نذیر کرمان – پروین میرزاحسینی: مدیرکل گمرکات استان کرمان از افزایش درآمدهای گمرکی در استان طی هفت ماه نخست سالجاری خبر داد و گفت که کالاهای صادراتی استان از نظر ارزش دلاری در این مدت ۱۱۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است. به گفتۀ محمد دولتی،صادرات پسته و مغز پسته به وزن ۲۹ […]
نذیر کرمان – پروین میرزاحسینی: مدیرکل گمرکات استان کرمان از افزایش درآمدهای گمرکی در استان طی هفت ماه نخست سالجاری خبر داد و گفت که کالاهای صادراتی استان از نظر ارزش دلاری در این مدت ۱۱۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
به گفتۀ محمد دولتی،صادرات پسته و مغز پسته به وزن ۲۹ هزار تن با ارزش ۲۸۸ میلیون دلار در راس محصولات صادراتی استان قرار دارد.
وی با بیان اینکه هند،ترکیه و چین را سه مقصد نخست کالاهای صادراتی استان کرمان هستند،تاکید کرد که هرچند واردات و صادرات استان به لحاظ تناژی تقریبا مساوی است اما کالاهای صادراتی استان دارای ارزش افزودۀ بسیار پایینی هستند.
به گزارش خبرنگار نذیر کرمان،دولتی در نشست کارگروه توسعه صادرات استان کرمان با بیان اینکه درآمدهای ۷ ماهۀ سالجاری گمرکات استان نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است،اظهار کرد:«صادرات کرمان به لحاظ درآمد محقق شده ۲۱۶ درصد و به لحاظ درآمد واریزی به خزانه ۲۰۲ درصد افزایش داشته است».
وی یادآور شد:«درآمد محقق شده گمرکات طی این مدت ۳۱ همت و واریزی به خزانه ۱۹.۵ همت بوده است».
مدیرکل گمرکات استان کرمان ادامه داد:«درآمدهای گمرکی استان نیز امسال رشد قابل توجهی داشته و به ۲۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است».
بیشترین صادرات از گمرک رفسنجان
وی با اشاره به شرایط استان در حوزۀ صادرات،خاطرنشان کرد:«در هفت ماهۀ اول سالجاری ۴۷۹۴ اظهارنامه صادراتی داشتیم که نسبت به سال گذشته از نظر تعداد ۲۵ درصد افزایش و از نظر وزنی ۱۰ درصد کاهش داشته است».
دولتی گفت:«کالاهای صادراتی استان از نظر ارزش دلاری در این مدت ۱۱۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است».
وی در ادامه با اشاره به میزان صادرات از گمرکات استان کرمان،اضافه کرد:«گمرک رفسنجان با ۸۵ هزار تن کالای صادراتی به ارزش ۱۹۸ میلیون دلار در ردۀ اول قرار دارد و بعد از آن گمرک سیرجان با ۲۰ هزار تن به ارزش ۱۲۰ میلیون دلار قرار دارد».
مدیرکل گمرکات استان کرمان ادامه داد:«گمرک بم به لحاظ وزنی دوم است اما به لحاظ ارزشی در ردۀ سوم قرار دارد و طی این مدت ۵۶ هزار تن کالا به ارزش ۳۹ میلیون دلار صادرات از این منطقه انجام شده است».
وی خاطرنشان کرد:«همچنین در هفت ماهۀ سالجاری از گمرک کرمان ۳۹ هزار تن کالا به ارزش ۷۶ میلیون دلار صادر شده است».
پسته و مغز پسته در راس کالاهای صادراتی کرمان
دولتی بیان کرد:«عمدۀ کالاهای صادر شده از استان کرمان شامل پسته و مغز پسته،کاتد مس،اکسید مولیبدن،خرما،فرومولیبدن،کامپاند پلیاتیلن،پیاز،کاشی و سرامیک،مصنوعات مسی،کفش و دمپایی پلاستیکی،قند و شکر و مصنوعات پلاستیکی بوده است».
وی افزود:«صادرات پسته و مغز پسته به وزن ۲۹ هزار تن با ارزش ۲۸۸ میلیون دلار در راس محصولات صادراتی استان قرار دارد».
مدیرکل گمرکات استان کرمان یادآور شد:«کالاهای صادراتی استان بر اساس ارزش دلاری به ترتیب به کشورهای هند،ترکیه،چین،امارات متحده عربی،آلمان،فدراسیون روسیه،پاکستان،عراق،افغانستان و ویتنام صادر میشود».
افزایش واردات در کرمان
وی اضافه کرد:«در ۷ ماهۀ نخست امسال ۲۲۲۱ اظهارنامه وارداتی به وزن ۲۰۱ هزار تن و به ارزش ۲ میلیارد و ۱۸۲ میلیون دلار در استان داشتیم».
دولتی گفت:«تعداد اظهارنامهها ۵ درصد کاهش داشته است اما از نظر وزنی ۳۴ درصد و از نظر ارزش دلاری حدود ۴۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشتیم».
