رئیس شبکه دامپزشکی کرمان گفت: در عید سعید قربان امسال بیش از ۱۵۰۰ راس دام و لاشه قربانی در میادین و کشتارگاهها نظارت و بازرسی شد.
به گزارش گروه شهرستانهای پایگاه خبری«نذیر کرمان»؛ محمود زینالدینی گفت: همه ساله شبکه دامپزشکی بهمنظور حفظ سلامت عمومی، تأمین دام زنده سالم و گوشت بهداشتی و شرعی، اقدام به اجرای طرح نظارت بهداشتی در عید سعید قربان در سطح شهرستان میکند. وی افزود: بازرسی بهداشتی دامهای قربانی در راستای حفظ سلامت مصرفکنندگان و تامین بهداشت عمومی توسط ۱۱ اکیپ ثابت و سه اکیپ سیار متشکل از ۲۶ نفر دامپزشک، بازرس بهداشتی گوشت و ناظر شرعی انجام شد. زینالدینی بیان کرد: شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با سازماندهی تیمهای ویژه عید قربان، از هنگام خرید دام تا معاینات پیش و پس از کشتار در روز عید قربان از ساعت ۵:۰۰ تا ساعت ۱۴:۰۰ نظارت بر دامهای قربانی را انجام دادهاند. وی ادامه داد: خط قرمز دامپزشکی کرمان تامین سلامت مردم و جامعه است و بازرسان شبکه دامپزشکی در میادین موقت دام و کشتارگاههای شهرستان دامهای زنده و لاشههای کشتاری را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا علیالخصوص بیماریهای مشترک بین دام و انسان بازرسی کرده و سلامت مصرفکنندگان را از نظر ابتلا به بیماریها تضمین کردند. رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان تصریح کرد: برای رعایت مسائل بهداشتی و زیست محیطی دامهای قربانی بایستی در کشتارگاههای دام شهرستان و تحت نظارت بازرسین شبکه دامپزشکی کشتار شوند. زینالدینی گفت: با توجه به افزایش احتمال بروز بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو شهروندان بایستی گوشت و احشای دام قربانی خود را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده و سپس مصرف کنند. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان انتهای خبر/کارگرزاده