فت فتو/کرمان یک کارشناس اقتصاد مسکن گفت: اُفت تقاضا باعث ازدیاد و انباشته شدن آن و اُفت سرمایهگذاری باعث کاهش عرضه و نتیجهای که حاصل می شود کاملا مشخص است؛ “گرانی مسکن”. سیدعلی گلسرخی در گفتوگو با خبرنگار فت فتو با اشاره به وضعیت کنونی بازار مسکن، رکود حاکم بر بازار را نتیجه وعدههای دولت […]
فت فتو/کرمان یک کارشناس اقتصاد مسکن گفت: اُفت تقاضا باعث ازدیاد و انباشته شدن آن و اُفت سرمایهگذاری باعث کاهش عرضه و نتیجهای که حاصل می شود کاملا مشخص است؛ “گرانی مسکن”.
سیدعلی گلسرخی در گفتوگو با خبرنگار فت فتو با اشاره به وضعیت کنونی بازار مسکن، رکود حاکم بر بازار را نتیجه وعدههای دولت سیزدهم در این بخش دانست و از جمله مهمترین این وعدهها را، ساخت یک میلیون واحد مسکونی در هر سال ذکر کرد.
وی افزود: این وعده دولت که یک وعده غیر مطالعه شده بود باعث شد تا بازار مسکن دچار یک شوک روانی شود و در نتیجه فشار خون آن در دو بخش مهم این بازار دچار افت شود.
گلسرخی، سرمایهگذاری و تقاضا را از مهمترین بخش های بازار مسکن دانست که به اعتقاد وی، پس از وعده دولت درخصوص ساخت چهار میلیون مسکن، دچار افت شد.
این فعال حوزه مسکن تاکید کرد: با طرح این وعده دولت، نوعی ترس در سرمایه گذارانی که در ساخت مسکن فعالیت داشتند، ایجاد شد و این ترس “عدم توانایی رقابت با دولت”، باعث شد تا سرمایهگذاری خود را به خارج از بازار مسکن منتقل کنند.
وی خاطرنشان کرد: خروج سرمایهگذاران بخش خصوصی مسکن منجر به کاهش عرضه مسکن در سالهای آینده خواهد شد و اگر دولت نتواند به وعده خود در زمینه ساخت چهار میلیون واحد مسکونی جامه عمل بپوشاند، قیمت مسکن به شدت روند افزایشی در پیش خواهد گرفت.
این کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه تقاضا در بازار مسکن اکنون افت کرده و با عدم تحقق وعده دولت در بخش مسکن، این تقاضای انباشته به یکباره وارد بازار میشود، تصریح کرد: افت تقاضا باعث ازدیاد و انباشته شدن آن و اُفت سرمایهگذاری باعث کاهش عرضه و نتیجهای که حاصل میشود کاملا مشخص است؛ “گرانی مسکن”.
گلسرخی به بخش مسکن استیجاری نیز اشاره و بیان کرد: بخش مسکن استیجاری در بازار مسکن همواره مغفول دولتها در وعدههایشان بوده است.
وی افزود: مستاجرانی که به هیچ عنوان توان خرید واحد مسکونی حتی در متراژ پایین را ندارند، توقع دارند که دولت در زمینه ساخت واحدهایی به صورت اجاره به شرط تملیک اقدام کند و آنها را از مشکلات عدیده اجارهنشینی نجات دهد.
این فعال بخش مسکن با بیان اینکه مستاجران با افزایش بی رویه سالانه اجاره بهای واحدهای مسکونی، به محلههای پایین تر و خانه های محقرتر روی می آورند، افزود: به طور مثال مستاجران قشر ضعیف در شهری چون کرمان، در سکونتگاه های غیررسمی استیجاری حاشیه شهر و فاقد تاسیسات شهری زندگی می کنند.
گلسرخی خاطرنشان کرد: صاحبان واحدهای استیجاری در این سکونتگاه ها را دارای آب و برق رایگان(اشتراک غیرمجاز) و فاقد گاز و اجاره بهای این واحدها را حداقل یک میلیون تومان در ماه اعلام می کنند.
وی یادآور شد: با توجه به فصل سرما و شیوع بیماری هایی چون آنفلوآنزا، شرایط سختی برای مستاجران قشر ضعیف جامعه متصور است.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? گرانی مسکن چرا؟؟
معاون علمی رئیس جمهور با تاکید بر این که صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی از موتورهای محرک اقتصاد دانش بنیان در استانها است، اظهار داشت: در استان کرمان از این ظرفیت استفاده نشده در حالی که پتانسیل ایجاد صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی با سرمایه اولیه پنج همت در این استان وجود دارد. به […]
مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال ایران با ۴ دیدار در شهرهای مختلف پیگیری شد که تیمهای گلگهر سیرجان، خیبر خرمآباد، سپاهان و مس رفسنجان به دور بعد جام حذفی صعود کنند. به گزارش نذیر کرمان، در ادامه مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال ایران، ۴ بازی برگزار میشود که تراکتور برابر گلگهر […]
سرمربی تیم فوتبال گلگهر سیرجان میگوید تیمش برد با ارزشی برابر تراکتور به دست آورده است. به گزارش نذیر کرمان، گلگهر امروز (جمعه) در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال با نتیجه ۲ بر یک تراکتور را شکست داد و به یک هشتم نهایی صعود کرد. مهدی تارتار، سرمربی گلگهر در نشست خبری […]
استاندار کرمان در دیدار با معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، بر اهمیت همکاری دو دستگاه برای جذب سرمایهگذاری و توسعه گردشگری در استان تاکید کرد. محمدعلی طالبی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان کرمان، از سازمان اوقاف خواست تا با استفاده از موقوفات، در جهت ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان تلاش کند.
شش × = 12