برگزاری جشنواره ملی نان گامی مهم در ترویج فرهنگ مصرف آن است | خبر کرمان

کرمان_استاندار کرمان گفت: برگزاری جشنواره ملی نان در کرمان گامی مهم در ترویج فرهنگ مصرف نان است. به گزارش نذیر کرمان، محمدمهدی فداکار، صبح پنج‌شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری دومین جشنواره ملی نان در استان کرمان با بیان اینکه نان قوت غالب ایرانیان است و حجم مصرف آن نسبت به سایر کشورها نیز بسیار بالا […]



کرمان_استاندار کرمان گفت: برگزاری جشنواره ملی نان در کرمان گامی مهم در ترویج فرهنگ مصرف نان است.

به گزارش نذیر کرمان، محمدمهدی فداکار، صبح پنج‌شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری دومین جشنواره ملی نان در استان کرمان با بیان اینکه نان قوت غالب ایرانیان است و حجم مصرف آن نسبت به سایر کشورها نیز بسیار بالا است گفت: آموزش به مردم در شناخت نان‌های مفید و سالم، می‌تواند به تغییر ذائقه و علاقه نسبت به نان کمک کند و بازار و شیوه پخت را هدایت کند.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی نیز می‌تواند در آموزش مردم برای معرفی نان برتر نقش مؤثری ایفا کند و از تولید نان تا مصرف و نگهداری آن را آموزش دهند.

وی ادامه داد: فرآیند کاشت، برداشت، تولید آرد، افزودنی‌ها و سبوس تا پخت و مصرف نان یک بحث مفصل است که همه این مراحل نیاز به آموزش دارد و جهاد کشاورزی باید بخشی از آموزش‌های لازم را در این زمینه ارائه دهد.

وی با اشاره به اینکه احترام به نان و ترویج فرهنگ مصرف آن از طریق مدارس باید فرهنگ‌سازی و آموزش‌های لازم ارائه شود گفت: کارگاه‌های علمی مرتبط با نان برگزار و کارشناسان در این زمینه صحبت کنند.

استاندار کرمان با تأکید بر اهمیت برگزاری جشنواره ملی نان، گفت: دومین جشنواره ملی نان، ۲۴ تا ۲۷ مهر ماه با حضور استان‌های سراسر کشور در محل بوستان مادر کرمان برگزار می‌شود.

محمدمهدی فداکار، با اشاره به اهمیت این جشنواره برای کل کشور گفت: هماهنگی‌های لازم برای دعوت از نمایندگانی از تمام استان‌ها صورت گرفته است.

فداکار به هماهنگی با وزارت خارجه برای دعوت از سازمان‌های جهانی اشاره کرد و پیشنهاد داد که از ظرفیت‌های سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) که نمایندگی فعالی در ایران دارد، استفاده شود.

کد خبر ۶۲۴۵۶۴۵


برگزاری جشنواره ملی نان گامی مهم در ترویج فرهنگ مصرف آن است

منبع: مــهر
? برگزاری جشنواره ملی نان گامی مهم در ترویج فرهنگ مصرف آن است