کارگران را دریابیم

روز و هفته کارگر تنها ایامی است که می شود گفت اسم کارگر از رسانه ها به گوشمان می رسد. به گزارش فت فتو؛ روز و هفته کارگر تنها ایامی است که می شود گفت اسم کارگر از رسانه ها به گوشمان می رسد. گرامیداشت روز و هفته کارگر برای این است که بگوییم گرامی‌ داشتِ […]

روز و هفته کارگر تنها ایامی است که می شود گفت اسم کارگر از رسانه ها به گوشمان می رسد.

به گزارش فت فتو؛ روز و هفته کارگر تنها ایامی است که می شود گفت اسم کارگر از رسانه ها به گوشمان می رسد.

گرامیداشت روز و هفته کارگر برای این است که بگوییم گرامی‌ داشتِ این روز تنها با برگزاری چند مراسم و تقدیر از چند کارگر و تبدیل یک روز به یک هفته امکان‌پذیر نیست! روز کارگر را باید با ارج نهادن به کارگران و حقوق آن‌ها را پاس داشت. 

کارگرانِ جهان سال‌ها در مخالفت با ساعت‌هایِ طولانیِ کار، شرایط نامناسب و نا ایمنِ کار، دریافتِ ناچیزِ دستمزد و در یک کلام برای بهبود شرایط کاری خود مبارزه کردند و در نهایت توانستند به بخشی از خواسته‌های خود برسند.

روز جهانیِ کارگر در واقع به پاسِ تمام این تلاش‌ها و مبارزات برای رسیدنِ به حقوق کارگران گرامی داشته می‌شود. حقوقی که امروز در قالب قانون کار کشورها تنظیم شده همان دستاوردِ سال‌ها مبارزات کارگری است و میزان پایبندی به این قانونِ – اگرچه حداقلی – و ضمانتِ اجراییِ آن نشان از میزان اهمیت کارگران در یک کشور دارد. 

متاسفانه در دیگر ایام سال به این قشر زحمتکش و موثر توجهی نمی شود. این قشر جزو اصلی ترین ارکان جامعه هستند اما نادیده گرفته شدن آنها از سوی مسؤولین اتفاق عادی و معمول است.

همه حدیث گهربار پیامبر اکرم(ص) را شنیده ایم « تا عرق کارگر خشک نشده حق و حقوق او را بپردازید»؛  اما شاید بتوان به جرات گفت که به این سخن توجه و عمل نمی شود و برای کارگران در حد رویا مانده است. با مشکلات اقتصادی سالهای اخیر آسیب پذیر ترین قشر کارگران هستند.

در شهرمان زرند نیز مثل خیلی از جاهای دیگر کارگران از سوی مسؤولین نادیده گرفته می شوند.

و این بی توجهی باعث شده است صاحبان سرمایه و کسب و کار از این افراد نهایت سواستفاده را بکنند.

عدم پرداخت به موقع حقوق و مزایا، عدم بیمه، ساعات طولانی کار و … از جمله مشکلات این قشر می باشد.

یکی از مشکلات کارگران زرندی به کارگیری افرادی از شهرهای اطراف و افاغنه توسط صاحبان کسب و کار و سرمایه است که این امر باعث بیکاری این قشر و مشکلات اقتصادی آنها شده است.

اگر صاحبان سرمایه و کسب و کار، از کارگران زرندی برای کارهای خود استفاده کنند و حق و حقوق و بیمه آنها را طبق قانون بپردازند می توان نیمی از مشکلات اقتصادی و فقر را از جامعه حل و رفع کرد.

در کنار بکارگیری کارگران بومی در زرند در پرداختن حقوق و مزایای آنها نیز باید توجه ویژه شود زیرا برخی کارفرمایان کار از کارگر می خواهند اما حقوق او را زمانی پرداخت می کنند که ارزش آن به شدت پایین آمده و یا به طور کامل پرداخت نمی کنند.

داستان ناتمام مشکلات کارگران تا زمانی که مسئولین از آنها حمایت جدی نکنند ادامه خواهد داشت.

به قلم : فائزه زارعی

انتهای پیام / قنبرزهی




کارگران را دریابیم

منبع:آرمـان
? کارگران را دریابیم