبر / فلاح 


تحول اقتصادی با استفاده از کشاورزی هسته‌ای

اخبار کرمان
اخبار کرمان و شهرستان ها

منبع:آرمـان
? تحول اقتصادی با استفاده از کشاورزی هسته‌ای