لیپوپروتئین با چگالی پایین یا همان کلسترول بد، خطر گرفتگی شریان ها و افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. پژوهش ها نشان می دهد که با کاهش یک واحد سطح ای دی ال خطر بروز بیماری های قلبی عروقی ۱ تا ۲ درصد کمتر می شود. به گزارش […]
لیپوپروتئین با چگالی پایین یا همان کلسترول بد، خطر گرفتگی شریان ها و افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. پژوهش ها نشان می دهد که با کاهش یک واحد سطح ای دی ال خطر بروز بیماری های قلبی عروقی ۱ تا ۲ درصد کمتر می شود.
به گزارش فت فتو؛ کلسترول بالا می تواند ناشی از عوامل بسیاری از جمله ژن، چاقی و عدم ورزش باشد با این حال اتخاذ یک شیوه غذایی مناسب می تواند سطح آن را کاهش دهد.
لوبیا: تمام انواع لوبیا منابع خوبی از فیبر محلول محسوب می شوند و مطالعات نشان می دهد که مصرف یک دوم فنجان پخته شده از این حبوبات در روز می تواند به میزان ۸ درصد کلسترول ال دی ال را کاهش دهد.
سیب: تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک سیب در روز یا حتی دو سیب، می تواند خطر اکسیداسیون کلسترول ال دی ال را کاهش دهد و آنهم به لطف آنتی اکسیدان هایی که در این میوه وجود دارد. اهمیت مصرف این آنتی اکسیدان ها آنجاست که فرایند اکسیداسیون کلسترول به احتمال زیاد منجر به ترویج التهاب و تشکیل پلاک در شریان ها می شود.
آجیل و دانه ها: گردو، بادام، پسته، تخمه کدو، دانه چیا و … همگی منابع خوبی از پروتئین و چربی های اشباع نشده برای سلامت قلب هستند ضمن این که منابع خوبی از مواد معدنی و فیبر بعلاوه ویتامین ها نیز محسوب می شوند. مصرف روزانه یک اونس معادل یک چهارم فنجان آجیل بدون نمک برای کاهش میزان کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب یا همان اچ دی ال مفید است.
جو دو سر: سبوس جوی دو سر حاوی بتا گلوتان، فیبر محلول در آب است که به منجر به کاهش ال دی ال در گردش خون می شود. مطالعات نشان می دهد که مصرف روزانه حداقل ۳ گرم جو دو سر میزان این کلسترول را تا ۷ درصد کاهش می دهد. سبوس جوی دو سر همچنین حاوی آنتی اکسیدانی به نام پلی فنولیک است که منجر به جلوگیری از التهاب و تشکیل پلاک در دیواره شریان ها می شود.
چای سبز: همه انواع چای حاوی آنتی اکسیدان هستند و مصرف آنها منجر به کاهش ال دی ال می شود اما پای سبز حاوی آنتی اکسیدانی قوی به نام اپیگالوکتشین گالات است که بهترین نتایج را برای کاهش سطح ال دی ال دارد.
گریپ فروت: خوردن فقط یک عدد گریپ فروت در روز و ادامه آن به مدت یک ماه منجر به کاهش سطح کلسترول به میزان ۲۰ درصد می شود و آنهم به خاطر وجود لیکوپن در پالپ این میوه. گریپ فروت همچنین حاوی پکتین، یک فیبر محلول است که منجر به کاهش ال دی ال می شود. آگاه باشید که گریپ فروت می تواند در تداخل با مصرف برخی داروها مانند استاتین ها و یا مهارکننده های کانال کلسیم باشد و اگر در حال مصرف این داروها باشید، قبل از مصرف گریپ فروت با پزشک خود حتما مشورت کنید.
استرول های گیاهی: استرول های گیاهی و استانول در مجموع به عنوان فیتواسترول شناخته می شوند و در روغن سویا، روغن ذرت، آجیل، حبوبات، غلات سبوس دار، میوه ها و سبزیجات و حتی شکلات تیره موجود است. مطالعات نشان می دهد که روزانه مصرف ۲ گرم استرول / استانول می تواند خطر کلسترول ال دی ال را به میزان ۶ تا ۱۴ درصد کاهش دهد.
منبع:بــرنا ? ۷ خوراکی گیاهی برای تعادل سطح کلسترول خون
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمان گفت: با برگزاری مرحله دوم ششمین دوره انتخابات مجامع هلالاحمر، اعضای هیات مدیره جمعیت هلالاحمر استان کرمان مشخص شدند. به گزارش نذیر کرمان؛ رضا فلاح بیان کرد: دومین مرحله انتخابات هیات مدیره و بازرسی جمعیت هلالاحمر کرمان با حضور ۴۳ نفر از اعضای شورای اجرایی هلالاحمر شعب استان همزمان با […]
رییس حوزه قضایی راین از پلمب ۲واحد صنفی متخلف بدلیل عدم رعایت نکات بهداشتی خبر داد. به گزارش نذیر کرمان؛ سید مصطفی توکلی در حاشیه بازید از صنوف مختلف اظهار داشت: در راستای اجرای دستورالعملهای قوه قضائیه و به منظور نظارت دقیق بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی و رستوران ها، گشتهای امنیت غذایی و بهداشتی […]
معاون شبکه دامپزشکی شهربابک گفت: حدود ۱۰۰ کیلوگرم ماهی فاسد در شهربابک کشف و ضبط شد. به گزارش نذیر کرمان؛ مجید خدایاری در پی کشف و ضبط ماهی فاسد توسط اکیپهای بهداشتی دامپزشکی گفت: همشهریان از خرید ماهی و میگو از خودروهای دورهگرد اجتناب کنند، چون ماهی و میگوی ناسالم به دلیل فسادپذیری بالا میتواند […]
از سوی مربی تیم ملی ۱۳ بازیکن به اردوی آماده سازی تیمهای ملی فوتوالی دعوت شدند. به گزارش نذیر کرمان؛ وحید ایمری، مربی تیم ملی فوتوالی کشورمان، ۱۳ بازیکن را به مرحله سوم اردوی آماده سازی تیمهای ملی فوتوالی که از تاریخ ۱۸ الی ۲۳ مهرماه در شهرستان گنبدکاووس برگزار میشود دعوت کرد.این اردو به […]
9 − هشت =