جمعیت سگ های بلاصاحب کاهش پیدا نمی‌کند اگر…

فت فتو/کرمان مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: برای کنترل جمعیت سگ ها باید عقیم و در همان اقلیم رهاسازی شوند اما اگر شهرداری مدیریت زباله های اطراف شهر را نداشته و مخروبه ها و خانه های خراب را جمع آوری نکند هر اقدامی انجام دهند جمعیت سگ ها کاهش پیدا نمی کند. حسین رشیدی پیش […]

فت فتو/کرمان مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: برای کنترل جمعیت سگ ها باید عقیم و در همان اقلیم رهاسازی شوند اما اگر شهرداری مدیریت زباله های اطراف شهر را نداشته و مخروبه ها و خانه های خراب را جمع آوری نکند هر اقدامی انجام دهند جمعیت سگ ها کاهش پیدا نمی کند.

حسین رشیدی پیش از ظهر امروز هشتم شهریورماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت گفت: اداره کل دامپزشکی نقش و وظیفه در تولید و ارتقای بهره وری و کمک به بهداشت عمومی را برعهده دارد و سرمایه گذاری زیادی در حوزه دام و طیور انجام شده است.

او با اشاره به بیماری های دام ها و میزان خساراتی اقتصادی که به بار می آورد اظهار کرد: در سال گذشته شاهد بیماری پوستی در شهرستان های شرقی استان بودیم که با اقدامات به موقع مهار شد. بیماری پوست از چند سال اخیر وارد کشور شده که کانون های محدودی داشته و امسال به صورت کامل تحت کنترل درآمده است. 

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان بر لزوم مایه کوبی و واکسیناسیون دام ها تاکید کرد، اظهار کرد: با اقدامات هوشمندانه در سال های اخیر مشکلی درخصوص اشاعه بیماری تب برفکی در استان نداشتیم.

به گفته رشیدی، ریشه کنی طاعون نشخوارکنندگان کوچک از سیاست های دامپزشکی است و استان کرمان در این راستا به خوبی تاکنون عمل کرده است.

او با بیان این مطلب که ۵۰ درصد بیماری های دامی بین دام و انسان مشترک است، تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته در حال حاضر صنعت تولید شیر استان، شیر سالمی تولید می کنند.

رشیدی ادامه می دهد: در مرکز تشخیص بیماری های اداره کل دامپزشکی که در کرمان راه اندازی شده به موقع بیماری حیوانات را تشخیص داده و می توانیم با اقدامات به موقع از اشاعه بیماری در سطح استان جلوگیری کنیم.

به گفته او، دامپزشکی نظارت بر تولید فرآورده های دامی (از تغذیه دام تا عرضه آن به بازار) دارد و محصولات دامی کد رهیابی برای رصد دارند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به شیوع بیماری آنگارا در بین طیور اظهار کرد: سال گذشته کانون های از بیماری آنگارا در بین طیور در استان داشتیم که با اقدامات به موقع از شیوع آن در سطح استان جلوگیری شده است و با انجام واکسیناسیون جوجه های مرغ مادر در برابر این بیماری مصون شدند.

او درباره واکسیناسیون دام ها نیز گفت: واکسن تب برفکی گاو سالانه سه نوبت انجام می دهیم و در سال گذشته ۱۵۰ هزار راس گاو و ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار راس بز دربرابر تب برفکی واکسینه شدند.

رشیدی از واکسینه شدن ۸۵۰ هزار راس بز و یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس گوسفند در برابر آبله خبر داد و گفت: ۶۸ هزار راس گاو در برابر آبله نیز واکسیناسینه شده اند.

او ادامه می دهد: ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک در برابر طاعون نشخوارکنندگان واکسینه شده اند لذا کلیه جمعیت دام سبک استان سال گذشته علیه این بیماری واکسینه شدند.

رشیدی با بیان اینکه ۱۴ هزار قلاده سگ در سال گذشته واکسینه شد و ۵۷ هزار راس گاو و گوساله در برابر تب مالت واکسیناسیون شدند عنوان کرد: جمع آوری سگ های بلاصاحب بر عهده شهرداری است و ما وظیفه واکسیناسیون رایگان سگ های نگهبان را داریم که در همین راستا سال گذشته ۱۴ هزار قلاده سگ نگهبان و گله واکسیناسیون شدند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان افزود: برای کنترل جمعیت سگ ها باید عقیم و در همان اقلیم رهاسازی شوند اما اگر شهرداری مدیریت زباله های اطراف شهر را نداشته و مخروبه ها و خانه های خراب را جمع آوری نکند هر اقدامی انجام دهند جمعیت سگ ها کاهش پیدا نمی کند.

انتهای پیام




جمعیت سگ های بلاصاحب کاهش پیدا نمی‌کند اگر…

منبع: ایـسنا
? جمعیت سگ های بلاصاحب کاهش پیدا نمی‌کند اگر…