انتقال ماهانه ۶۰۰ مصدوم به اورژانس بم | اخبار استان کرمان

رئیس علوم پزشکی بم گفت: تخت‌های بیمارستانی شرق استان کرمان کافی نیست و ماهانه ۶۰۰ بیمار تصادفی به اورژانس بیمارستان بم مراجعه می‌کند. به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری«نذیر کرمان»؛ علی صدیقی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بم در شرق استان کرمان خدمت‌رسانی به حدود ۵۵۰ هزار نفر در شهرستان‌های بم، ریگان، گنبکی، فهرج […]




رئیس علوم پزشکی بم گفت: تخت‌های بیمارستانی شرق استان کرمان کافی نیست و ماهانه ۶۰۰ بیمار تصادفی به اورژانس بیمارستان بم مراجعه می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری«نذیر کرمان»؛ علی صدیقی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بم در شرق استان کرمان خدمت‌رسانی به حدود ۵۵۰ هزار نفر در شهرستان‌های بم، ریگان، گنبکی، فهرج و نرماشیر را به عهده دارد، اظهار کرد: در این منطقه چهار بیمارستان در حال خدمت‌رسانی هستند که بیمارستان پاستور بم، با ۳۲۵ تخت، بیمارستان اصلی ما بوده و بیمارستان‌های ریگان، نرماشیر و فهرج با ظرفیت اسمی ۳۲ تخت فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان پاستور بم،  با ظرفیت ۹۶ تخت‌خواب ساخته شده و بنا به ضرورت و کمبود تختی که در شرق استان کرمان وجود داشت، طی چند سال گذشته الحاقاتی به آن انجام شده، گفت: این بیمارستان در حال حاضر با ۳۲۵ تخت فعال به مردم شرق استان کرمان خدمت‌رسانی دارد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، با بیان اینکه براساس استاندارد فعلی کشور، میانگین سرانه تخت‌های بیمارستانی به ازای هر هزار نفر ۱/۶ تخت بیمارستانی در استان کرمان است که این میانگین در شرق استان ۰/۹ تخت بیمارستانی است، عنوان کرد: میانگین تخت‌های بیمارستانی در شرق استان کرمان ۰/۶ کم‌تر از میانگین است.
 
وی با بیان اینکه این آمار در برخی از استان‌ها به ۲/۴ هم می‌رسد و خیلی بالاتر از شرق استان کرمان است، گفت: البته تلاش‌هایی برای ارتقاء سرانه تخت‌های بیمارستانی در این منطقه شده اما ظرفیت تخت‌های بیمارستانی شرق استان کرمان جوابگوی نیاز منطقه نیست.

صدیقی بیان کرد: بیمارستان‌های ریگان، فهرج و نرماشیر طی چهار سال اخیر به بهره‌برداری رسیده و ظرفیت تخت‌های بیمارستان پاستور نیز افزایش پیدا کرده با این وجود چیزی در حدود ۴۰۰ تخت بیمارستانی کمبود داریم تا به استاندار امروز کشور برسیم.
 
وی با اشاره به اینکه کلیه بخش‌های یک بیمارستان جنرال را در بیمارستان پاستور بم داریم و طی سال‌های اخیر بخش‌هایی جدیدی چون «ان‌آی‌سی‌یو» نیز در این بیمارستان راه‌اندازی شده است، ادامه داد: در این بیمارستان هنوز بخش سوختگی و بخش‌های مربوط به آنژیوگرافی و اتاق‌های عمل جراحی قلب را نداریم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، با بیان اینکه پیگیر هستیم تا هر چه سریع‌تر این بخش‌ها نیز در بیمارستان پاستور بم راه‌اندازی شود، گفت: یکی از مواردی که بیماران ما به مرکز استان اعزام می‌شوند، در بخش بیماران قلبی است.
 
وی با اشاره به اینکه در بخش بیماران اعصاب و روان هم مشکل داریم، عنوان کرد: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی بخش اعصاب و روان بیمارستان پاستور حدود ۳۰ تخت است که پاسخگوی نیاز شرق استان کرمان نیست.
 
صدیقی، با ابراز اینکه این بیمارستان از نظر تجهیزات و امکانات وضعیت مناسبی دارد اما مشکل اصلی ما در زمینه کمبود تخت‌های بیمارستانی است، افزود: این مسئله باعث شده فشار کاری بالایی بر روی همکاران ما وجود داشته باشد.
 
وی ادامه داد: شلوغی این بیمارستان و کمبود تخت، برای مردم آزاردهنده است و این کمبودها باعث شده که ما هم شرمنده همکاران خود و هم شرمنده مردم باشیم؛ مردادماه گذشته ضریب اشغال تخت‌های بیمارستان پاستور بالای ۹۰ درصد بود و یکی از شلوغ‌ترین بیمارستان‌های ‌کشور بودیم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، با بیان اینکه اورژانس بیمارستان پاستور بم جز سه اورژانس شلوغ کشور است، گفت: ماهانه به طور میانگین ۳۵ هزار نفر مراجعه‌کننده به این بیمارستان داریم و به طور میانگین ماهانه فقط ۶۰۰ نفر بیمار تصادفی به اورژانس این بیمارستان مراجعه می‌کنند.
 
وی با اشاره به اینکه ساختار اولیه این بیمارستان برای ۳۲۵ تخت‌خواب نبوده و بعداً به تخت‌های این بیمارستان اضافه شده و این موضوع مشکلاتی ایجاد کرده است، بیان کرد: کمبودی در تجهیزات، امکانات و متخصصان نداریم و علت اصلی نارضایتی‌هایی که داریم به علت شلوغی بسیار زیاد بیمارستان است.
 
صدیقی، با بیان اینکه به علت شلوغی الحاقی را به اورژانس بیمارستان پاستور داریم که در حال ساخت است، گفت: با بهره‌برداری از آن تا پایان سال هزار مترمربع به فضای اورژانس بم افزوده می‌شود.

منبع: تسنیم
انتهای خبر/ کارگرزاده 


انتقال ماهانه ۶۰۰ مصدوم به اورژانس بم

اخبار کرمان
اخبار کرمان و شهرستان ها

منبع:آرمـان
? انتقال ماهانه ۶۰۰ مصدوم به اورژانس بم