بازرس کل قضایی استان کرمان: “مصلحتاندیشی” و عدم جسارت مدیریتی عامل عقبماندگی استان؛ همه در خدمت سرمایهگذاری | خبر کرمان
نذیر کرمان – دادخدا سالاری، بازرس کل قضایی استان کرمان، در جلسه شورای هماهنگی بانکهای استان، با تشریح وضعیت توسعهای کرمان و ظرفیتهای موجود، اظهار داشت: شرایط فعلی استان نشان میدهد که تمامی عوامل اجرایی، نظارتی، نمایندگان مجلس و سیستم بانکی باید رویکرد خود را تغییر داده و در جهت تسهیل فرآیندهای سرمایهگذاری گام بردارند.
وی با انتقاد از رویکردهای گذشته، “مصلحتاندیشی” و “عدم جسارت مدیریتی” را از عوامل اصلی عقبماندگی استان در برخی بخشها برشمرد و تاکید کرد: برای عبور از این شرایط، نیازمند طرحی نو و عزمی همگانی هستیم. سالاری با بیان اینکه “بزرگترین شجاعت، قبول اشتباهات است”، از همه مسئولان خواست تا سهم خود را در وضعیت فعلی استان بپذیرند و از فرافکنی خودداری کنند.
بازرس کل قضایی استان، با تاکید بر لزوم حرکت هدفمند و برنامهمحور بر اساس واقعیتهای موجود برای جبران عقبماندگیها، از نمایندگان مجلس نیز خواست تا با استفاده از اختیارات نظارتی خود و دسترسی به مدیران عالی کشوری، به جای پرداختن به مسائل جزئی، بر حل مشکلات کلان استان متمرکز شوند تا روند توسعه سرعت گیرد و کاستیها جبران شود.
سالاری با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری در توسعه، موجود مولد سرمایهگذاری در استان را “بیمار و رنجور” توصیف کرد و خواستار همت و کمک همگانی برای مداوا و بهبود آن شد. وی نقش بانکها را در این فرآیند “شتابدهنده” خواند و اعلام کرد: از این پس، ریلگذاری سازمان بازرسی بر مبنای شعار “همه با هم در خدمت سرمایهگذاری” خواهد بود.
دادخدا سالاری در پایان تاکید کرد: سازمان بازرسی استان، بر اساس وظایف نظارتی خود ذیل اصل ۱۷۴ قانون اساسی و سایر قوانین موضوعه، با استفاده از اختیارات قانونی، نسبت به سوال، مطالبهگری و اعمال نظارت لازم در زمینه “ترک فعل” و عدم انجام وظایف سازمانی مدیران در ارائه خدمات به مردم و به طور ویژه به سرمایهگذاران، اقدام و پیگیری خواهد نمود.
کلمات کلیدی: کرمان، بازرس کل قضایی، عقبماندگی، مصلحتاندیشی، جسارت مدیریتی، سرمایهگذاری، تسهیلگری، بانکها، ترک فعل، مسئولیتپذیری، توسعه استانی، نظارت قضایی.
مصلحت اندیشی و عدم جسارت مدیریتی باعث عقب ماندگی کرمان شده است
منبع: مــهر
? مصلحت اندیشی و عدم جسارت مدیریتی باعث عقب ماندگی کرمان شده است
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