۱۳۷ کارگاه زودبازده در روستاهای رفسنجان ایجاد شد | اخبار رفسنجان

به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان رفسنجان مهندس حسین رضایی در همایش شوراهای اسلامی شهرها، روستاها و شهرداران و دهیاران در تالار علقمه رفسنجان اظهار کرد: ایجاد کارخانه های بزرگ، زمانبر است از طرفی کارگاه های کوچک زودبازده در راستای فرایند تحقق اقتصاد مقاومتی است. وی افزود: کارخانه بزرگ نمی […]


به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان رفسنجان مهندس حسین رضایی در همایش شوراهای اسلامی شهرها، روستاها و شهرداران و دهیاران در تالار علقمه رفسنجان اظهار کرد: ایجاد کارخانه های بزرگ، زمانبر است از طرفی کارگاه های کوچک زودبازده در راستای فرایند تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: کارخانه بزرگ نمی تواند افراد زیادی مشغول کند اما با راه اندازی کارگاه های کوچک زودبازده در سطح وسیع می توان چند برابر، اشتغال پایدار زود هنگام ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه در بیش از ۱۳۰ روستا افزون بر ۱۳۷ کارگاه تولیدی در راستای اشتغالزایی ایجاد شده و فضای کسب و کار روستاها را بهبود بخشیده اند.

 

رضایی اظهار داشت: یکی از نمونه این کارگاه ها در کبوترخانه است که با وجود تنوع تولید بستنی، نیازمند مواد اولیه از جمله لیوان های بیسکوییتی بود که با راه اندازی کارگاه خوشبختانه هم نیاز در این زمینه برطرف شده هم جوانان مشغول به کار شده اند.

فرماندار رفسنجان در بخش دیگر از سخنان خود به مدیریت مصرف آب و برق اشاره کرد و گفت: در زمان بحران آب، شهرها و روستاهایمان بیش از ۶۰ لیتر در ثانیه کمبود آب دارند که تلاش ها در کاهش این معضل در حال انجام است و مردم هم به مصرف بهینه آب و برق روی آورند تا از این بحران به خوبی عبور کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰۵ هزار کولر آبی در شهرستان نصب است که روزانه برای هر کولر بالغ بر ۶۰۰ تا ۹۰۰ لیتر آب مصرف میشود لذا صرفه جویی در این زمینه هم می تواند به رفع کمبود آب کمک‌کند.

رضایی به انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان جهت آب آشامیدنی اشاره و تصریح کرد: رفسنجان دارای ۸۰ هزار هکتار باغ به ارزش بیش از ۴ هزار میلیارد دلار است که ایجاد شاخه ای از خط اصلی انتقال آب خلیج فارس در برنامه داریم تا کشاورزان هم از این آب بتوانند درختان خود را آبیاری کنند و از معضل خشکسالی رهایی یابند.

وی بیان کرد: این خط آب نیاز به اعتبار ۷۰۰ میلیون دلاری دارد و‌ کشاورزان اگر از این طرح مطلع شوند و سرمایه گذاری کنند به نفعشان خواهد بود.

 

انتهای پیام/

منبع: نذیر کرمان
?۱۳۷ کارگاه زودبازده در روستاهای رفسنجان ایجاد شد : اخبار استان کرمان – رفسنجان