فردایکرمان – گروه اقتصاد: مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به میزان مصرف آب توسط صنایع فولادی استان گفت:«صنایع فولادی آببر هستند اما این میزان در مقایسه با آب مصرفی استان کرمان بسیار ناچیز است». مهدی حسینینژاد افزود:«سالانه در استان کرمان ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب مصرف میشود که از این […]
فردایکرمان – گروه اقتصاد: مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به میزان مصرف آب توسط صنایع فولادی استان گفت:«صنایع فولادی آببر هستند اما این میزان در مقایسه با آب مصرفی استان کرمان بسیار ناچیز است».
مهدی حسینینژاد افزود:«سالانه در استان کرمان ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب مصرف میشود که از این میزان تمامی واحدهای زنجیرۀ تولید فولاد فقط حدود ۴۰ میلیون مترمکعب آب مصرف میکنند».
وی همچنین دربارۀ مسئولیتهای اجتماعی صنایع و معادن بیان کرد:«باید مسئولیتهای اجتماعی صنایع و معادن استان انجام شود اما قانونی را به این عنوان نداریم و قوانین موجود انتظارات را به عنوان بهشت معادن ایران محقق نکرده است».
حسینینژاد ادامه داد:«البته بندهایی وجود دارد ازجمله اینکه صنایع اگر آلاینده باشند باید مبلغی را براساس قانون پرداخت کنند».
وی گفت:«اخیرا اختیارات تبصرۀ پنج مادۀ ۱۴ قانون معادن مربوط به اختیار برگشت حقوق دولتی و افزایش بهرهوری محیط زیست از شورای معادن استان کرمان گرفته شد و پیشنهاد دادیم که در برنامه هفتم توسعه و قانون معادن این اختیارات به استان بازگردد که در این زمینه اقداماتی را با همکاری نمایندگان استان در مجلس انجام میدهیم».
مدیرکل صمت استان کرمان افزود:«اختیارات شورای معادن استانها یک بازی برد برد بود اما با گرفتن این اختیارات،دیگر قدرت چانهزنی برای استانهای معدنی وجود ندارد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از نذیر کرمان کرمان،وی در نشست خبری به مناسبت هفتۀ دولت یادآور شد:«با توجه به اینکه شرکت صنایع ملی مس سالها در استان کرمان فعالیت میکند،در مقایسه با فولاد رشد کمتری در سرمایهگذاری دارد و از ساختار شرکتی و مدیریتی صنایع ملی مس به لحاظ کارشناسی توقع جدیتری داریم».
حسینینژاد افزود:«شرکت مس یکی از ظرفیتهای بزرگ استان کرمان است اما در تکمیل زنجیرۀ ارزش افزوده و حمایت از صنایع کوچک و متوسط کمتر وارد عمل شده است».
وی ادامه داد:«این شرکت سرمایهگذاریهای خوبی در استان کرمان داشته اما این میزان به اندازۀ معادن و سطح تولید این شرکت در استان نبوده است».
مدیرکل صمت کرمان همچنین افزود:«تامین زیرساختهای آب،برق و گاز یکی از مشکلات بزرگی به شمار میرود که استان کرمان درگیر آن است؛ ما بیش از ۱۰ هزار مگاوات کمبود برق داریم و واحدهای صنعتی به این حوزه ورود کردند زیرا این توانمندی را دارند که سرمایهگذاری و بهرهوری را دنبال کنند».
وی خاطرنشان کرد:«بخش صنعت،پروژههای فاضلاب کرمان،سیرجان و زرند را انجام میدهد و براساس برنامۀ هفتم توسعه آزادسازی یارانۀ انرژی برای صنعت اتفاق میافتد». /پ
آب مصرفی صنایع فولادی در مقایسه با کل مصارف استان ناچیز است
منبع:خبر کرمان ?
:اخبار استان کرمان – اقتصادی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ناظر گمرکات آذربایجان غربی از ترانزیت خارجی مبدا و مقصد دو میلیون و ۶۶۰ هزار تن کالا از مبادی رسمی و گمرکات استان در طول ۹ ماهه گذشته سال جاری خبر داد. نذیر کرمان، خالد جنگجو اظهار کرد: آذربایجان غربی سهم ۲۵ درصدی در تجارت را دارد و در این راستا ۹ ماهه گذشته سال […]
عضو هیات مدیره انجمن صنایع روغن نباتی ایران از کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام به کشور خبر داد و خواستار اقدامات فوری دستگاههای مسئول از جمله وزارت جهاد کشاورزی در این حوزه شد. نذیر کرمان، محمد مختاریانی روز جمعه با بیان اینکه تا پایان آذرماه امسال ۵۲۰ هزار تن کاهش واردات روغن نباتی داشتیم، […]
طبق آمار و اطلاعات رسمی، بیش از ۷۰ درصد گاز کشور در نیمه شمال کشور که سردتر و صنعتیتر است مصرف میشود. نذیر کرمان، استانهای تهران و البرز بهتنهایی ۳۰ درصد مصرف گاز خانگی کشور را به خود اختصاص دادهاند. ۵ استان پرمصرف گاز به ترتیب استانهای تهران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و مازندران […]
بنابر اعلام سازمان بورس، بورسهای تهران، فرابورس ایران، بورس کالای ایران و بورس انرژی، فردا شنبه، ۲۲ دی فعال هستند. نذیر کرمان، بورسهای تهران، فرابورس ایران، بورس کالای ایران و بورس انرژی، فردا شنبه، ۲۲ دی فعال هستند. فعالیت ساتنا و پایا مشابه روزهای عادی بوده و شعب کشیک بانکها فعالند. شنبه ۲۲ دی بورسها […]
هفت + = 8