صدیقه کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به در پیش بودن عید قربان، اظهار داشت: طبق روال هر سال دامپزشکی در این ایام، نظارت بهداشتی و شرعی بر دامهای ذبح شده عید قربان را در برنامه دارد. وی با بیان اینکه ۳۲ اکیپ ثابت و ۳۰ اکیپ […]
صدیقه کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به در پیش بودن عید قربان، اظهار داشت: طبق روال هر سال دامپزشکی در این ایام، نظارت بهداشتی و شرعی بر دامهای ذبح شده عید قربان را در برنامه دارد.
وی با بیان اینکه ۳۲ اکیپ ثابت و ۳۰ اکیپ سیار بر ذبح قربانی امسال در استان کرمان نظارت دارند، گفت: این اکیپها شامل ۲۹ دکتر دامپزشک، ۵۷ بازرس بهداشتی گوشت و ۱۵ ناظر شرعی است که در مکانهای تعیین شده مستقر هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه این مکانها در سطح شهرستانهای استان، در کشتارگاهها و گاهی در مراکز خیریه مستقر هستند که بر کشتار دامها نظارت بهداشتی و شرعی دارند، بیان کرد: مسئله مهم این است که جداً از کشتار دام در خارج از کشتارگاهها خودداری کنند.
وی با بیان اینکه گوشتی که در خارج این مکانها ذبح شود، به عنوان گوشتهای غیرنظارت شده و غیربهداشتی محسوب میشوند، ادامه داد: این گوشتها میتوانند به انواع بیماری های مشترک انسان و دام، به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو آلوده باشند و برای خود این افراد و خانوادههای آنها ایجاد آلودگی کنند.
کاظمی با اشاره به اینکه در ارتباط با کشتار دامها باید بازرسی بهداشتی پیش از کشتار انجام شود، گفت: این کار توسط همکاران ما در دامپزشکی انجام میشود و دامها باید علائم آلودگی انگلهای خارجی و تبداربودن را نداشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه دامها باید دوره استراحت پیش از کشتار را طی کرده باشند، افزود: قسمتهای غیرقابل مصرف لاشه هم باید با نظارت همکاران ما در دامپزشکی از چرخه مصرف خارج شود.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه نکته مهم نگهداری گوشت در پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت و آلایش به مدت ۴۸ تا ۷۲ ساعت است و پس از آن مورد مصرف قرار گیرد، ابراز داشت: گذراندن دوره استراحت پیش از کشتار حتماً باید انجام شود.
وی با توصیه به اینکه کشتار دامهای خریداری شده برای نذری در کشتارگاهها و مراکز مجاز انجام شود، بیان کرد: اگر کشتاری در منازل انجام شد در خواست داریم که همه موارد بهداشت فردی از جمله استفاده از ماسک، دستکش و چکمه را رعایت کنند.
کاظمی با بیان اینکه پس از کشتار، از دمیدن زیر پوست دام با دهان و از تماس با خون و ترشحات دام خودداری کنند، گفت: لاشه دام را حتماً باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و پس از نگهداری گوشت در یخچال نسبت، به تقسیم آن اقدام کنند.
انتهای پیام/۵۱۱/
منبع: تسنــیم ? ۶۲ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی بر ذبح قربانی در استان کرمان نظارت دارند
همزمان با ایام فاطمیه پیکر مطهر ۱۰ شهید گمنام تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس وارد کرمان شد و پایتخت مقاومت اسلامی بار دیگر معطر به عطر شهدای گمنام شد. – اخبار استانها – به گزارش نذیر کرمان از کرمان، همزمان با ایام فاطمیه پیکر مطهر ۱۰ شهید گمنام تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس […]
رئیس کل دادگستری استان کرمان، از افزایش ۶۹ درصدی آزادی زندانیان جرایم غیرعمد استان خبر داد و گفت: ۶۳ زندانی نیز به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم آزاد میشود. – اخبار استانها – به گزارش نذیر کرمان از کرمان، حجتالاسلام ابراهیم حمیدی، ظهر امروز در جلسه ستاد دیه استان کرمان که با حضور حجتالاسلام والمسلمین […]
مدیر ستاد دیه استان کرمان از ورود ۲۵۷ زندانی جرائم غیرعمد به زندانهای استان طی سال جاری خبر داد و گفت: آمار ورودی زندانیان جرائم غیرعمد نگران کننده است. – اخبار استانها – به گزارش نذیر کرمان از کرمان، سید حجتالله موسوی قوام ظهر امروز در جلسه ستاد دیه استان کرمان که با حضور حجتالاسلام […]
مدیرکل بازرسی استان کرمان بر ضرورت اصلاح شیوههای مدیریتی باشگاهداری صنایع و معادن استان تاکید کرد و گفت: اجازه استمرار چنین وضعیتی داده نمیشود. – اخبار استانها – به گزارش نذیر کرمان از کرمان، دادخدا سالاری صبح امروز در دیدار مدیرعامل شرکت ملی مس با بیان اینکه نفع باشگاهداری کنونی این شرکتها در استان به […]
× =