به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو به نقل از (سای تک دیلی)، محققان موسسه دیرینه شناسی و دیرینه شناسی مهره داران آکادمی علوم چین (IVPP) اخیراً دو مخزن فسیلی در لایههای سیلورین اولیه جنوب غربی گویژو و چونگ کینگ پیدا کرده اند که در حال بازنویسی داستان تکاملی «از ماهی به انسان» هستند. […]
به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو به نقل از (سای تک دیلی)، محققان موسسه دیرینه شناسی و دیرینه شناسی مهره داران آکادمی علوم چین (IVPP) اخیراً دو مخزن فسیلی در لایههای سیلورین اولیه جنوب غربی گویژو و چونگ کینگ پیدا کرده اند که در حال بازنویسی داستان تکاملی «از ماهی به انسان» هستند.
انسان یکی از ۹۹.۸ درصد از گونههای مهره داران موجود است که گناتوستوم یا مهره داران آرواره دار هستند.
طرح اولیه بدن و چندین اندام کلیدی انسان را میتوان به منشاء گناتوستومها ردیابی کرد. یکی از مهمترین پیشرفتها در تکامل مهره داران، ظهور فکها است.
با این حال، چگونگی وقوع این نوآوری همچنان یک راز باقی مانده است، زیرا فسیلهای مهرهداران فکدار اولیه تا زمان آغاز دونین (۴۱۹ میلیون سال پیش) به تعداد زیاد کشف نشدند، علیرغم اینکه دادههای مولکولی نشان میدهند که منشاء مهرهداران آروارهدار باید زودتر از ۴۵۰ میلیون سال پیش رخ داده اند.
در نتیجه، شکاف قابل توجهی در رکوردهای فسیلی مهره داران فک دار اولیه وجود دارد که حداقل ۳۰ میلیون سال از اردویسین پسین تا سیلورین ادامه دارد.
گرافیک ماهی سیلورین
آخرین یافتههای تیم ژو مین از IVPP از دو ذخیرهگاه فسیلی جدید کشف شده است که نشان دهنده ظهور مهرهداران آروارهدار است: این ماهیهای آروارهدار حداقل ۴۴۰ میلیون سال پیش در آبهای بلوک چین جنوبی رشد میکردند.
سیلورین اواخر، ماهیهای فکدار متنوعتر و بزرگتر تکامل یافته بودند و شروع به گسترش در سراسر جهان کردند و حماسه فرود ماهی را باز کردند و انسانهای ما در نهایت تکامل یافتند.
کشف فسیلهای ماهی از این دو مخزن به ردیابی بسیاری از ساختارهای بدن انسان به ماهیهای باستانی، حدود ۴۴۰ میلیون سال پیش کمک میکند و برخی از شکافهای کلیدی در تکامل «از ماهی به انسان» را پر میکند و شواهد آهنین بیشتری برای مسیر تکامل ارائه میکند.
ذخایر فسیلی ماهی چونگ کینگ در بسترهای قرمز بالایی سیستم سیلورین به ۴۳۶ میلیون سال پیش باز میگردد. این تنها سیلورین لاگرستات (مخزن فسیلی با حفاظت استثنایی) در جهان است که ماهیهای فکدار کامل و سر به دم را حفظ میکند و فرصتی بینظیر برای نگاه کردن به “سپیده دم ماهیها” در حال تکثیر است. این فسیل “گنجینه” در میان دیگر Lagerstätten چینی بزرگ قرار دارد: Chengjiang Biota و Jehol Biota، همه پازلهای کلیدی را ارائه میدهند که قبلاً در درخت زندگی گم شده بودند.
انتهای پیام/
منبع:آنـــا ? بازنویسی داستان تکاملی "ماهی به انسان"
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش نذیر کرمان، برای نخستینبار یک مقاله با آدرسدهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در حوزه مربوط به انرژی تجدیدپذیر در نشریه معتبر Scientific Reports از انتشارات nature توسط استاد تمام گروه مکانیک این دانشگاه به چاپ رسید. این مقاله توسط محمدمهدی کشتکار و علیرضا حجت استاد تمام گروه مکانیک و دانشجوی دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، اعضای هیئت رئیسه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور و سیدرحیم رضوی فرماندار ویژه شهرستان سیرجان در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان حضور یافته و از کارگاه مهندسی معکوس این دانشگاه بازدید کردند. رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در حاشیه این بازدید اظهار کرد: توسعه دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، براساس برنامه مدوّن دبیرخانه نظارت و ارزیابی؛ هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای استان کرمان از دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر بازدید و فعالیتهای این دانشگاه را در محورهای، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، تجهیزات، مدیریت و فضای کالبدی بررسی کردند. دبیر هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر را […]
به گزارش نذیر کرمان، آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور محمد اسماعیلی جانشین سپاه ناحیه کهنوج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار شد. جانشین سپاه ناحیه کهنوج در این آیین ضمن تسلیت شهادت این سردار بزرگ اسلام به بیان خصوصیات شهید سلیمانی پرداخت. اسماعیلی با تأکید بر ولایتمداری […]
نُه − = هشت