به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو به نقل از وبگاه (سای تک دیلی)، عفونت با SARS-CoV-۲ یا ویروس همه گیر COVID-۱۹، میتواند تعداد گونههای باکتریایی را در روده فرد کاهش دهد. این کاهش تنوع میکروبیوم فضایی را برای رشد میکروبهای خطرناک ایجاد میکند. این مطالعه بر این درک استوار است که در دهههای […]
به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو به نقل از وبگاه (سای تک دیلی)، عفونت با SARS-CoV-۲ یا ویروس همه گیر COVID-۱۹، میتواند تعداد گونههای باکتریایی را در روده فرد کاهش دهد. این کاهش تنوع میکروبیوم فضایی را برای رشد میکروبهای خطرناک ایجاد میکند.
این مطالعه بر این درک استوار است که در دهههای اخیر استفاده گسترده از آنتیبیوتیکها برای مبارزه با عفونتها با باکتریهای عامل بیماری، گونههای آسیبپذیر در برابر داروهای موجود را از بین برده و گونههای بیشتری را که به آنتیبیوتیکها مقاوم هستند، باقی میگذارد. علاوه بر این، اختلالات در نسبت باکتریهای روده قبلا با کووید-۱۹ شدیدتر مرتبط بوده است.
دکتر کن کادول گفت: یافتههای ما نشان میدهد که عفونت کروناویروس مستقیماً با تعادل سالم میکروبها در روده تداخل میکند و بیماران را در این فرآیند بیشتر به خطر میاندازد.
با این حال، به گفته محققان، تاکنون مشخص نشده است که کدامیک اولین بار بوده است. آیا عفونت کروناویروس میکروبیوم روده را مختل میکند یا روده ضعیف شده بدن را در برابر ویروس آسیب پذیرتر میکند؟ به نظر میرسد مطالعه جدید به نفع توضیح قبلی است. تحقیقات جدید همچنین نشان داد که گونههای مقاوم به آنتیبیوتیک میتوانند به جریان خون فرار کنند و بیماران را در معرض خطر بیشتری برای عفونتهای ثانویه تهدید کننده زندگی قرار دهند.
این تحقیق شامل ۹۶ مرد و زن بود که در سال ۲۰۲۰ با COVID-۱۹ در شهر نیویورک و در نیوهیون، کانکتیکات بستری شدند و توسط محققان دانشکده پزشکی NYU Grossman هدایت شد.
(تصویر میکروبیوم روده انسان)
نتایج نشان داد که اکثر بیماران تنوع میکروبیوم روده پایینی داشتند و یک چهارم کامل آن تحت سلطه یک نوع باکتری بود. در همان زمان، جمعیت چندین میکروب که شامل گونههای مقاوم به آنتیبیوتیک هستند، افزایش یافت، احتمالاً به دلیل استفاده گسترده از آنتیبیوتیک در اوایل همهگیری.
در ۲۰ درصد از بیماران، این باکتریهای مقاوم به آنتی بیوتیک که در روده یافت میشوند نیز مشاهده شد که به جریان خون مهاجرت کرده اند.
نویسندگان مطالعه خاطرنشان میکنند که تحقیقات بیشتری برای کشف اینکه چرا این گروه در معرض خطر بالاتری برای عفونت ثانویه بودند در حالی که دیگران محافظت میشدند، مورد نیاز است.
دکتر کن کادول، نویسنده ارشد این مطالعه و میکروبیولوژیست، میگوید: یافتههای ما نشان میدهد که عفونت کروناویروس مستقیماً با تعادل سالم میکروبها در روده تداخل میکند و بیماران را در این فرآیند به خطر میاندازد.
کادول میافزاید: اکنون که منبع این عدم تعادل باکتریایی را کشف کردهایم، پزشکان بهتر میتوانند آن دسته از بیماران کرونایی را که بیشتر در معرض خطر عفونت ثانویه خون هستند، شناسایی کنند.
یوناس شلوتر گفت: نتایج ما نشان میدهد که چگونه میکروبیوم روده و بخشهای مختلف سیستم ایمنی بدن ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند. عفونت در یکی میتواند منجر به اختلالات عمده در دیگری شود.
