به گزارش فت فتو؛ از طرف دیگر، بعضی از مطالعات نشان میدهند که دانشآموزان، مخصوصا قبل از سن ۱۲ سالگی، علاقه بیشتری به مصرف صبحانههای گرم دارند. املت سبزیجات، یک صبحانه کامل و مغذی و گرم برای روزهای سرد پاییزی و زمستانی است که میتواند تمامی نیازهای تغذیهای دانشآموزان را تامین کند. مواد لازم برای […]
به گزارش فت فتو؛ از طرف دیگر، بعضی از مطالعات نشان میدهند که دانشآموزان، مخصوصا قبل از سن ۱۲ سالگی، علاقه بیشتری به مصرف صبحانههای گرم دارند.
املت سبزیجات، یک صبحانه کامل و مغذی و گرم برای روزهای سرد پاییزی و زمستانی است که میتواند تمامی نیازهای تغذیهای دانشآموزان را تامین کند.
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن زیتون مخصوص سرخکردنی ۲ قاشق غذاخوری
سیبزمینی پخته و خرد شده ۳۵۰ گرم (بهتر است از سیبزمینی ریز استفاده کنید و آنها را بعد از پختن همراه با پوست در این املت بریزید)
ترکیب قارچ، فلفل دلمهای و کدو سبز خرد شده ۴ لیوان
پیازچه خرد شده ۳ شاخه
رزماری یا آویشن خشک ۱ قاشق چایخوری (میتوانید از این سبزیجات بهصورت تازه هم استفاده کنید)
تخممرغ ۶ عدد
بیبی اسفناج ۲ لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
اولین نکته برای تهیه این صبحانه، این است که شما میتوانید سیبزمینیها را از شب قبل بپزید، خرد کنید و کنار بگذارید تا مدتزمان پخت صبحانه به حداقل ممکن برسد.
روغن زیتون را در یک تابه نچسب بریزید و بخش سفید پیازچهها را در آن تفت بدهید. بعد از حدود ۱ دقیقه که عطر پیازچه بلند شد، میتوانید قارچ و کدو سبز و فلفل دلمهای را به تابه اضافه کنید.
حدود ۸ دقیقه تمامی مواد را با یکدیگر تفت بدهید تا سبزیجات کاملا نرم شوند.
آویشن یا رزماری را به این ترکیب اضافه کنید و سپس سیبزمینیهای پختهشده را به سایر مواد داخل تابه بیفزایید.
بعد از اینکه همه مواد را بهخوبی با یکدیگر تفت دادید، سبزیجات را به کنارههای تابه منتقل کنید و اجازه دهید تا وسط تابه به اندازه یک دایره بزرگ خالی شود.
تخممرغها، قسمت سبز پیازچه و بیبی اسفناجها را داخل تابه بریزید و این ترکیبات را با حرارت ملایم تفت بدهید تا تخممرغ ببندد و اسفناج و پیازچه هم کمی سبک شوند.
در این مرحله میتوانید نمک را اضافه کنید و تمامی مواد را برای یکدست شدن با یکدیگر هم بزنید.
شما میتوانید برای افزایش ارزش تغذیهای این صبحانه، آن را همراه با انواع نانهای سبوسدار یا نان تست جو برای دانشآموزان سرو کنید.
در این صبحانه بسیار سالم و مغذی میتوان از انواع سبزیجات مورد علاقه بچهها استفاده کرد.
ارزش تغذیهای
هر وعده مصرفی از این صبحانه حاوی ۲۵۴ کیلوکالری انرژی، ۱۲.۴ گرم پروتئین، ۱۹.۷ گرم کربوهیدرات، ۴.۳ گرم فیبر غذایی، ۴.۵ گرم قند، ۱۴.۲ گرم چربی، ۲۷۹ میلیگرم کلسترول، ۲۹۳۶ واحد بینالمللی ویتامین A، ۸۷.۳ میلیگرم ویتامین C، ۷۳.۶ میکروگرم فولات، ۷۲.۵ میلیگرم کلسیم، ۲.۸ میلیگرم آهن، ۳۳.۶ میلیگرم منیزیم، ۷۱۳.۸ میلیگرم پتاسیم و ۴۱۵ میلیگرم سدیم است.
نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف
منبع: بــرنا ? یک صبحانه ساده و مناسب برای دانشآموزان+طرز تهیه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس اتاق بازرگانی کرمان با اشاره به مشکلات استانی در حوزۀ گردشگری گفت: علاوه بر تأثیرپذیری از مسائل کلی ملی، گردشگری استان بهطور مزمن از عدم شناخت کرمان در سطح ملی و بینالمللی رنج میبرد. به گزارش نذیر کرمان؛ سید مهدی طبیبزاده در نشست شورای پژوهشی اتاق کرمان با موضوع بررسی وضعیت گردشگری استان و […]
رییس کل دادگستری استان کرمان از اعطای ۱۵ روز مرخصی به زندانیان واجد شرایط در سراسر استان کرمان به مناسبت اعیاد ماه رجب خبر داد. به گزارش نذیر کرمان؛ حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در حاشیه برگزاری جشن بزرگ ولادت امام جواد (ع) و امیرالمومنین (ع) و روز پدر در زرند اظهار داشت: این مرخصی […]
فوق تخصص روانپزشکی کودکان و نوجوان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه یکی از روشهای اصلی در درمان شب ادراری کودکان، پیشگیری از استرس و اضطراب است گفت: والدین باید توجه داشته باشند که محیط خانه باید آرام و بدون تنش باشد و مواردی مانند تماشای صحنههای ترسناک یا بحثهای خانوادگی در جمع […]
بازرس کل قضایی کرمان تاکید کرد: تنظیم بازار و مدیریت امور صادرات نباید به گونهای باشد که به ورشکستگی تولیدکننده، صادرکننده و نیز بیاعتمادی مشتریان خارج از کشور نسبت به ایران و تولیدکنندگان ایرانی بیانجامد. به گزارش نذیر کرمان؛ دادخدا سالاری در نشستی با اعضای خانه صنعت و معدن استان به بررسی و آسیب شناسی […]
+ = پنج