کرمان – فت فتو – بسیاری از صنعتگران معتقدند آشفتهبازار موجود بویژه در حوزه صنعت، تولید و بازار، بیش از آنکه متاثر از شرایط بیرونی مانند تحریمها باشد از داخل و ضعف قوانین یا فهم متفاوت از مقررات و نیز نحوه اجرای آنهاست که درصورت رفع این مشکل، شرایط بیرونی بسیار کماثرتر خواهد بود. رییس […]
کرمان – فت فتو – بسیاری از صنعتگران معتقدند آشفتهبازار موجود بویژه در حوزه صنعت، تولید و بازار، بیش از آنکه متاثر از شرایط بیرونی مانند تحریمها باشد از داخل و ضعف قوانین یا فهم متفاوت از مقررات و نیز نحوه اجرای آنهاست که درصورت رفع این مشکل، شرایط بیرونی بسیار کماثرتر خواهد بود.
رییس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت استان کرمان در همین زمینه با اشاره به فهم متفاوت از قوانین و آسیب های آن به اقتصاد کشور گفت: پیشنهاد می شود نظام پایش و ارزیابی اجرای قوانین برای تمامی کارشناسان حتی در پایین ترین سطوح اجرا شود زیرا می تواند صنعت کشور را نجات دهد.
سعید جمشیدیجم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار فت فتو افزود: کارشناسان مجریان اصلی قانون هستند که با اجرای نظام پایش و ارزیابی برای آنان، هر فردی متوجه بار مسئولیتی امضا و تصمیم خود میشود؛ ضمن آنکه اجرای نظام تشویق و تنبیه در کشور، موجب کمک به صنعت خواهد شد.
وی اظهار داشت: صنعتگران سربازان جنگ اقتصادی هستند که تولید و اشتغال به عنوان سنگر آنان محسوب می شود و هدف ما این است که به این سربازان کمک کنیم تا سنگرهای خود را در دفاع از کشور حفظ کنند.
با برخی قوانین مواضع خودی را هدف گرفتیم
رییس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت استان کرمان گفت: متاسفانه در سال های اخیر به این امر کم توجه بودیم و با وضع برخی قوانین و مقررات مواضع خودی را مورد هدف قرار دادیم.
وی تصریح کرد: اگر از صنعتگران پرسش شود همه به این نکته اشاره خواهند کرد که ما بیشتر مشکلاتمان از قوانین، مدیران و اقدامات داخلی است و نه عوامل خارجی.
جمشیدی جم ادامه داد: صنعتگران اذعان دارند که ما گرچه در وضع قوانین بالادستی مشکلی نداریم یا مشکلاتمان کمتر اما در اجرای این قوانین و پیاده سازی آنها مشکلات متعددی وجود دارد که آثار آن در صنعت کشور مشاهده می شود.
وی تاکید کرد: این درحالی است که ارتباط بین قانوندانان و قانونخوانان ما کم شده است.
رییس کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صنعت استان کرمان در این زمینه توضیح داد: هر فردی به تناسب تجربه، شخصیت و محل خدمت خود، قانون را تفسیر می کند که این تفسیر قانون ممکن است آثار سوء بر اقتصاد، صنعت و تولید کشور، درآمدهای ملی و دولت و صادرات و واردات ما بگذارد.
وی تاکید کرد: لذا خلاءهای موجود در این زمینه ها باید برطرف و با اجرایی کردن نظام پایش و ارزیابی، همه زمینه حل موانع را از پیش رو برداشت و هم نظام تنبیه و تشویق را بخوبی پیاده سازی کرد.
منبع: ایرنـا ? آسیب صنعت از فهم متفاوت قوانین/ چرا ارتباط بین قانوندانان و قانونخوانان کم است؟
کرمان – نذیر کرمان – رییس سازمان بسیج رسانه کرمان با بیان اینکه فراخوان نهمین جشنواره رسانهای ابوذر در استان از ابتدای شهریورماه منتشر شده است گفت: ۱۵ دی ماه آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره بود که با توجه به برگزاری هفته مقاومت و تهیه آثار فراوان اهالی رسانه در راستای مکتب و […]
کرمان- نذیر کرمان- فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: ۹۰ هزار زائر در قالب راهیان مکتب شهید سلیمانی و حدود ۴۰۰ هزار زائر به صورت خودجوش از اول سال جاری تا روزهای پایانی هفته مقاومت به زیارت مزار سردار دلها در گلزار شهدای کرمان آمدهاند. به گزارش نذیر کرمان، سردار محمدعلی نظری روز دوشنبه در […]
کرمان- نذیر کرمان- فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به صحنههای میلیونی تشییع پیکر سپهبد شهید سلیمانی گفت: این صحنهها شاید دیگر تکرار نشود و از آن سال هرساله این مردم میزبان حجم وسیعی از اهالی اقصی نقاط ایران و سایر بلاد جهان هستند که به زیارت مزار وی می آیند، مردی که […]
کرمان – نذیر کرمان – باشگاه مس کرمان امشب(دوشنبه) در خبری اعلام کرد که فرزاد حسینخانی به عنوان سرمربی جدید این تیم فوتبال معرفی و جایگزین علی سامره شد. به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی باشگاه مس کرمان، هیأت مدیره این باشگاه پس از قدردانی از زحمات علی سامره، تصمیم به تغییر […]
− = 2