فت فتو/کرمان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: تاکنون کار واکسیناسیون برای ۴۱ درصد از دانش آموزان شهرستان های رفسنجان و انار انجام شده است. دکتر”احمد جمالی زاده” در گفت و گو با فت فتو اظهار کرد: یکی از نخستین اماکنی که در ابتدای شیوع کرونا تعطیل شد، مدارس بودند. اوایل مهرماه سال گذشته […]
فت فتو/کرمان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: تاکنون کار واکسیناسیون برای ۴۱ درصد از دانش آموزان شهرستان های رفسنجان و انار انجام شده است.
دکتر”احمد جمالی زاده” در گفت و گو با فت فتو اظهار کرد: یکی از نخستین اماکنی که در ابتدای شیوع کرونا تعطیل شد، مدارس بودند. اوایل مهرماه سال گذشته برنامه ریزی هایی برای بازگشایی برخی کلاس ها و مدارس صورت گرفت اما متاسفانه پس از بروز موج سوم بیماری در اواخر مهرماه، مجدداً مدارس تعطیل شد و عمده آموزش ها در یک سال گذشته به صورت مجازی انجام شد.
وی سرعت گرفتن روند واکسیناسیون در دو ماه اخیر را یکی از عوامل مهم تصمیم گیری برای بازگشایی حضوری مدارس دانست و افزود: واکسیناسیون سبب شد تا اطمینان نسبی برای حضوری شدن آموزش ها در مدارس فراهم شود.
جمالی زاده تصریح کرد: این موضوع زمانی کامل می شود که هم معلمان و هم دانش آموزان دو دوز واکسن خود را تزریق کرده باشند و دو هفته بعد ایمنی آنها حاصل شود؛ باید گفت تا یکی دو ماه آینده درگیر واکسیناسیون دانش آموزان هستیم و در این فاصله زمانی بایستی پروتکل ها را خیلی رعایت کنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان درخصوص آمار واکسیناسیون کرونا برای دانش آموزان رفسنجان و انار بیان کرد: از مجموع ۲۸ هزار و ۷۷۷ نفر در گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال(دانش آموز) ایرانی در رفسنجان و انار تاکنون تعداد ۱۱ هزار و ۷۷۱ نفر واکسینه شده اند یعنی ۴۱ درصد این گروه سنی واکسن زده اند.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون گروه سنی زیر ۱۲ سال در رفسنجان و انار هنوز آغاز نشده، ادامه داد: برای بررسی رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس شهرستان رفسنجان و انار تیم های نظارتی تشکیل و بازرسی ها در این موضوع نیز انجام شده و اگر مدرسه ای این موضوع را رعایت نکند برابر مقررات برخورد می شود.
جمالی زاده قطع زنجیره انتقال بیماری را یکی از مهمترین فواید واکسیناسیون در سنین پایین برشمرد و گفت: اهمیت واکسیناسیون در سنین بالا، کاهش ابتلا، مرگ و میر و عوارض بیماری است اما اهمیت آن در سنین پایین تر بیشتر قطع زنجیره انتقال بیماری به شمار می رود.
وی بر نقش خانواده ها مبنی بر آگاهسازی و اطلاع رسانی به فرزندان در خصوص واکسیناسیون را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: نکته حائز اهمیت، نظارت والدین در قالب انجمن اولیاء و مربیان بر لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس است و اینکه نسبت به این موضوع بی تفاوت نباشند همچنین مدیران و تک تک معلمان نیز این موضوع را مدنظر داشته باشند.
رییس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان برگزاری جلسات با مسئولین آموزش و پرورش در خصوص بازگشایی مدارس و توجیه مدیران و تشکیل تیم های نظارتی مشترک بازدید از مدارس و برخورد قانونی با مدارس متخلف را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.
انتهای پیام
منبع:ایـسنا ? ۴۱ درصد دانش آموزان رفسنجان و انار واکسن کرونا تزریق کرده اند
زلزله بزرگ ۶.۵ بم استان کرمان در ۲۱ سال قبل در حالی رخ داد که تا پیش از آن هیچ زمینلرزهای در آن به ثبت نرسیده بود و به باور متخصصان این حوزه با ملاحظات پیشگیرانه میتوان ۵ تا ۱۰ برابر از میزان خسارتهای جانی و مالی در سوانح طبیعی و انسانی کاست؛ چرا که […]
نذیر کرمان/کرمان سحرگاه پنجم دیماه ۱۳۸۲، شهر بم در خوابی سنگین فرو رفته بود. سوز سرد زمستانی، کوچههای خاموش شهر را در آغوش گرفته بود و خانهها چون صدفهایی مطمئن، خانوادههای خسته را در خود پناه داده بودند. اما زمین، این مادر بیرحم، ناگهان طغیان کرد. تنها ۱۲.۵ ثانیه کافی بود تا آرامش به ویرانی […]
نذیر کرمان/کرمان رئیس اتاق بازرگانی شهرستان رفسنجان به ظرفیتهای شهرستان اشاره و تأکید کرد: موقعیت استراتژیک رفسنجان و ظرفیتهای متنوع آن میتواند در خدمتِ شعار تولید یک میلیون تن کاتد مس در برنامه هفتم توسعه اقتصادی باشد و این شهرستان را به عنوان «نقطه سبز سرمایهگذاری» تلقی کند. مجید حجت غروب چهارم دیماه در نشست […]
نذیر کرمان/کرمان مراسم تجلیل از بانوان و مادرانی که فرزندانشان از سقط نجات یافتند(طرح نفس)، چهارم دی ماه در زرند برگزار شد. این مراسم با حضور امام جمعه، فرماندار، مسئول مرکز نفس کرمان، جمعی از مسئولان اجرایی، فرماندهان نیروهای نظامی، انتظامی و خانوادههای معظم شهدا با هدف تکریم مقام زن و تجلیل از مادران برگزیده […]
2 × =