بررسی تفاوت برگه و نوشته در وردپرس

به گزارش فت فتو، بعد از نصب وردپرس و فعال‌شدن آن، با واردکردن نام کاربری و رمز عبور، به پیشخوان دسترسی خواهید داشت. در این قسمت اولین کاری که می‌توانید انجام دهید اضافه‌کردن برگه‌ها و نوشته‌هاست. اما در این مطلب می‌خواهیم تفاوت برگه و نوشته را بررسی کنیم. اگر تازه‌ کار با وردپرس را آغاز کرده […]

به گزارش فت فتو، بعد از نصب وردپرس و فعال‌شدن آن، با واردکردن نام کاربری و رمز عبور، به پیشخوان دسترسی خواهید داشت. در این قسمت اولین کاری که می‌توانید انجام دهید اضافه‌کردن برگه‌ها و نوشته‌هاست. اما در این مطلب می‌خواهیم تفاوت برگه و نوشته را بررسی کنیم. اگر تازه‌ کار با وردپرس را آغاز کرده باشید، حتما برایتان جای سوال است که جهت ایجاد نوشته جدید و ساختن صفحه، از نوشته استفاده کنید یا از برگه؟ با ما همراه باشید تا بدانید تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست؟

 

تفاوت برگه و نوشته در وردپرس در چه چیزی است؟

در وردپرس دو مدل پست تایپ داریم که به آن افزودن محتوا می‌گویند. یکی نوشته‌ها (Posts) و دیگری برگه‌ها (pages) که این دو مدل ساختار محتوا در وردپرس با هم تفاوت‌هایی دارند. البته شاید با خودتان بگویید هنگام افزودن نوشته و افزودن برگه این دو کار با هم تفاوت زیادی ندارند. شما وقتی نوشته جدیدی را در سایت خود اضافه می‌کنید، برای نمایش آن کافی است تا به صفحه اصلی سایت رفته و آن را مشاهده کنید. هرچه تعداد این نوشته‌ها زیادتر شود، نوشته های منتشر شده در سایت، به صورت لیست‌وار نمایش داده خواهند شد. اما موقعی که برگه‌ای در سایت ایجاد می‌کنید و آن را منتشر می‌کنید، آن را در سایت خود نخواهید دید؛ یعنی هرچه تعداد برگه‌های سایت را افزایش دهید، هیچ تغییری در سایت مشاهده نخواهد شد. برای اینکه برگه در سایت نشان داده شود، باید لینک آن را به کاربران بدهید یا در قسمتی از سایت خود قرار دهید تا کاربران بتوانند آن‌ها را مشاهده کنند.

همان‌طور که متوجه شدید، برگه‌ها در سایت حالت ایستا دارند و ثابت هستند. درصورتی‌که نوشته‌ها حالت پویا دارند و قابل تغییر هستند. پس محتواهایی که نیاز به تغییر ندارند را به‌صورت برگه ایجاد می‌کنیم. این صفحات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار نیستند و همیشه ثابت هستند. این صفحات در سایت شامل صفحه تماس با ما، درباره ما و … هستند. محتویات آن‌ها در مدت‌زمان زیاد ثابت هستند و تغییری نمی‌کنند. در مقابل برای صفحاتی که نیاز به تغییر دارند، از نوشته‌ها استفاده می‌کنیم. در قسمت نوشته‌ها می‌توانیم دسته‌بندی و برچسب‌گذاری هم انجام دهیم.

ویژگی‌های برگه و نوشته در وردپرس

 ایجاد دسته‌بندی و برچسب‌گذاری در نوشته‌ها

تفاوت بعدی برگه و نوشته، امکان ایجاد دسته و برچسب است. موقعی که نوشته جدیدی ایجاد می‌کنیم، می‌توانیم برای آن دسته و برچسب قرار دهیم. در وردپرس برای برگه‌ها نمی‌توان دسته و برچسب در نظر گرفت. البته این کار با استفاده از کدنویسی یا نصب افزونه امکان‌پذیر است.

ایجاد سلسله‌مراتب در برگه‌ها

یکی از ویژگی‌های مهم در ساخت برگه‌ها این است که می‌توانید به‌صورت سلسله‌مراتبی آن‌ها را به وجود آورید. این کار خیلی راحت است و با قراردادن یک برگه به‌عنوان برگه مادر، می‌توانید بقیه برگه‌ها را به‌عنوان زیرمجموعه آن در نظر بگیرید. این کار باعث می‌شود تا آدرس برگه‌ها به‌صورت سلسله‌مراتبی باشد.

قالب جداگانه برای برگه‌ها

ویژگی دیگر در برگه‌ها امکان درنظرگرفتن قالب جداگانه برای هر برگه است؛ یعنی برگه‌هایی که ایجاد می‌کنید می‌توانند استایل و قالب جداگانه داشته باشند.

نمایش در فید وردپرس

علاوه‌برآن برگه‌ها و نوشته‌ها در RSS وردپرس هم با هم فرق دارند. اگر دقت کرده باشید، در فید سایت برگه‌ها وجود ندارند و نمی‌توانند در آنجا قرار بگیرند. اما نوشته‌ها همیشه در فید وردپرس قابل‌مشاهده هستند. البته باز هم با کدنویسی می‌توانید برگه‌ها را در فید قرار دهید.

