اجرای پروژۀ فاضلاب زرند با چالش مواجه است

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: مدیرعامل شرکت فولاد زرند ایرانیان با بیان این‌که ۸۰ درصد آب مورد نیاز این صنعت از فاضلاب و باطله تامین می‌شود،گفت:«چالش‌هایی مانند دریافت زمین برای ساخت تصفیه‌خانه،مانع بی‌نیازی صنعت آب‌بَر فولاد برای همیشه از منابع آبی شده است». ماشاءالله سهراب‌نژاد با بیان اینکه کارخانه‌های فولادی آب‌بر هستند،افزود:«از سال‌های اول تولید بر […]

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: مدیرعامل شرکت فولاد زرند ایرانیان با بیان این‌که ۸۰ درصد آب مورد نیاز این صنعت از فاضلاب و باطله تامین می‌شود،گفت:«چالش‌هایی مانند دریافت زمین برای ساخت تصفیه‌خانه،مانع بی‌نیازی صنعت آب‌بَر فولاد برای همیشه از منابع آبی شده است».

ماشاءالله سهراب‌نژاد با بیان اینکه کارخانه‌های فولادی آب‌بر هستند،افزود:«از سال‌های اول تولید بر حوزۀ استفاده از پساب متمرکز شدیم و در آغاز،۲ مدول از ۶ تا هفت مدول فاضلاب کرمان را که ایجاد شده بود اما آب آن هدر می‌رفت،در دست گرفتیم و به جای استفاده از آب سالم در خطوط تولید،از پساب فاضلاب استفاده کردیم».

وی اظهار کرد:«۳۶ کیلومتر از منطقۀ شرف‌آباد (محل تصفیه‌خانۀ فاضلاب کرمان) تا فولاد بوتیا را لوله‌گذاری کردیم و پس از آغاز پروژۀ فولاد زرند این مسیر نیز به شبکه متصل شد و تصفیه‌خانۀ آن را احداث کردیم».

مدیرعامل شرکت فولاد زرند ایرانیان گفت:«بخشی از مصرف آب را به کنستانتره و گندله‌سازی منتقل کردیم و سپس پروژۀ فاضلاب زرند را آغاز کردیم که این پروژه هم‌اکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما نیازمند همکاری و کمک مسئولان برای رفع مشکل زمین تصفیه‌خانۀ فاضلاب هستیم».

 

به گزارش فردای‌کرمان به نقل از نذیر کرمان کرمان،وی در یک نشست خبری اضافه کرد:«اکنون با اجرای پروژه‌های فاضلاب و استحصال آب از سد باطله،۸۰ درصد آب مورد نیاز صنعت فولاد زرند را تامین می‌کند و ۲۰ درصد از کل آب مصرفی شرکت فولاد زرند از جاهای دیگر تامین می‌شود که با اجرای کامل پروژۀ فاضلاب زرند،آب مورد نیاز خود را به‌طور کامل تامین می‌کنیم».

سهراب‌نژاد با اشاره به پروژه‌های توسعه‌ای شرکت یادآور شد:«در بخش کنستانتره و گندله‌سازی،پروژۀ بازیافت آب از از سد باطله را اجرا کردیم که این طرح استحصال آب از باطله را انجام می‌دهد و این پروژه ۲ میلیون مترمکعب از ۲.۵ میلیون مترمکعب آبی که در سد باطله می‌رود را بازمی‌گرداند».

وی افزود:«با اجرای این پروژه تعداد زیادی تانکر حمل آب از این مسیرها حذف می‌شود و دهه‌های گذشته تانکرهای زیادی در مسیر داشتیم که مشکلات زیادی به همراه داشت که جمع شده‌اند و هنوز که این واحد به ظرفیت اسمی خود نرسیده،این تانکرها به کمتر از ۲۰ دستگاه رسیده است». /پ




اجرای پروژۀ فاضلاب زرند با چالش مواجه است

منبع:خبر کرمان
?

اجرای پروژۀ فاضلاب زرند با چالش مواجه است

:اخبار استان کرمان – اقتصادی