یک متخصص طب سنتی ایرانی: مسافرین پیاده روی اربعین از پیاده روی با معده پر خودداری کنند

به گزارش فت فتو از کرمان؛ دکتر “حسین کارگر” در این خصوص گفت: مسافرین اربعین باید قبل از سفر چند روزی خود را به شرایط سفر عادت دهند و شروع به پیاده روی کنند و به تدریج بر مقدارآن بیفزایند تا بدن عادت کرده و یک دفعه با یک فشار مضاعف مواجه نشوند؛ به خصوص […]

به گزارش فت فتو از کرمان؛ دکتر “حسین کارگر” در این خصوص گفت: مسافرین اربعین باید قبل از سفر چند روزی خود را به شرایط سفر عادت دهند و شروع به پیاده روی کنند و به تدریج بر مقدارآن بیفزایند تا بدن عادت کرده و یک دفعه با یک فشار مضاعف مواجه نشوند؛ به خصوص در افراد دارای اضافه وزن حتماً باید این مهم رعایت شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: غذای سفر باید مقوی باشد مانند غذاهای حاوی گوشت و تخم مرغ، چرا که رنج سفر قوای بدنی انسان را کاهش می دهد لذا باید غذای مقوی میل شود تا جبران انرژی از دست رفته را بنماید.

وی اضافه کرد: مسافرین اربعین باید از خوردن غذاهای شور و تند پرهیز کنند واز پیاده روی با معده پر خودداری کرده و اگر ناچار به حرکت هستند باید مقدار غذای کمتری میل نمایند.

این متخصص طب سنتی در خصوص نوشیدن آب در طول مسیر هم گفت: اگر حس می کنید که آب محل مسافرت به شما نمی سازد می توانید ضرر آب را با اضافه نمودن مقدار خیلی کم سرکه برطرف سازید.

دکتر کارگر در خصوص استفاده از خوراکی ها جهت رفع تشنگی هم گفت: از جمله خوراکی هایی که رفع تشنگی و عطش می کنند عبارتند از: دوغ، آلو، تمر هندی و قره قروت.

وی در خصوص پوشش افراد در زیر آفتاب هم گفت: در گرما و آفتاب باید مسافر تمام بدن و خصوصاً سر را با پوششی نازک بپوشاند.

وی توصیه ی دیگری هم کرد وگفت: مسافرین اربعین لازم است که بعد از طی مقداری مسافت،  پاها را از کفش و جوراب در آورده و قدری ماساژ ملایم دهند.

این عضو هیئت علمی در خصوص تاول زدن پاها در طول مسیر هم گفت: یکی از موارد شایعی که در پیاده روی های طولانی ایجاد می شود تاول زدن پاها است، که  بهتر است تاول را با سوزنی استریل سوراخ و مایع آن را خارج نموده و بعد به روی آن گلنار (گل انار فارسی) سائیده بپاشید.

 

وی همچنین  در خصوص خستگی  مسافرین در طول مسیر هم توصیه ای کرد و گفت:  توصیه می شود افراد زمانی که خسته شدند انگشتان پاها را چرب کنند یا این که پاها را تا زانو با آب شستشو دهند البته در هوای سرد با آب گرم و بالعکس که این کار خستگی را تا حد خیلی زیادی رفع می کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف




یک متخصص طب سنتی ایرانی: مسافرین پیاده روی اربعین از پیاده روی با معده پر خودداری کنند

منبع: بــرنا
? یک متخصص طب سنتی ایرانی: مسافرین پیاده روی اربعین از پیاده روی با معده پر خودداری کنند