عکس۲

چه زمانی از نوشته‌ها استفاده کنیم؟

نوشته‌ها در وردپرس را زمانی به کار ببرید که می‌خواهید طبق زمان‌بندی مشخص و تعیین شده مطلبی را انتشار دهید. با این کار می‌توانیم کار به‌روزرسانی را به زمان‌های بعدی موکول کنیم. در ادامه چند مثال از استفاده نوشته‌ها می‌گوییم:

  • جهت تولید محتوا برای وبلاگ خود در سایت وردپرسی، باید از نوشته‌ها استفاده کنید.
  • در سایت‌های تجاری برای نشان‌دادن حوادث شرکت، انواع اطلاع‌رسانی‌ها و اخبار و زمان برگزاری مراسمات مختلف، باید از نوشته‌ها استفاده کرد.
  • اگر صاحب یک سایت خبری هستید، همه اطلاعات خود را با استفاده از نوشته‌ها می‌توانید به دیگران انتقال دهید.
  • موقع ایجاد نوشته‌ها باید کامنت‌ها را برای کاربران باز بگذارید.

عکس۳

چه زمانی از برگه‌ها در وردپرس استفاده کنیم؟

  • برگه‌ها زمانی استفاده می‌شوند که محتوای نوشته شده نیازی به ویرایش نداشته باشد.
  • اگر مدت‌زمان ماندگاری محتوا در سایت زیاد باشد، باید از برگه استفاده کنید.
  • برای مثال زمانی که در سایت فروشگاهی، محصولاتی را ارائه می‌کنید نیاز به ایجاد برگه جداگانه برای صفحه فروشگاه دارید که همه محصولات را نشان دهد. ناگفته نماند با نصب افزونه فروشگاه‌ساز ووکامرس، این صفحه ایجاد می‌شود.
  • صفحات ثابت سایت شما مانند درباره ما، تماس با ما، قوانین سایت و صفحات این مدلی از برگه استفاده می‌شود.

ویژگی‌های مشابه برگه‌ها و نوشته‌ها در وردپرس

تا اینجای کار به تفاوت برگه و نوشته در وردپرس پرداختیم، اما می‌خواهیم ببینیم این دو صفحات آیا شامل موارد مشابه هستند؟ جواب این سوال بله است. برگه‌ها و نوشته‌ها ویژگی‌های مشابه زیادی دارند که در ادامه برایتان لیست می‌کنیم:

  • برای ساخت برگه و نوشته محدودیتی وجود ندارد و در تعداد محدود نیستید.
  • برای ساخت برگه و نوشته، باید عنوان صفحه را وارد کنید.
  • صفحات ایجاد و ویرایش برگه و نوشته در وردپرس مشابه است و از یک استاندارد واحد استفاده می‌کند.
  • در هر دو می‌توانیم نوشته، تصویر و ویدئو قرار دهیم.
  • زمینه‌های سفارشی در هر دو قابل‌استفاده هستند.
  • هم در نوشته و هم در برگه می‌توانیم از تصویر شاخص استفاده کنیم.
  • در هر دو مورد کاربران می‌توانند دیدگاه خود را قرار دهند. اما به‌صورت معمول این ویژگی برای نوشته‌ها فعال خواهد شد.
  • نویسنده مطالب را می‌توان در هر دو مورد مشخص کرد.
  • زمان انتشار مطالب در برگه و نوشته قابل ایجاد است که به‌صورت معمول در نوشته‌ها دیده می‌شود.
  • نحوه نمایش در برگه و نوشته را می‌توان به‌صورت عمومی و خصوصی تعریف کرد.
  • ضمنا شما می‌توانید برگه‌ها و نوشته‌ها را ویرایش کنید.
  • موقع ایجاد برگه و نوشته امکان مشاهده پیش‌نمایش وجود دارد.
  • همچنین نحوه مشاهده مطالب در زمان مشخص وجود دارد.

در کنار عناوینی که در بالا به آن ها اشاره شد، صفحه ساز المنتور قرار دارد که به نحوه نمایش برگه ها و نوشته های شما در وردپرس اصطلاحا استایل و ویژگی های متنوعی میدهد. المنتور درواقع یک صفحه ساز محبوب است که به خوبی با تم های سبک وردپرس مانند Astra جفت می‌شود. این صفحه‌ساز به شما این امکان را می‌دهد که هر جنبه‌ای از ظاهر و چیدمان صفحات و پست‌های وب‌سایت خود را کنترل کنید، با ده‌ها ویجت که از طریق یک رابط کشیدن و رها کردن (Drag & Drop) تمیز عملکرد را اضافه می‌کنند. در حال حاضر، به خاطر داشته باشید، المنتور خود یک قالب وردپرس نیست. یک افزونه است. این مهم است زیرا شما همچنان باید یک قالب اختصاصی را برای رسیدگی به سایر جنبه های وب سایت خود انتخاب کنید.

 

خلاصه و نتیجه‌گیری

برگه‌ها و نوشته‌ها صفحات سایت را تشکیل می‌دهند و از موارد مهم ایجاد یک سایت هستند. طراحی سایت در وردپرس بسیار ساده و آسان و شما به راحتی حتی میتوانید با صفحه ساز المنتور یک سایت حرفه ای که تمام نیازهای شما را برطرف می کند برای کسب و کار خود طراحی کنید. با یادگیری برگه ها و نوشته ها و ایجاد آن‌ها شما تقریبا توانسته‌اید همه صفحات سایت خود را ایجاد کنید. این کار به سادگی در وردپرس قابل انجام است و در این مطلب تفاوت‌ها و ویژگی‌های مشابه برگه و نوشته را به شما آموزش دادیم.

انتهای رپرتاژ خبری/۴۱۲۹/




بررسی تفاوت برگه و نوشته در وردپرس

منبع:آنـــا
? بررسی تفاوت برگه و نوشته در وردپرس