وی توضیح داد:«منطقه اقتصادی ویژه بم با واردات ۱۸۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و۹۲۷ میلیون دلار در رتبۀ اول واردات گمرکات استان قرار دارد و پس از آن سیرجان با ۱۱ هزار و ۴۹۲ تن کالا به ارزش ۲۲۷ میلیون دلار،گمرک کرمان با ۲ هزار و ۸۲۹ تن به ارزش ۱۳ میلیون دلار و رفسنجان با ۶ هزار و ۵۴۴ تن به ارزش ۱۳ میلیون دلار قرار دارند».
مدیرکل گمرکات استان کرمان افزود:«اقلام عمدۀ وارداتی شامل اجزا و قطعات خودروی سواری،تجهیزات خط تولید،لوازم صنعتی و برقی و اجزا و قطعات آن،قطعات منفصلۀ کامیون و کامیونت،خودرو سواری،اجزا و قطعات مودم و مالتی پدیا،دامپتراک و اجزا و قطعات آن،آهنآلات،ماشینآلات راهسازی و معدنی و ابزارآلات سنجش است».
وی با بیان اینکه کشور چین در ردۀ اول کشورهای وارداتی استان قرار دارد،اظهار کرد:«امارات متحده عربی،آلمان،عمان،ترکیه،اسپانیا،ایتالیا،بلاروس،جمهوری کره و روسیه در ردههای بعدی قرار دارند».
ارزش افزودۀ پایین کالاهای صادراتی کرمان
دولتی با اشاره به تراز تجاری استان توضیح داد:«طی این مدت ۲۰۲ هزار تن کالا به ارزش ۴۳۰ میلیون دلار صادرات و در مقابل۲۰۱ هزار تن کالا به ارزش تقریبا ۲ میلیارد دلار از طریق گمرکات استان کرمان وارد شده است».
وی یادآور شد:«واردات و صادرات استان به لحاظ تناژی تقریبا مساوی است اما کالای صادراتی استان دارای ارزش افزودۀ بسیار پایینی است».
مدیرکل گمرکات استان کرمان خاطرنشان کرد:«مشکل عمدهای که در حوزۀ واردات وجود دارد،تخصیص ارز است که هنوز هم فرآیند ثابتی ندارد و مشکل حل نشده است».
وی افزود:«اخیرا بخشنامهای داشتیم که اگر صاحبان کالا نتوانند کد رهگیری بانک را دریافت کنند،۱۰ درصد کالا بهعنوان تضمین در گمرک باقی بماند. این بخشنامه تا پایان مهرماه اعتبار داشت که بعد از آن فقط برای ۲۵ قلم کالای اساسی تمدید شد و فهرست سایر اقلام اعلام نشد و ممکن است از دستور کار خارج شده باشد».
دولتی مشکل دیگر را موضوع تقدم و تاخر ثبت سفارش و قبض انبار بیان کرد و یادآور شد:«عمدۀ مشکلی که در گمرک بم با آن مواجه هستیم،قبض انبارهای شرکت مدیرانخودرو است که بعضا ابتدا کالا وارد شده و ثبت سفارش اخذ نشده و امکان اظهار این کالاها دیگر وجود ندارد مگر اینکه تصمیم جدیدی اتخاذ شود». /پ
منبع:خبر کرمان ?ارزش افزودۀ کالاهای صادراتی کرمان پایین است :اخبار استان کرمان – اقتصادی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مقدمه هدایای تبلیغاتی، ابزاری مؤثر برای ایجاد ارتباط ماندگار با مشتریان هستند. محصولات مصرفی مانند لیوان، خودکار و دفترچه یادداشت، به دلیل استفاده روزمره، پیام برند را بهطور مداوم به مشتریان منتقل می کنند. از سوی دیگر، جعبه ها و پلاستیک های بسته بندی با لوگوی برند، علاوه بر تأمین نیاز بسته بندی، تبلیغی موثر […]
با مطالعه جدول زیر اطلاعات کاملی درباره قیمت روز خودروهای پژو ۲۰۷ به دست خواهید آورد. نذیر کرمان، در آگهیهای بازار خودرو، پژو ۲۰۷ دندهای مدل ۱۴۰۳ صفر، ۸۹۵ میلیون تومان به فروش میرسد؛ همچنین در آگهی دیگری پژو ۲۰۷ پانوراما دندهای مدل ۱۴۰۰ با کارکرد ۱۲۱ هزار کیلومتر، ۷۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است. […]
بدون شک خرید طلای آب شده، یکی از بهترین انتخابهای افراد باهوش و منطقی برای سرمایهگذاری است. البته خرید و فروش طلای آب شده، باتوجهبه مزایای متعدد، دشواریهایی نیز دارند. برای مثال پیداکردن سامانهای امن و مطمئن برای معاملات طلای آب شده بهصورت آنلاین، امری نسبتاً دشوار است. در این مطلب دربارۀ گلدیکا بهعنوان معتبرترین […]
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه دولت با تمام توان به دنبال رفع مشکل ناترازی انرژی است گفت: بخشی از سیاستهای پولی کشور با سیاستهای تجاری همخوان نیست. نذیر کرمان، سیدمحمد اتابک دقایقی قبل در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی یزد با اشاره به مباحث مطرح شده در نشست اظهار […]
2 + =