۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان احداث می‌شود

فردای کرمان – گروه اقتصاد: مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان در جمع خبرنگاران با بیان این‌که ۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان در حال احداث است،گفت:«برای تامین بار صنایع استان نیز برنامه‌ریزی و اقدام جهت احداث دو هزار مگاوات نیروگاه سیکل‌ ترکیبی و ۶۵۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر،بر اساس تفاهم‌نامۀ بین وزارت صمت و وزارت نیرو،در […]

فردای کرمان – گروه اقتصاد: مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان در جمع خبرنگاران با بیان این‌که ۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان در حال احداث است،گفت:«برای تامین بار صنایع استان نیز برنامه‌ریزی و اقدام جهت احداث دو هزار مگاوات نیروگاه سیکل‌ ترکیبی و ۶۵۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر،بر اساس تفاهم‌نامۀ بین وزارت صمت و وزارت نیرو،در استان انجام شده که تا پایان دولت به بهره‌برداری می‌رسد».

حمیدرضا حبیبی با اشاره به مزیت‌های تولید برق توسط نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان با توجه به تابش خورشید،ارتفاع،هوای مناسب و پاکی هوا،افزود:«در حال حاضر ۷۱٫۸ مگاوات ظرفیت نصب‌شده در نیروگاه‌های بالای یک مگاوات و ۲۵ مگاوات ظرفیت نصب‌شده محدود به انشعاب به‌صورت خانگی در استان وجود دارد».

وی همچنین با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح صنعت برق در هفتۀ دولت،یادآور شد:«پنج پروژۀ فوق‌توزیع و انتقال با اعتبار ۳۵۴ میلیارد تومان در هفتۀ دولت در صنعت برق کرمان افتتاح می‌شود و عملیات اجرایی شش پروژه نیز با اعتبار ۸۹۷ میلیارد تومان آغاز خواهد شد».

به گزارش خبرنگار فردای کرمان،مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان سوم شهریورماه در نشست خبری به مناسبت هفتۀ دولت بیان کرد:«ظرفیت نصب‌شدۀ استان در بخش تولید برق،۴ هزار و ۱۹۵ مگاوات است که از این میزان،۳ هزار و ۳۳۴ مگاوات تولید عملی است».

وی ادامه داد:«میزان مصرف استان در زمان بار،حدود سه‌هزار و ۱۰۰ مگاوات است و خوشبختانه در استان کرمان تراز تولید و مصرف مثبت است و ما توان تولید بیش از نیاز استان را داریم».

حبیبی خاطرنشان کرد:«این میزان مصرف از طریق ۹ هزار کیلومتر شبکه انتقال فوق‌توزیع و از طریق ۱۴۰ پست انتقال و فوق‌توزیع با ظرفیت بیش از ۱۶ هزار مگاوات آمپر تامین می‌شود».

وی با بیان این‌که ۴۵ درصد مصرف انرژی استان در سال گذشته در بخش صنعت بوده است،گفت:«۲۳ درصد مصرف برق در حوزۀ کشاورزی،۲۲ درصد در بخش خانگی و مابقی در سایر مصارف ازجمله تجاری،روشنایی معابر و عمومی بوده است».

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان افزود:«از ابتدای دولت سیزدهم،۵۲۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان صورت گرفته و ۳۴۵ مگاوات ظرفیت تولید استان افزوده شده است که ۳۲۰ مگاوات در نیروگاه سیکل ترکیبی زرند و ۲۵ مگاوات در نیروگاه تجدیدپذیر استان تولید شده است».

وی همچنین ادامه داد:«دو خط ۴۰۰ کیلوولت جیرفت – بم با ۹۰ کیلومتر مدار و خط ۴۰۰ کیلومتر ارتباطی پست خبر در منطقۀ ارزوئیه با ۵۰ کیلومتر مدارخط،مراحل پایانی خود را سپری می‌کنند و ظرف یک ماه آینده به مدار شبکه وصل خواهند شد و ارتقا خوبی در بحث انتقال توان در استان ایجاد می‌کنند».

حبیبی افزود:«خوشبختانه در بخش انتقال فوق‌توزیع مشکلی برای تامین بار مشترکیت خانگی،صنعتی و تجاری نداریم و امکان توسعه در همۀ این بخش‌ها وجود دارد».

وی در ادامه با بیان این‌که صنعت برق همواره نیازمند کمک و همراهی مردم است،گفت:«سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۹،در پیک بار ۱۳ درصد رشد مصرف در استان کرمان داشتیم که بخشی از آن صنعتی بوده و بخشی نیز در خانگی و کشاورزی بوده است».

حبیبی تاکید کرد:«مدیریت مصرف منحصر به فصل تابستان و پیک بار نیست زیرا برای تولید برق از زیرساخت‌ها و منابع انرژی کشور استفاده می‌شود و هرچه استفاده از این منابع کنترل‌شده و بهینه باشد،به توسعۀ کشور کمک خواهد کرد»./ پ




۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان احداث می‌شود

منبع:خبر کرمان
?

۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان احداث می‌شود

:اخبار استان کرمان – اقتصادی