کرمان – فت فتو – دستیار معاون علمی و فناوری رییس جمهور در حوزه فناوری و نوآوری معدن گفت: بیش از ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در این حوزه در کشور فعال است این در حالی است که فقط ۲۰ مورد از این شرکت ها در نمایشگاه بینالمللی معدن و صنایع معدنی در کرمان شرکت کرده […]
کرمان – فت فتو – دستیار معاون علمی و فناوری رییس جمهور در حوزه فناوری و نوآوری معدن گفت: بیش از ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در این حوزه در کشور فعال است این در حالی است که فقط ۲۰ مورد از این شرکت ها در نمایشگاه بینالمللی معدن و صنایع معدنی در کرمان شرکت کرده اند.
به گزارش خبرنگار فت فتو، حمیدرضا شاهوردی شامگاه چهارشنبه در آئین آغاز به کار نهمین نمایشگاه بین المللی معدن و صنایع معدنی در محل نمایشگاه دائمی جنوب شرق کشور (مرنا) افزود: امسال تأکید معاون علمی و فناوری رییس جمهور برای اتصال زیست بوم دانش بنیان کشور به شرکت های بزرگ است و تاکید می کند تا زمانی که اتفاقات حوزه دانش بنیان به شرکت های بزرگ اتصال نیابد شاهد اثرات اقتصادی بر سفره های مردم نخواهیم بود.
وی اظهار داشت: برای مردمی که در شرایط سخت مشکلات را تحمل می کنند باید بهره وری را افزایش داد تا مشکلات معیشتی و اقتصادی آن ها را بتوان اصلاح کرد.
شاهوردی بیان کرد: حوزه فعالیت های دانش بنیان نیز به کسب بیشترین منفعت کمک می کند.
وی با اشاره به اینکه عرصه توسعه معادن استان کرمان به دهه ۷۰ بر می گردد تصریح کرد: در سال جاری این اتصال زیست بومی باید اتفاق بیفتد و این امکان پذیر نیست مگر با تمرکز بر شرکت های بزرگ آن هم شرکت های بزرگ معدنی.
شاهوردی گفت: در شرایط پیچیده اقتصادی کشور؛ شرکت هایی مانند شرکت های معدنی و پتروشیمی می توانند وظیفه استقامت در شرایط سخت کشور را بر عهده بگیرند.
وی خاطزنشان کرد: شرکت های دانش بنیان در استان کرمان در موقعیت بالایی در سطح ملی قرار ندارند.
شاهوردی پیشنهاد کرد: در حوزه اتصال زیست بوم دانش بنیان به شرکت های بزرگ استان کرمان باید تصمیم صحیح گرفته شود، تا در این زمینه شرکت های دانش بنیان استان کرمان، به عنوان صنایع دانش بنیان پیشران مقام اوّل را داشته باشند.
وی ادامه داد: اگر شرکت مس با تمام ظرفیت خود وارد این عرصه شود به عنوان یک ابَرپیشران می تواند نقش خود را در توسعه و تولید دانش بنیان کشور ایفا کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز در این آئین اظهار کرد: برپایی نمایشگاهها، ارتباطی بین واحدهای تولیدی و شرکتهای فناور ایجاد می کند.
حسین محرابی افزود: کرمان به بهشت معادن ایران معروف است و ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزش افزوده واقعی محصولات در این استان را از بخش معادن داریم که نقش شرکتهای دانشبنیان باید در حوزه ارزش افزوده باید برجسته باشد.
محرابی تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان بزرگ پیشانی نوآوری هستند و در شرکت مس افق چشمانداز روشنی وجود دارد در این حوزه در زمینه فرآوری و افزایش ارزش افزوده باید کار زیادی انجام شود.
منبع: ایرنـا ? بیش از ۷۰۰ شرکت دانشبنیان در حوزه مواد معدنی کشور فعال است
کرمان_۱۷ دیماه، روز بزرگداشت خواجوی کرمانی، یادآور شاعری بود که نامش نهتنها در تاریخ ادب فارسی جاودانه شده، بلکه زادگاهش کرمان را نیز در نقشه فرهنگی ایران برجسته کرده است. نذیر کرمان _ گروه استانها: برجستگی خواجوی کرمانی اما در سایه غفلت و بیتوجهی قرار گرفته و کرمان، که میتوانست مقصدی برای گردشگری ادبی باشد، […]
کرمان- نذیر کرمان- زلزله ای به بزرگی ۴.۵ ریشتر صبح امروز(دوشنبه) محدوده شهر بلوک واقع در بخش اسماعیلی شهرستان جیرفت استان کرمان را لرزاند. به گزارش نذیر کرمان به نقل از مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و ساعت ۷:۲۴ امروز رخ داد. موقعیت دقیق کانون […]
کرمان – نذیر کرمان – رییس سازمان بسیج رسانه کرمان با بیان اینکه فراخوان نهمین جشنواره رسانهای ابوذر در استان از ابتدای شهریورماه منتشر شده است گفت: ۱۵ دی ماه آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره بود که با توجه به برگزاری هفته مقاومت و تهیه آثار فراوان اهالی رسانه در راستای مکتب و […]
کرمان- نذیر کرمان- فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: ۹۰ هزار زائر در قالب راهیان مکتب شهید سلیمانی و حدود ۴۰۰ هزار زائر به صورت خودجوش از اول سال جاری تا روزهای پایانی هفته مقاومت به زیارت مزار سردار دلها در گلزار شهدای کرمان آمدهاند. به گزارش نذیر کرمان، سردار محمدعلی نظری روز دوشنبه در […]
− 5 =