نذیر کرمان – گروه جامعه: مهدی محبیکرمانی پیشکسوت صنعت مس در نامهای به دکتر علیخانی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع مس،مهمترین مشکل شرکتهای وابسته به شرکت ملی مس را ترکیب نامتناسب،ضعیف و فرمایشی هیات مدیرههای منتخب و مدیرعاملان این شرکتها بیان کرد. وی با تاکید بر اینکه مخالف جوانگرایی نیست،خاطرنشان کرد که پشت سر جوانها […]
نذیر کرمان – گروه جامعه: مهدی محبیکرمانی پیشکسوت صنعت مس در نامهای به دکتر علیخانی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع مس،مهمترین مشکل شرکتهای وابسته به شرکت ملی مس را ترکیب نامتناسب،ضعیف و فرمایشی هیات مدیرههای منتخب و مدیرعاملان این شرکتها بیان کرد.
وی با تاکید بر اینکه مخالف جوانگرایی نیست،خاطرنشان کرد که پشت سر جوانها باید یک اتاق فکر قوی باشد تا با انتقال تجربیات خود بتواند جریان گردش نخبگان را در یک سیستم تسهیل کند.
این عضو کانون بازنشستگان صنعت مس ایران با پیشنهاد استفاده از حداقل دو نفر از بازنشستگان در ترکیب هیات مدیرهها نوشت:«با انتقال تجربیات ارزشمند بازنشستگان،هر از چند بار همکارانتان چرخ را دوباره اختراع نمیکنند».
به گزارش نذیر کرمان،محبی در این نامه که در فضای مجازی منتشر کرده خطاب به مدیرعامل صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع مس بیان میکند:«نمیدانم سرنوشت دویست صندلی هیات مدیرههای شرکتهای منظومۀ مس به کجا رسید .احتمالا شما هم با همۀ بازنُنشستگان هم عقیدهاید که مشکل بیشتر شرکتهای وابسته در ترکیب نامتناسب،ضعیف و فرمایشی هیات مدیرههای منتخب و مدیرعاملان این شرکتهاست».
وی یادآور میشود:«با هیچ حساب و کتابی نباید این حجم عظیم،ضرر و زیان یا عدمالنفع در شرکتهای منظومه به بار آید».
این پیشکسوت صنعت مس در ادامه خاطرنشان میکند:«من با جوانگرایی مخالف نیستم .اما این را هم باور دارم که پشت سر جوانها باید یک اتاق فکر قوی قرار داشته باشد که با انتقال تجربیات خود بتواند جریان گردش نخبگان را در یک سیستم تسهیل نماید».
وی میافزاید:«یادمان باشد که تجربیات پنجاه سالۀ صنعت مس عجالتا در ذهن و اندیشۀ دو نسل از بازنشستگان حاضر انباشت گردیده و دیر یا زود به خاک میروند. میخواهم بگویم از این تجربیات بکر و غیرقابل تکرار (در تمام زمینهها) کی و کجا قرارست استفاده شود».
محبی ادامه میدهد:«اگر قرار است از این تجربیات در بهبود و تسهیل گردش چرخهای لنگ شرکتهای منظومه استفاده شود،وقت آن همین حالاست. از عمر پیشقراولان صنعت مس و مردان و زنان سرنوشتساز دهۀ پنجاه مس،الحال قریب هفتاد سال میگذرد. این نسل اگر آسمانی نشده باشند و آلزایمر هم نداشته باشند حداکثر پنج سال دیگر میتوانند دست شما را بگیرند. نسل بعدی البته بسیار بیشتر».
این نویسنده و روزنامهنگار کرمانی در پایان خاطرنشان میکند:«عمدۀ هیات مدیرهها بهطور معمول پنج عضو دارند. اگر با توجه به ماموریتهای هر شرکت تنها دو نفر از بازنشستگان ذیربط را در ترکیب هیات مدیرهها قرار دهید و سه نفر دیگر را به روال سابق با نظر خود و فشار این و آن انتخاب فرمایید این اطمینان را خواهید داشت که با توجه به فضای دلسوزانۀ جدید حاکم در ساختار مدیریت شرکتها و انتقال تجربیات ارزشمند بازنشستگان،هر از چند بار همکارانتان چرخ را دوباره اختراع نمیکنند. دیدهایم که میگویم».
منبع:خبر کرمان ?مشکل بیشتر شرکتها هیات مدیرههای ضعیف و فرمایشی است :اخبار استان کرمان – اقتصادی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وزارت اقتصاد اعلام کرد: در ادامه اجرای حکم قانون تسهیل صدور مجوزها، حدود ۱۷ هزار درخواست برای ۴۱۵ عنوان مجوز مواجه با تاخیر بهصورت خودکار توسط درگاه ملی مجوزهای کشور صادر شد. نذیر کرمان، بر اساس تبصره ۳ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها ابلاغی ۱۴۰۱ «چنانچه هر یک از مراجع صدور مجوز در موعد […]
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، با اشاره به چهار چالش مهم موجود در بازار سرمایه گفت: گزارشهای مالی در بازار سرمایه وزن سنگینی در تصمیمگیریها دارد. نذیر کرمان از بازار سرمایه ایران، «حجت اله صیدی» با اشاره به چالشهای مهم موجود در بازار سرمایه افزود: هر چند ریسکهای سیاسی و سایر ریسکهای موجود در […]
عضو هیأتمدیره بانک صادرات ایران با اشاره به دستورالعملهای جدید بانک مرکزی در حوزه فعالیت تسهیلاتیارها و نحوه تعامل آنها با بانکها، تاکید کرد: لندتکها برای بقا و گسترش فعالیت خود، انصاف در تعامل با مشتریان و قانونمداری را سرلوحه کار خود قرار دهند تا بتوانند بخشی از نقش بانکها در تامین مالی خرد را […]
نذیر کرمان – گروه اقتصاد: رئیس انجمن خرما با اشاره به استمرار محدودیت صادرات خرما گفت:«از سال آینده قرار است وزارت جهاد این اجازه را داشته باشد که بنا به اقتضای موقعیت،صادرات را ممنوع اعلام کند،در حالیکه این امر منجر به از دست دادن بازارهای هدف و بیاعتمادی تاجران خارجی خواهد شد». محسن رشیدفرخی با […]
1 × =