کادول، همچنین استاد گروه میکروبیولوژی و پزشکی در میگوید، مطالعه جدید اولین مطالعهای است که نشان میدهد عفونت کروناویروس به تنهایی و نه استفاده اولیه از آنتی بیوتیکها برای درمان بیماری همانطور که سایر متخصصان تصور میکردند، به میکروبیوم روده آسیب میزند.
او اضافه میکند که این مطالعه همچنین اولین شواهدی را ارائه میدهد که نشان میدهد همان باکتری در روده نیز وارد جریان خون بیماران میشود و باعث عفونتهای خطرناک میشود.
برای این تحقیق، محققان ابتدا دهها موش را به ویروس کرونا آلوده کردند و ترکیب گونههای باکتریایی در نمونههای مدفوع آنها را تجزیه و تحلیل کردند. این مرحله به آنها اجازه داد تا بفهمند که آیا کروناویروس میتواند به طور مستقیم میکروبیوم را مستقل از بستری شدن و درمان مختل کند یا خیر.
سپس، نمونههای مدفوع و آزمایشهای خون را از بیماران COVID-۱۹ در بیمارستانهای NYU Langone Health و دانشگاه Yale جمعآوری کردند تا ترکیب میکروب روده و وجود عفونت ثانویه را ارزیابی کنند. اگر هر گروهی از باکتریها اکثریت باکتریهای ساکن روده را تشکیل میدادند، غالب در نظر گرفته میشدند.
جوناس شلوتر، نویسنده ارشد این مطالعه، استادیار دپارتمان میکروبیولوژی دانشگاه لانگون و یکی از اعضای موسسه ژنتیک سیستمها، میگوید: نتایج ما نشان میدهد که چگونه میکروبیوم روده و بخشهای مختلف سیستم ایمنی بدن به طور نزدیک به هم مرتبط هستند. عفونت در یکی میتواند منجر به اختلالات عمده در دیگری شود.
شلوتر هشدار میدهد که از آنجایی که بیماران انواع مختلفی از درمانها را برای بیماری خود دریافت کردند، این تحقیقات نمیتواند به طور کامل تمام عواملی را که ممکن است در اختلال میکروبیوم آنها نقش داشته باشد و بیماری آنها را بدتر کرده باشد، توضیح دهد.
به گفته شلوتر، تیم مطالعه بعدی قصد دارد بررسی کند که چرا گونههای میکروبی خاص در طول COVID-۱۹ بیشتر از روده فرار میکنند. محققان میگویند که آنها همچنین قصد دارند چگونگی تعامل میکروبهای مختلف را بررسی کنند که ممکن است به این مهاجرت به جریان خون کمک کند.
انتهای پیام/
منبع:آنـــا ? COVID-۱۹ خطر ابتلا به سایر عفونتها را افزایش میدهد/ افزایش مقاومت میکروبهای COVID-۱۹ در اثر استفاده گسترده از آنتیبیوتیک+عکس
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش نذیر کرمان، برای نخستینبار یک مقاله با آدرسدهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در حوزه مربوط به انرژی تجدیدپذیر در نشریه معتبر Scientific Reports از انتشارات nature توسط استاد تمام گروه مکانیک این دانشگاه به چاپ رسید. این مقاله توسط محمدمهدی کشتکار و علیرضا حجت استاد تمام گروه مکانیک و دانشجوی دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، اعضای هیئت رئیسه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور و سیدرحیم رضوی فرماندار ویژه شهرستان سیرجان در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان حضور یافته و از کارگاه مهندسی معکوس این دانشگاه بازدید کردند. رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در حاشیه این بازدید اظهار کرد: توسعه دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، براساس برنامه مدوّن دبیرخانه نظارت و ارزیابی؛ هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای استان کرمان از دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر بازدید و فعالیتهای این دانشگاه را در محورهای، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، تجهیزات، مدیریت و فضای کالبدی بررسی کردند. دبیر هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر را […]
به گزارش نذیر کرمان، آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور محمد اسماعیلی جانشین سپاه ناحیه کهنوج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار شد. جانشین سپاه ناحیه کهنوج در این آیین ضمن تسلیت شهادت این سردار بزرگ اسلام به بیان خصوصیات شهید سلیمانی پرداخت. اسماعیلی با تأکید بر ولایتمداری […]
8 × = 8